- Konu Sahibi anneroxanne
-
korunmaya rağmen gelmiş bebek,
ben niye yapamıyorum bir türlü nasıl hamile kaldın, yumurtlama günlerinde mi beraber oldun, ateş ölçme yöntemimi kullandın yoksaovulasyon kiti mi yumurta takibi mi yaptırıyordun, ha ilişkiden sonra ayaklarını duvara kaldırmış olabilir misn, yoksa yakı mı yaktın yada pressed kullandın kuruluk var diye ondan hemen geldi bebeğin, bebeğinin varlığını nasıl anladın hangi marka gebelik testini yaptrıdın, reg tarihin kaç gün geçti kanda tahlil yaptırdın mı? bak bu konuyu açtığın yerde bazı kadınlar yukarıda sana saydığım herşeyi yapıyorlar çocuk sahibi olabilmek için nereye ne konu yazdığını bil bence çemkirme insanlara, sen acına yoğunlaş, kalbi atmaya başlayan yavruna yoğunlaş, belki alahın sevdiği kulusundur bebek kendiliğinden düşmüştür, hakkında hayırlısı
kürtaj basit ama sonrası korkutucu, sağlıksız bir yerde yaparsan rahim yapışıklığı olabilir, enfeksiyon olabilir, içeride parça kalır bir daha kürtaj olmak zorunda kalırsın, olabilirde olabilir yani.
hem kürtajdan sonra 1 hafta 2 hafta olmak üzere dr kontrolüne gitmelisin , madem inanılmaz kötü bir olay yaşıyorsun bence bundan sonrası için akıllı mantıklı davran,
bence gözün inanılmaz korkmalı bunu en azından bilinçli olarak yapmalısınız, kazıtma yöntemini kesinlikle seçme, ben iyi bir dr iyi bir hastanede olmama rağmen şaftım kaydı, sen düşün, şimdi kolay gelirde yarın bir gün başka biriyle evlenirsen allah göstermesin birde çocuğun olmazsa, bizim kürtajdan sonraki forumlara takılır, ağlar durursun.
ailelere haber verip evlenemiyorsunuzda sanırım, nişanlı olduğuna nedense inanamadım,
ailende hiç kimse mi yok annene anlatamaz mısın? yazıkk üzüldüm.
allah şaşırtmasın arkadaşlar
ben evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı değilim olayı saptırmayın.hem doğru bebek sizin ister canını bağışlar ister canını alırsınız . ben birşey diyemem ki karar sizinönerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sea_d benim ne 'halt' yediğim sizi hiç ilgilendirmez. bebek benim bebeğim istediğim şeyi yaparım. ben istemez miyim ki bebeğimi doğurayım seveyim ama yanlış zamanda olması bundan sonra ki bütün hayatımı hem onun hemde benim için zorlaştırması anlamına gelmez. ayrıca hep korunuyordukta bir kere öyle bir hata yaptık onda da başımıza bu geldi ancak ne yapabilirim şu an gerçekten zamanı değil.
kredi kartına taksitle minicik bir cana da kıyılıyor öyle mi ? ne deyim
o haltı yerken zevkten ölüyorsunuz , bir cana kıymaya gelince ne kadarda gamsızsınız Allah'ım şu insalara akıl ver
bu konuda bazı arkadaşlar kadar anlayışlı olamıycam.insan cahil olur ya da başına istemediği birşey gelir o zaman belki diye düşünebilirim ama bu arkadaş okuyor,korunma yöntemlerini biliyor ve nişanlısıyla ilişkiye girmiş.kusura bakmayın ama hiç de anlayışla ya da empatiyle yaklaşamıycam bu duruma.ben tam 3 yıl bebeğim olsun diye çabaladım,hergece onun hayaliyle yattım,gizli gizli çokk ağladım.bir bebek kaybı yaşadım bu arkadaş gibi benim meleğimde daha 5 haftalıktı ama gelişemedi maalesef..
ve şimdi ikizlerim olduğu halde acısı hiç geçmedi.tüp bebek tedavisi gibi zorlu bir süreçten geçerek ANNE oldum..belkide o yüzden bu konularda bu denli hassasım bilmiyorum..
bu nasıl vicdandır ya,Allah'ım aklım almıyor..gerçekten daha çok şey söylemek istiyorum ama bir meleğe kıymayı düşünen birine ne söylesen de fayda etmez zaten..Allah affeder mi bilemem ama kalbi atmaya başylayan o can seni hiç affetmeyecek emin ol!
nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz? insanların herşeyle birlikte cinselliği de paylaşmaları gayet normal bir şey, eğer bebeği dünyaya getirip gereken maddi manevi olanakları sağlayamayacaksa neden dünyaya getirsin ki? ayrıca dinimizde yasalarda 10 haftaya kadar izin veriyor, size mi düştü yargılamak? ben de 7 haftalık hamileyim ve bebeğimi aldırmayı düşünüyorum, her gece ben de kabuslar görüyorum, geceleri geçtim gündüzleri bile görüyorum. ayrıca merak edenlere belirteyim evliyim, ama bu bebeğimin geleceğini değiştirmiyor. siz sanıyormusunuz ki kürtaj olmak zorunda kalan insan hiç mi yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşan insanları düşünmüyor?? Allahım isteyen herkese zamanında nasip etsin. genç bir bayanı , üstelik zor durumdaki bir bayanı bu kadar yargılamanız, yıkıp geçmeniz bence hiç doğru değil.. Allahım büyük konuşanları hep cezalandırmıştır, dilerim ki kimseye böyle bi'şey yaşatmasın..
Doktora keşkee bendee öylee bir para versemdeee 4 yıldır özlemle istediğim çocuğu bana verebilsee...Çocuk aldırmak kolay amaa onu ana rahmine yerleştirmek öyle zorkii ...O çocuk tutunabilmek için ne mücadeleler veriyor ve annesine sımsıkı tutunuyor ama annesi onuu aldıracakk çok acı bir gerçek malesef ....Keşke böyle birşey olmasa keşke o çocuğu aldırmadan önce başka çareler bulsan..Madem karnına düştüüü lütfen onu bırakmaa..Ben yıllardır doktorlara para veriyorum amaa doktorlar bana bir bebek veremiyor.Rabbimin güzel işlerii lütfen iyi düşün ve öyle karar ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?