Kurtaj???

4 aylık bir bebeğin kurtaj ile alinmyacani nasıl bilmio sunuz şaşırtıcı

saçmalamayın tecavüzcü pisliğin tekiyle mi evlendireceksiniz kızı
şikayet etsin daha da geç kalmadan
bebek alınabilinir mi bilmiyorum
ama ne olursa olsun onu o pislikle evlendirmeyin

Parasi varsa yurtdisinda yasal siniri 24 haftaya kadar olan ulkeler var.
lakin bana olay tecavuz gibi gelmedi. Bos yere bi masum bebegin cani gider ama bu cift sevismeye devam eder muhtemelen.

Konu fake bence.

Yakını tecavüze uğrayacak, muhtemelen darp da edilecek o sırada. Üstüne hamile kalacak...

Ve kişideki rahatlık "hm bebekten kurtulamıyorsak mecbur evlenecek o zaman" olacak. Pisliği şikayetten söz etmek yok bir de.

Bence fake sin.

Google'dan bir arama yaptım (Google diye bir şey var bu arada), görünen o ki kadının bir suçun mağduru olarak gebe kaldığı hâllerde 20. haftaya kadar izin veriliyor kürtaja. Tabii bunun için şikâyetçi olmuş olmak gerekiyordur. Ben yanlış yönlendirmeyeyim; bir hukukçuya danışmak lâzım elbette.

Anlamıyorum ki bu kadınları; tecavüze uğrayınca sorun yok mu? Şikâyetçi olsun ve yasal haklarını öğrensin, hey Allah'ım Yarabbim!

Kesinlikle fake. Buraya yazacagna netten baskin. Yada buna o mu biz mi karar verecegiz kızın aklı yok mu çok saçma sapan bi konu

Erkek arkadasiymis, evine çağırmış bizimki de gitmiş oglan kandırmış bunu .mecbur evlenecekler başka yolu yok
Hem eve çağırmış hem tecavüz diyosunuz

Hele bu devirde internetin herşeyin var olduğu bilinçli insanların devrinde

Bi çelişki var konuda

Evet evlenmeleri şart! Ona ve bebeğe her gün ve her gün tekrar tecavüz etmesi için, hakaret ve şiddet uygulaması için, bu kıza ve doğacak bebeğe eziyet etmesi için ve diğer tüm şeyler için evlenmesi şart! Basit bir ilişkiyi bile yürütemeyen bor oğlancığın baba ve koca olması şart. Yeter ki namusu temizlensin!

4 aylik bebegi yakininiz once gitsin bi ultrasonda gorsun de bakalim gec mi degil mi...herseyi var o kadar bebegin cinsiyeti bile belli!Hem tecavuz hem boyle bir sorumsuzluk.Bi hap alamis mi ne olur ne olmaz diye.Yazik o cocugun ne sucu var

Adam eve gitmiş, kandırmış diyorsan bunun meali tecavüz değil, adamın evinde birlikte olmuş, hamile kalmış olur.Konuya tecavüz diye başlayıp aralarda farklı şeyler söylüyorsunuz.

Bende anlamıyorum. Hic mi miden bulanmadi hic mi biseyden tiksinmedin hic mi canin olmadik bisey cekmedi insanlar nasıl cahil olabiliyor bukadar anlamıyorum. Allah yardimcisi olsunda bebegede yazik

Tecavuz sonucu bir yakinim hamile kalmış, tecavüzü korktuğundan soyleyememis ve adetleri duzensiz oldugundan 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş kurtaj yapılır mi bu bebekten nasıl kurtulunur bi akıl verin
Konu Fake mi

tecavüze uğrayan bir kişi bulaşıcı hastalık kapma ve hamile kalma olasılığını düşünmüş olması lazımdı,adetleri düzensiz olsada.üzerinden 4 ay geçmiş ,söz konusu kişide erkek arkadaşı.sizin arkadaşınız reşitse olay tarihinde ,kendi rızasıyla birlikte olduk derse aksi nasıl ispat edilir bilemiyorum.normal şartlarda 10 hafta diye biliyorum yasal kürtaj süresi.

Tecavüze uğradığını sindirdi yani..Muhtemel nişanlısı falan .4ay nasıl şüphelenmez peki.Hadi onu da gectim ert hapı var nediye tecavüz sonrası içmemiş????
Çok sacma

Allah akıl fikir versin koca koca cahil insanların yaptığını masum canlar çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…