Kurtaj???

annelala

54 yolculugu baslasin !!!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
378
330
53
38
Tecavuz sonucu bir yakinim hamile kalmış, tecavüzü korktuğundan soyleyememis ve adetleri duzensiz oldugundan 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş kurtaj yapılır mi bu bebekten nasıl kurtulunur bi akıl verin

Tecavuz sonucu bir yakinim hamile kalmış, tecavüzü korktuğundan soyleyememis ve adetleri duzensiz oldugundan 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş kurtaj yapılır mi bu bebekten nasıl kurtulunur bi akıl verin
Bebekten " kurtulunmaz " artik malesef
Tecavuzu sikayet etmeye kafasi basmamis mi yakininizin?

12. haftadan sonra yapılmaz diye biliyorum.. Sizinki muhtemelen 16 haftalık yada gemiştir.. Zamanında şikayetçi olması ve adli süreci başlatması gerekiyordu ki, insan tecavüze uğrayınca (Allah korusun) hamilelik riskini düzensizde olsa düşünmesi gerekmezmi?. Eğer adli sürece girseydi zaten ortaya çıkardı.. İnşallah ensest tecavüzcü değildir..

Neden sikayetci olamamis demek aileden biri muhtemelen evlidir ben olsam bisekilde aldirirdim

Tecavüzle hamile kalınca belki prosedür farklıdır bilmiyorum ama şikayet etsin lütfen
Hem kendi hemde O bebeğin intikamı için şikayetçi olsun

Erkek arkadasiymis, evine çağırmış bizimki de gitmiş oglan kandırmış bunu .mecbur evlenecekler başka yolu yok

10 hafta yasal surec daha buyuk bebek cinayete girer tecavuzcu erkek arkadasi ama yinede sikayet etmeli evlenmek cozum degilki

4 ayda az değil ya nasıl fark etmemiş.
Yasal süreyi geçmiş ama tecavüz olunca bi şekilde aldırabilir heralde.
Bildiğin cinayet olur ,oluşmuş bebeği öldürecek .

Ilk 16 haftam zehir gibi gecti o kuzen hamile oldugundan nasil suphelenmez ustelik tecavuze ugradiginin da farkinda insan hic mi bi test yapmaz anlamiyorum bazen bu insanlari adetin duzensiz olmasiyla ne alakasi var kac yasinda cocuklar bile biliyor cinsellik sonucu hamile kalindigini

Madem hemen gidip ertesi gun hapi almayi akil etmiyorsun o zaman bebekten de "kurtulamazsin" artik

Dogduktan sonra evlatlik verebilir baska napacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…