Kurtaj???

Erkek arkadasiymis, evine çağırmış bizimki de gitmiş oglan kandırmış bunu .mecbur evlenecekler başka yolu yok
Kendisine tecavüz eden biriyle mi evlenecek? Nasıl bir zihniyet bu?? Tecavüzcüsüyle evlenince namusu mu temizlenecek ya da bebek için daha mı iyi olacak tecavüzcü bir babayla büyümek? Midem bulandı bu zihniyetten şuan..

Bence durumu size tecavuze olarak anlatmis. Evine gitmeyi gozen alan biri herseyide goze alarak gider. Sorunlu insanlar böyle böyle dunyaya geliyor iste. Usg de bebegini görünce dayanabilecek mi canina kiymaya ? Insanlar bebek sahibi olmak icin nelerinden vazgeciyor bunlarda tek iliskide sakkk diye hamile kaliyo. . .

Bence tecavuz degil bu durum.
Zaten zaman zaman birliktelikleri oluyordu.
Kiz ne sanmis eve giderken?
Kardes kardes oturucaz sicak cikolata icip cizgi filmmi bakicaz sandi?
Smdide konu sahibi nasil ogrendi bilmiyorum ama bi tur ogrenmis ( yada kiz soylemis bebekten kurtulmak icin yardim istiyim diye).
Konuyuda " ben valla istemedim,tecavuz etti' diye anlatmis.

Tecavuz vakalarinda kurtaj suresi daha genis diye biliyorum. Adli hekimin sizi yonlendirmesi gerekiyor ama

Sikistirdim da tecavuz değilmiş bayanlar sizi boşuna yordum kusura bakmayın .sonucun bu hale geleceğini düşünmeden yapılan biseymis. Kuzenim de değildi o nerden çıktı bilemiyorum da komsumun kızı. Kurtaj yapılamayacağını anlayınca bebeğin babasına haber verdi .sonrasında ne yaparlar kendileri bilir.ben aradan cekildim

bi de iftira atıyo tecavüz diye
bu kadınlardan korkulur
neyse allah mesut etsin

Belirttigim gibiymis.
Artik kendileri hal care bulsunlar.
Cocuga yazik olucak her turlu.
Secenek ya ölum yada mecburiyetten evlenmis anne ve baba.
Hayat herkese adil davranmiyor maalesef.

Tecavuz sonucu bir yakinim hamile kalmış, tecavüzü korktuğundan soyleyememis ve adetleri duzensiz oldugundan 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş kurtaj yapılır mi bu bebekten nasıl kurtulunur bi akıl verin

Tecavüze uğramış üstelik 4 ay geçmiş ve derdi kürtaj mı? Şimdi mş aklı başına gelmiş?
İlginç...
Allah düşmanımın başına vermesin ama tecavüze uğrasam asla saklamam zaten başıma gelen gelmiş hamile miyim değilmiyim diye düşünmeden önce polise koşarım.
Ayrıca 4 ay içinde hamile olduğunu nasıl anlamamış? Araştırıp kan testi yaptırmak da mı gelmemiş aklına? Hamile olmadığından emin olmadan nasıl rahat edebilmiş.
Bir de "bebekten nasıl kurtulunur" ne biçim bir cümle ya, kurtulunması gereken bir şey gibi bahsettiğini şey bir insan yavrusu...

Edit:Son mesajı görmemişim tecavüz değil kendi yedikleri haltın sonucymuş... Aldırmasın evlesinler mümkünse. Zaten yasal süreyi çoktan geçirmiş kanunen aldıramaz.

Tamam da neden sikayet etmedi? Bir kadin kendisine bunu yapan birini nasil sikayet etmez? Kac yasindaydi, konunun hepsini okumadim da...

Belirttigim gibiymis.
Artik kendileri hal care bulsunlar.
Cocuga yazik olucak her turlu.
Secenek ya ölum yada mecburiyetten evlenmis anne ve baba.
Hayat herkese adil davranmiyor maalesef.
Hayatla ne ilgisi var ki, sorumsuz cahil ana baba hatasi, tamamen kul yapimi bir cahillik! İnsanlar her halti biliyor ama kondomu bilmiyor nasilsa.

Yeni moda da kendi ayaklarıyla gidip 5 dakiklık zevk için birlikte olup, pişman olunca da "tecavüz" diyen kızlar. Ne pislik kızlar var ya. Kaldıramayacaksanız, yaptığınızın arkasında duramayacaksanız sevişmeyin arkadaş. Tecavüz diye milleti yiyorsunuz burada. Ben erkek arkasaşına gitti, kandırıldı deyince anladım zaten olayı. Tecavüzü siz bu kadar basit bir şey mi sanıyorsunuz be! Olan, aklıyla değil başka bir yeriyle hareket edip pişman olacağı şeyi yaşayan, bu işin acı sonucuyla karşılaşınca da bir tarafı tutuşan cahil, düşüncesiz insanlar işte. Daha ötesi değil.

Bu kapasitede bir insan anne olup çocuk büyütmesin lütfen. Ve konu lütfen Fake olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…