- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi ikicanlikadin
-
Kürtaj olabilmen için ailenin imzası gerekiyormuş. Sadece annenin imzası yeterli mi?Sağolun hepinize.Hepiniz benim iyiliğimi istiyorsunuz biliyorum ancak konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.Babamın bilmesini yada daha fazla savcılığın kapısını çalmak istemiyorum.Dediğim gibi savcılığa giderek ifademi verdim.Bundan sonra sorun olmayacağını bizzat savcı bana söyledi.Hepinizden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.
Bizim bildiğimiz bu şekilde oluyor.Kıyamıyorum yargılamıyorum benimde kızlarım var ama 17 yaşından daha büyük biri gibi yazı uslübun var.
Haberlerde hiç mi denk gelmedin adam 16 yaşında kızı kaçırıyor evleniyor aradan 8 sene geçiyor kamu davası diye adam hapse giriyor küçük yaşta kızı kaçırdığı için.
Bilemedim sizin nasıl kapandı konu
bu mümkün değil. şimdi bazı hukuk forumlarına baktım. 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası varmışKonu sahibi yani senin bir ifadenle olay bir günde kapandı mı?
Çocuğu ifadeye bile çağırmadılar mı?
21 yaşındaymış erkek muneKız 17 Yaşında erkek reşitse kamu Davası açılır diye biliyorum.
O sorun olmuyor lafı 2 gençte 18 yaşın altında olursa, ihtilaf oluyor sanırım o zaman, yani kim mağdur olayına dönüyor ama erkek reşitse şansı yok.
Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla Kızın yaşı küçük olduğu için kamu bırakmıyor, hem Erkeğin ifadesi alınmadı mı?21 yaşındaymış erkek mune
valla bu konu bile delil teşkil edebilir. sen yine o kadar emin olma. iyi geceler sana.Sağolun hepinize.Hepiniz benim iyiliğimi istiyorsunuz biliyorum ancak konunun daha fazla uzamasını istemiyorum.Babamın bilmesini yada daha fazla savcılığın kapısını çalmak istemiyorum.Dediğim gibi savcılığa giderek ifademi verdim.Bundan sonra sorun olmayacağını bizzat savcı bana söyledi.Hepinizden özür diliyorum ve teşekkür ediyorum.İyi akşamlar.
aynen. bu konuda delil. buradaki üyelerden biri şikayet etse,konu sahibi bulunur gerekende yapılırAvukat değilim ama bildiğim kadarıyla Kızın yaşı küçük olduğu için kamu bırakmıyor, hem Erkeğin ifadesi alınmadı mı?
Öyle takipsizlik deyip hemen bırakmazlar işin ucunu çünkü Kızın sonradan aileden korkup fikir değiştirme durumu olabiliyor.
Bu konu dahi delil maalesef
Evli insanlar dahi yıllar geçsede hapis cezası yiyor.Kesinlikle kamu davası olur.Avukat değilim ama bildiğim kadarıyla Kızın yaşı küçük olduğu için kamu bırakmıyor, hem Erkeğin ifadesi alınmadı mı?
Öyle takipsizlik deyip hemen bırakmazlar işin ucunu çünkü Kızın sonradan aileden korkup fikir değiştirme durumu olabiliyor.
Bu konu dahi delil maalesef
bildirdinmi. bu durumda geri sayım başlasınKonuyu okur okumaz bildirdim ben inanamadım açıkçası konu sahibine.
Farklı tepkiler bekliyordu ummadığı bir tepki ile karşılaşınca şaşırdı ve kıvıramadı.
aa konuyumu silmiş. neden acabaKonunu silmişsin ama daha ilk sayfada bile iki tane alıntı var. Pişman olacaksan yardım istemeseydin keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?