- Konu Sahibi SUDENAZXXX
- #2.261
Arkadasım umudunu kaybetme geçen yıl baya uğraşmanın ardından rabbim kısmet etti hamile olduğumu öğrendik dünyalar bizim oldu ama çok sürmeden kalp atışının durduğunu öğrendik kürtaj oldum 8 haftalık . Sanki dünya başıma yıkıldı çok ağladım ama 3 cu adetten sonra doktor kontrolünde tekrar denedik klomen +ovutrelle çok şükür ikinci ay denemeden sonra tekrar hamile kaldım Doğuma su an gün sayıyorum :) rabbim hayırlısı ile insallah sağ salım kucağımıza almayı nasip eder . Neden bu kadar acele ettin diyeceksin ama o acının tesellisi Yok sanki tek teselli yeniden hamile kalmakArkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve mesajlarin yarisina yakinini okudum.Benim hikayem de sizlerden cok farkli degil.29 ekimde bebegimin kalbinin atmadigini ogrendik,7 haftalik olmasi gerekirken 6 haftada kalmis ve 31 ekim carsamba gunu kürtaj oldum.Doktorum 1 adet gecirdikten sonra tekrar deneyebilecegimizi soyledi.Psikolojik olarak inanilmaz bir cokuntu icindeyim.Sizlerin olumlu mesajlarini gordukce biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Benim durumumda olanlar dertleselim birbirimize umut olalım diye yazmak istedim.Varsa yakin zamanda bu sekilde kurtaj olup hamile kalan lutfen paylassin..