Kürtaj

Sinoz123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
2
0
86
Eskişehir
Arkadaşlar 20 yaşındayım evli değilim ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bu durumdayken kürtaj yaptırmanın mantıklı olduğunu biliyorum ama hiç kürtaj yaptırmak istemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşlerini ve bana yardımlarınız bekliyorum. En kısa sürede karar vermem gerekiyor ama inanın ne yapacağımı bilmiyorum. Çok zor durumdayım. Psikolojimin berbat oluşundan bahsetmiyorum bile. 2 günde ona nasıl bağlandım bir bilseniz.

sizi yargilamak degil amacim. buradki herkes bebek sahibi olabilmek icin yanip tutusuyor. o nedenle size destek verecek birisinin oldugunu pek dusunmuyorum. konuyu yanlis yere acmissiniz.

Sevgili eddabn, öncelikle hayırlı olsun demek isterim. Her şeyin hayırlısı neyse o olsun. Anladığım kadarı ile hazır olmadığın bir gebelik durumu ile karşı karşıyasın. Ancak kürtaj kararı alıp almamak tamamen senin verebileceğin bir karar. Bu kararı alırken, bir çocuğun sorumluluğunu almaya hazır mısın, maddi durumun buna uygun mu, annelik gibi kutsal bir görevi yerine getirmek için ne kadar isteklisin... gibi soruları kendine sormalısın. Bana göre bu konuyu oldukça güzel bir şekilde işleyen şu yazıyı okumalısın: www.kurtajfiyat.net/kurtaj-gunah-mi/. Tabii ne kadar araştırma yaparsan yap, sonuçta bu kararı verecek kişi sensin. En doğru kararı vermeni dilerim.

bekarsın ve çevren bu çocuğu doğurmaya müsaitse ayrıca belli bir gelirin varsa bakabileceksen doğur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…