- Konu Sahibi anneroxanne
-
merhabalar. yaklaşık 1 hafta önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ancak evli değilim ve bu bebeğe bakamayacağım. ne ben ne de nişanlım bunun için hazır değiliz ve kürtaj yaptırmak istiyorum. ancak özel hastane yapıyor dediler. gittik doktorla konuştuk ve 650 milyon dedi. bu nişanlımla ben için çok fazla geldi çünkü ikimiz de henüz okuyoruz. sizin bildiğiniz yapan başka yerler var mı?
ve 5. haftaya girdiğimde aşırı derecede mide bulantım ve kasıklarımda ağrı vardı. 2 gün önce 6. haftaya girdim ve 2 gündür ne mide bulantım var ne de ağrım bebeğim düşmüş müdür? lütfen acil yardım ederseniz çok sevinirim!
merhabalar. yaklaşık 1 hafta önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ancak evli değilim ve bu bebeğe bakamayacağım. ne ben ne de nişanlım bunun için hazır değiliz ve kürtaj yaptırmak istiyorum. ancak özel hastane yapıyor dediler. gittik doktorla konuştuk ve 650 milyon dedi. bu nişanlımla ben için çok fazla geldi çünkü ikimiz de henüz okuyoruz. sizin bildiğiniz yapan başka yerler var mı?
ve 5. haftaya girdiğimde aşırı derecede mide bulantım ve kasıklarımda ağrı vardı. 2 gün önce 6. haftaya girdim ve 2 gündür ne mide bulantım var ne de ağrım bebeğim düşmüş müdür? lütfen acil yardım ederseniz çok sevinirim!
kredi kartına taksit yapan yerler var öle biyer bulamaya çalış ucuz bi yerde kendini riske atma
kredi kartına taksitle minicik bir cana da kıyılıyor öyle mi ? ne deyim
o haltı yerken zevkten ölüyorsunuz , bir cana kıymaya gelince ne kadarda gamsızsınız Allah'ım şu insalara akıl ver
o nasil bir tabir ya
neresini beğenmediniz ?
halti diye degistirmeden onceki kelimeniz icin demistim ama sizde fark etmis olcaksiniz, degistirmissiniz..
kredi kartına taksitle minicik bir cana da kıyılıyor öyle mi ? ne deyim
o haltı yerken zevkten ölüyorsunuz , bir cana kıymaya gelince ne kadarda gamsızsınız Allah'ım şu insalara akıl ver
ben aylardır bebek sahibi olmak için çabalıyor ve bunun için hem maddi hem manevi yıpranıyor ve operasyonlar geçiriyorken sizin minicik bir cana kıymak istemenizi kabullenemiyorum.madem bakacak gücünüz yok cahilde değilsin korunsana o zaman.ama kürtaj olmak en basiti dimi.diyecek laf bulamıyorum.sadece çok üzüldüm.yanlış anlama senin için değil o yavru için...merhabalar. yaklaşık 1 hafta önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ancak evli değilim ve bu bebeğe bakamayacağım. ne ben ne de nişanlım bunun için hazır değiliz ve kürtaj yaptırmak istiyorum. ancak özel hastane yapıyor dediler. gittik doktorla konuştuk ve 650 milyon dedi. bu nişanlımla ben için çok fazla geldi çünkü ikimiz de henüz okuyoruz. sizin bildiğiniz yapan başka yerler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?