Kürtaj

anneroxanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
5
0
36
Çanakkale
merhabalar. yaklaşık 1 hafta önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ancak evli değilim ve bu bebeğe bakamayacağım. ne ben ne de nişanlım bunun için hazır değiliz ve kürtaj yaptırmak istiyorum. ancak özel hastane yapıyor dediler. gittik doktorla konuştuk ve 650 milyon dedi. bu nişanlımla ben için çok fazla geldi çünkü ikimiz de henüz okuyoruz. sizin bildiğiniz yapan başka yerler var mı?
ve 5. haftaya girdiğimde aşırı derecede mide bulantım ve kasıklarımda ağrı vardı. 2 gün önce 6. haftaya girdim ve 2 gündür ne mide bulantım var ne de ağrım bebeğim düşmüş müdür? lütfen acil yardım ederseniz çok sevinirim!

Okuyorsunuz ama bi şekilde 650 tl'yi bulmaya çalışın.Nişanlınızın arkadaş çevresi varsa borç para isteseniz olmaz mı?Tamam bebek başka şartlarda da alınabilir ama kötü bi ortamda alınması sizin gelecekte bebek sahibi olmanızı da etkileyebilir.hatta canınıza bile malolabilir.Ayrıca bebek düşmüş olsa anlardınız adet kanaması görürdünüz.Bebeğiniz büyük ihtimal hala sizinle birlikte.Allah yardımcınız olsun.

ille de kürtaj düşünüyorsanız, geciktirmeden bir an evvel yaptırın. her geçen gün o minicik can, biraz daha gelişiyor.

düzgün bir hastanede, deneyimli bir dr a yaptırın. hijyenik olmayan koşullarda, yanlış yapılan bir kürtaj, ileride ciddi sağlık problemlerine, çocuk sahibi olamamanıza neden olabilir. arkadaşlarınızdan, ailenizden bir şekilde borç alarak parayı tamamlayın bence. güvenilir bir hastanede yaptırın. fiyatlar hakkında hiç bilgim yok ama birkaç kurumdan fiyat almaya çalışın en kısa sürede...

eğitim alan insanlarsınız ve lütfen korunma yollarını doğru bir şekilde, iyi öğrenin! şansa bırakmayın.

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun
ciddi bir sınav.Keşke korunma yöntemlerini uygulayıp önlem alsaydınız...
Sakın ucuz diye herhangibi yerde yaptırma. + vakumla aspire ettiklerinden emin olduğun bi yerde yaptır ve rahmini kazıtma
aksi halde ileride bebek sahibi olmanı engelleyecek kalıcı hasarlara sahip olma...
Çünkü bebek sahibi olmak için gereken uğraş ACI ve ZOR!!!!!

kredi kartına taksit yapan yerler var öle biyer bulamaya çalış ucuz bi yerde kendini riske atma

kredi kartına taksitle minicik bir cana da kıyılıyor öyle mi ? ne deyim
o haltı yerken zevkten ölüyorsunuz , bir cana kıymaya gelince ne kadarda gamsızsınız Allah'ım şu insalara akıl ver

Son düzenleme:
halti diye degistirmeden onceki kelimeniz icin demistim ama sizde fark etmis olcaksiniz, degistirmissiniz..

Önemli olan yaptığın hatanın farkındalığı..Hatadan dönmek erdemliktir.. Bu düşüncem , konuyla bağlantılı olduğu için alıntıyla cevap vermek istedim.
.....

İki kere düşünüp sonra karar vermek lazım bu durumlarda.. Eğer bir hata yapılmışsa ki bu hatadan büyük herneyse, sonuçlarınının da arkasında durmak gerekiyor.. Kalbi durdurarak ya da bebeği parçalatarak iş bitmiyor..
Her neyse bu konuya fazla yoruma luzum yok, zaten sadece maddi konuda soru sormuş..

kanama olmadığı için bebek düşmez zatende ......başka yer derken neyi kastettin anlamadım ama madem yapılacak hastaneye vereceksiniz o parayı bide canından olma başka yerlerde ...6 haftalık diyorsun acele etsen iyi olur birdaha çok dikkatli ol sürekli aldıramazsın ...ki günahı olayına hiç girmiyorum orası zaten belli ......keşke evlenebilseydin yada korunsaydın........bu ay okadar bekledim ümitlendim tek çizgi gördüm ama şu işe bak offffffff

bnce arkadaş çevresi faln yardım edebilir bi şekilde bulabılırsınz yardımla dedikleri gibi kartlada olablir doktora söyleseydinz durumu belkı yardımcı olablrdı ?

ayrıca merk ettım kürtajda teknık nasıl? rahim kazıtma nasıl bşeyki ilerde cocuk sahıbı olmayı engellyo?

kredi kartına taksitle minicik bir cana da kıyılıyor öyle mi ? ne deyim
o haltı yerken zevkten ölüyorsunuz , bir cana kıymaya gelince ne kadarda gamsızsınız Allah'ım şu insalara akıl ver

aynen katiliyorum arkadasim bisey demeyim dedim ama vurdumduymalik yapamadim.Rabbim kimisine kapi kapi bebek arattiriyo verkmiyo sizn hemn olms o cana kiymayi dusunuyosunuz.

made bakicak gucunuz yok nedemeye boyle islere kalkisirsiniz bilmem.6 hAFtalik daha pirinc kadar die onun cani yokmu saniyosunuz.ben 2 tane dusuk yaptim kurtaj olmak zoruna kaldim zaten bebeklerim olmuusdu ama yinede canlari yanar belki die oladar agladmki aylarca kendime gelemedim.

sizi yargilamk bana dusmez zaten yargilmiyorum da obur tarafa inanirmisiniz bilmem ama orda yargilncaksnz o zamn ne cevap verceksiniz?

illaki aldirmaniz mi gerekiyo arkadsim baska caresi yok mu bununuzuldum o minicik can icin cok uzuldumm.

ben aylardır bebek sahibi olmak için çabalıyor ve bunun için hem maddi hem manevi yıpranıyor ve operasyonlar geçiriyorken sizin minicik bir cana kıymak istemenizi kabullenemiyorum.madem bakacak gücünüz yok cahilde değilsin korunsana o zaman.ama kürtaj olmak en basiti dimi.diyecek laf bulamıyorum.sadece çok üzüldüm.yanlış anlama senin için değil o yavru için...

bence konuyu yazan arkadaş pişman gerçekten ama ileride daha fazla pişman olabilecegi şeyler yapıo benim tavsiyem madem nişanlısınız ailereinize açın evlendirsinler sizi daha o bebegi dogur dahada öneri yapamaycam

ailenizde güvenilir birine söyleseniz ve hemen evlenseniz okuyoruz dediniz , uygun bir ev tutar okulunuzu bitirirsiniz zorlanırsan okulunu 1 yıl dondurabilirsin .. bir cana kıymak kolay mı 5 haftalıkta olsa o da artık küçük bir insan , birincisi öbür tarafta bunun hesabını vermek var , ikinci de ömür boyu vicdan azabı çekmek o bebeği unutamamak var pişmanlık var .. karar senin ..

önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sea_d benim ne 'halt' yediğim sizi hiç ilgilendirmez. bebek benim bebeğim istediğim şeyi yaparım. ben istemez miyim ki bebeğimi doğurayım seveyim ama yanlış zamanda olması bundan sonra ki bütün hayatımı hem onun hemde benim için zorlaştırması anlamına gelmez. ayrıca hep korunuyordukta bir kere öyle bir hata yaptık onda da başımıza bu geldi ancak ne yapabilirim şu an gerçekten zamanı değil.
tekrar diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum öneriler için. haklısınız ucuz bir yerde yaptırmanın sonuçları parayla dahi ödenemeyecek şeylere mal olabilir. bir şekilde halledicez artık...

hazirliksiz sekilde hamile kalan ve suan bunun stresini yasayan genc bir bayandan bahsediyoruz, dunyanin binbir turlu hali var herkesin basina gelebilir, hicbir korunma yonteminin de yuzde yuz garantisi yok, iki universite ogrencisi herhalde korunma yontemlerini biliyorlardir, bu stresi yasayan birinin ne birlikteligini yargilmaya , ne durumu cahillik diye nitelendirmeye ,ne de yardimci olmaktan ote insanin sinirlerini daha da altust eden mesajlara gerek var..

Doktora keşkee bendee öylee bir para versemdeee 4 yıldır özlemle istediğim çocuğu bana verebilsee ...Çocuk aldırmak kolay amaa onu ana rahmine yerleştirmek öyle zorkii...O çocuk tutunabilmek için ne mücadeleler veriyor ve annesine sımsıkı tutunuyor ama annesi onuu aldıracakk çok acı bir gerçek malesef....Keşke böyle birşey olmasa keşke o çocuğu aldırmadan önce başka çareler bulsan..Madem karnına düştüüü lütfen onu bırakmaa..Ben yıllardır doktorlara para veriyorum amaa doktorlar bana bir bebek veremiyor.Rabbimin güzel işlerii lütfen iyi düşün ve öyle karar ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…