- Konu Sahibi anneroxanne
-
önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sea_d benim ne 'halt' yediğim sizi hiç ilgilendirmez. bebek benim bebeğim istediğim şeyi yaparım. ben istemez miyim ki bebeğimi doğurayım seveyim ama yanlış zamanda olması bundan sonra ki bütün hayatımı hem onun hemde benim için zorlaştırması anlamına gelmez. ayrıca hep korunuyordukta bir kere öyle bir hata yaptık onda da başımıza bu geldi ancak ne yapabilirim şu an gerçekten zamanı değil.
tekrar diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum öneriler için. haklısınız ucuz bir yerde yaptırmanın sonuçları parayla dahi ödenemeyecek şeylere mal olabilir. bir şekilde halledicez artık...
Bir kere hata yaptığııza göre demek ki korunmuyodunuz korunuyorduk demeyin bari.Cinsellik olgun, kendinden emin aklı başında bireylerin gerçekleştirmesi gereken bir eylemdir bana göre sizde de o olgunluğu eminim burdaki hiç kimse göremedi kusura bakmayın. Çocuk benim istediğimi yaparım atararım satarım lafı da ne kadar aklı başında bir birey olduğunuzun göstergesi.
merhaba arkadasım..öncelikle bu msjı özel msj olarak atmak istediğimi belirtmek isterim fakat atamadım.neyse gecenlerde senin bu kürtajla ilgili konunu okumustum ve gercekten cok üzülmüştüm.ben ne seni yargılayacak ne de sana akıl verecek degilim.sadece seninle ilgili gordugum rüyayı bilmeni istiyorum.ve bana inanmama ihtimalini de göz önünde bulundurarak,bu ruyayı gordugume annemin babamın herseyin üstüne yemin ediyorum.dediğim gibi gecenlerde senin bu konuyu okumustum ve okudugum o gece bir ruya gordum..rüyamda kıyamet kopuyordu,feryat figan,insanlar kacısıyor,yer gök sanki birbirine girmişti.ben olan biteni insanları izliyorum.sanki gercek gibiydi suan anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor.ellerimi acmısım Allah'a sükrediyorum,Rabbim diyorum Sana şükürler olsun,şükürler olsun ki inanıyorum,şükürler olsun ki büyük günahlara girmeden yanına geliyorum.aglıyorum bi yandan,sonra seni goruyorum anneroxanne..tabi seni normalde hiç gormedim ama ruyamdaki o kızın sen oldugunu biliyorum..boyle sacların omuzlarında,dalgalı ve kucagında bir bebek..sen de ellerini acmış bagıra bagıra Allah'a sükrediyorsun..aynen şöyle diyorsun; Allah'ım Sana şükürler olsun bu bebegi oldurmeme izin vermedin,bu günaha girmeme izin vermedin,ya kürtaj olsaydım benim şimdi halim ne olurdu,nasıl hesap verirdim,şükürler olsun Sana.........ve sonra terler içinde uyandım.aslında sana bunu anlatma niyetinde değildim.cünkü bu konu beni ilgilendimez.ama her sabah bu hisle uyanıyorum.tekrar aynı ruyayı gormus gibi oluyorum.içimden bi ses anlat anlat anlat diye kafamın etini yiyo.evet ben anlattım gerisi senin bilecegin bir iştir..Allah yardımcın olsun..
ay canım okurken ben bile çok etkilendim .. iyi yapmışsın yazmakla , senden çıktı artık gerisi arkadaşın bileceği iş .. ama inşallah bu günaha girmez ve hayatı boyunca bunun acısını çekmez ..
günlerdir ağlamaktan harap oldum. benim için kolay olduğunu zannediyorsunuz ya da ben benim için kolaymış gibi konuşuyorum ama değil. her gördüğüm küçük bebekte gözlerim doluyor ama anlatamıyorum kimseye derdimi! doğuramam. imkansız. bunu anlamak bu kadar mı zor!? ben her gece korkunç kabuslar görmüyor muyum sanıyorsunuz!? her gece çığlık atarak uyanmıyor muyum!? ama yapamam. o kadar imkansız bir durum. anlamıyorsunuz.
Yanlış anlamazsan birşey soracağım,gerçekten nişanlı mısın yoksa sadece sevgili misiniz?
gerçekten nişanlıyız.
merhaba arkadasım..öncelikle bu msjı özel msj olarak atmak istediğimi belirtmek isterim fakat atamadım.neyse gecenlerde senin bu kürtajla ilgili konunu okumustum ve gercekten cok üzülmüştüm.ben ne seni yargılayacak ne de sana akıl verecek degilim.sadece seninle ilgili gordugum rüyayı bilmeni istiyorum.ve bana inanmama ihtimalini de göz önünde bulundurarak,bu ruyayı gordugume annemin babamın herseyin üstüne yemin ediyorum.dediğim gibi gecenlerde senin bu konuyu okumustum ve okudugum o gece bir ruya gordum..rüyamda kıyamet kopuyordu,feryat figan,insanlar kacısıyor,yer gök sanki birbirine girmişti.ben olan biteni insanları izliyorum.sanki gercek gibiydi suan anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor.ellerimi acmısım Allah'a sükrediyorum,Rabbim diyorum Sana şükürler olsun,şükürler olsun ki inanıyorum,şükürler olsun ki büyük günahlara girmeden yanına geliyorum.aglıyorum bi yandan,sonra seni goruyorum anneroxanne..tabi seni normalde hiç gormedim ama ruyamdaki o kızın sen oldugunu biliyorum..boyle sacların omuzlarında,dalgalı ve kucagında bir bebek..sen de ellerini acmış bagıra bagıra Allah'a sükrediyorsun..aynen şöyle diyorsun; Allah'ım Sana şükürler olsun bu bebegi oldurmeme izin vermedin,bu günaha girmeme izin vermedin,ya kürtaj olsaydım benim şimdi halim ne olurdu,nasıl hesap verirdim,şükürler olsun Sana.........ve sonra terler içinde uyandım.aslında sana bunu anlatma niyetinde değildim.cünkü bu konu beni ilgilendimez.ama her sabah bu hisle uyanıyorum.tekrar aynı ruyayı gormus gibi oluyorum.içimden bi ses anlat anlat anlat diye kafamın etini yiyo.evet ben anlattım gerisi senin bilecegin bir iştir..Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?