Kürtajdan ne kadar süre sonra beta hcg sıfırlanıyor?

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar merhaba 23 Ağustos’ta kürtaj oldum 9+5 haftalıktı. Bugün bebetime markasının testini yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı ne kadar sürer beta hcg nin düşmesi bilen var mı? Farklı bir gebelik olması mümkün değil ama insan yine de merak ediyor

Eklentiler

• EC74118C-F712-4871-B63D-BC14C00DF025.webp
    EC74118C-F712-4871-B63D-BC14C00DF025.webp
    6 KB · Görüntüleme: 355
Benim 15 gün içinde sıfırlandı. 6+5 haftalıkken kürtaj oldum. Üzüldüm adınıza 😔 Rabbim hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏻

Amin inşallah size de.. üzülmeyin lütfen umut her zaman gerekli

Bugün kan testi verdim beta hcg 78.9 çıktı. Kürtaj olalı 21 gün oldu. Bu değerin anlamı nedir acaba bilen var mı? Yeni bir gebelik ihtimali olabilir mi acaba

Benim düşük hafta olmasına rağmen tam 33 gün sürdü sıfırlanması. 38 değere inmişti 10 gün sonra fakat o değer sonrası çok geç sıfırlandı

Bazen bıçak saplanmış gibi ağrılarım oluyor benim ciddi bir sıkıntı olmasından korkuyorum. Regl de olmadım henüz

Sıfırlandıktan sonra mı regl oldunuz
Kahverengi lekelenmem başladı sökülemedim bir türlü o ara beta baktık 3 e düşmüştü. Sonra da 1 2 gün kanamam oldu.

Haftanız ileriymiş 21 gün sonra o beta değeri normal. Ağrılar için ise ara ara bıçak saplar gibi oluyordu benim de. Kürtaj sonrası 10. Gün kontrolüne gittiyseniz ve temiz dediyse doktor merak etmeyin. 40-45 günü bile bulabiliyor bazen adet olmak.

size tavsiyem 1 kez adet görüp denemeye başlayın. Onun dışında psikolojik olarak hazırsanız korunmaya gerek yok. Bazı doktorlar 3 ay korun diyor fakat bilimsel dayanağı yok ben çok araştırmıştım.

ben ilk adeti gördüm sonraki ay yani ağustosta denedik olmadı..bu ay 2. Denememiz

Kahverengi lekelenmem başladı sökülemedim bir türlü o ara beta baktık 3 e düşmüştü. Sonra da 1 2 gün kanamam oldu.

Haftanız ileriymiş 21 gün sonra o beta değeri normal. Ağrılar için ise ara ara bıçak saplar gibi oluyordu benim de. Kürtaj sonrası 10. Gün kontrolüne gittiyseniz ve temiz dediyse doktor merak etmeyin. 40-45 günü bile bulabiliyor bazen adet olmak.

size tavsiyem 1 kez adet görüp denemeye başlayın. Onun dışında psikolojik olarak hazırsanız korunmaya gerek yok. Bazı doktorlar 3 ay korun diyor fakat bilimsel dayanağı yok ben çok araştırmıştım.

ben ilk adeti gördüm sonraki ay yani ağustosta denedik olmadı..bu ay 2. Denememiz
Öncelikle Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve isteyen herkese🙏🏻
10gün sonrası kontrole gitmiştim temizdi. Ağrılardan sonra ben bugün muayene oldum tekrar, kist oluşmuş halbuki 1 hafta önce gittiğimde bu yoktu. Dr 1hafta sonra yine gel dedi fazla açıklama yapmadı onun dışında idrar tahlili vs temiz çıktı..

Bir de iki gün sonra tekrar beta hcg baktırmamış söyledi

10gün sonrası kontrole gitmiştim temizdi. Ağrılardan sonra ben bugün muayene oldum tekrar, kist oluşmuş halbuki 1 hafta önce gittiğimde bu yoktu. Dr 1hafta sonra yine gel dedi fazla açıklama yapmadı onun dışında idrar tahlili vs temiz çıktı..
Ya sonra ne oldu lütfen cevap verin benimde aynı şey başıma geldi

Benimde başıma aynı şey geldi sonra ne oldu sizin lütfen cevap verin

Back
X