- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
Kendisine tecavüz eden biriyle mi evlenecek? Nasıl bir zihniyet bu?? Tecavüzcüsüyle evlenince namusu mu temizlenecek ya da bebek için daha mı iyi olacak tecavüzcü bir babayla büyümek? Midem bulandı bu zihniyetten şuan..Erkek arkadasiymis, evine çağırmış bizimki de gitmiş oglan kandırmış bunu .mecbur evlenecekler başka yolu yok
Arkadasim tecavuzcuyle evlenilir mi ya? Neden kendini mal olarak gorur bu kadinlarErkek arkadasiymis, evine çağırmış bizimki de gitmiş oglan kandırmış bunu .mecbur evlenecekler başka yolu yok
Erkek arkadasiymis, evine çağırmış bizimki de gitmiş oglan kandırmış bunu .mecbur evlenecekler başka yolu yok
Sikistirdim da tecavuz değilmiş bayanlar sizi boşuna yordum kusura bakmayın .sonucun bu hale geleceğini düşünmeden yapılan biseymis. Kuzenim de değildi o nerden çıktı bilemiyorum da komsumun kızı. Kurtaj yapılamayacağını anlayınca bebeğin babasına haber verdi .sonrasında ne yaparlar kendileri bilir.ben aradan cekildim
Konu öyle bir çorba oldu ki...Tecavüz yokmuş, hatta o kız konu sahibinin kuzeni değilmiş komşusuymuş. Aslında hamile bile olmayabilir, hiç şaşırmam.Tecavüzcü kim?
Konu öyle bir çorba oldu ki...Tecavüz yokmuş, hatta o kız konu sahibinin kuzeni değilmiş komşusuymuş. Aslında hamile bile olmayabilir, hiç şaşırmam.
Sikistirdim da tecavuz değilmiş bayanlar sizi boşuna yordum kusura bakmayın .sonucun bu hale geleceğini düşünmeden yapılan biseymis. Kuzenim de değildi o nerden çıktı bilemiyorum da komsumun kızı. Kurtaj yapılamayacağını anlayınca bebeğin babasına haber verdi .sonrasında ne yaparlar kendileri bilir.ben aradan cekildim
Tecavuz sonucu bir yakinim hamile kalmış, tecavüzü korktuğundan soyleyememis ve adetleri duzensiz oldugundan 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişkurtaj yapılır mi bu bebekten nasıl kurtulunur bi akıl verin
Hayatla ne ilgisi var ki, sorumsuz cahil ana baba hatasi, tamamen kul yapimi bir cahillik! İnsanlar her halti biliyor ama kondomu bilmiyor nasilsa.Belirttigim gibiymis.
Artik kendileri hal care bulsunlar.
Cocuga yazik olucak her turlu.
Secenek ya ölum yada mecburiyetten evlenmis anne ve baba.
Hayat herkese adil davranmiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?