Sıfırlandıktan sonra mı regl oldunuzBenim düşük hafta olmasına rağmen tam 33 gün sürdü sıfırlanması. 38 değere inmişti 10 gün sonra fakat o değer sonrası çok geç sıfırlandı
Kahverengi lekelenmem başladı sökülemedim bir türlü o ara beta baktık 3 e düşmüştü. Sonra da 1 2 gün kanamam oldu.Sıfırlandıktan sonra mı regl oldunuz
Öncelikle Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve isteyen herkeseKahverengi lekelenmem başladı sökülemedim bir türlü o ara beta baktık 3 e düşmüştü. Sonra da 1 2 gün kanamam oldu.
Haftanız ileriymiş 21 gün sonra o beta değeri normal. Ağrılar için ise ara ara bıçak saplar gibi oluyordu benim de. Kürtaj sonrası 10. Gün kontrolüne gittiyseniz ve temiz dediyse doktor merak etmeyin. 40-45 günü bile bulabiliyor bazen adet olmak.
size tavsiyem 1 kez adet görüp denemeye başlayın. Onun dışında psikolojik olarak hazırsanız korunmaya gerek yok. Bazı doktorlar 3 ay korun diyor fakat bilimsel dayanağı yok ben çok araştırmıştım.
ben ilk adeti gördüm sonraki ay yani ağustosta denedik olmadı..bu ay 2. Denememiz
Bende sıfırlanması tam 40 gün sürdü, daha sonra adet oldum. Ama benimki 10-11 haftada kürtaj oldu, değerlerim çok yüksekdi, yaniBir de iki gün sonra tekrar beta hcg baktırmamış söyledi
Benim de 10. Haftaydı..Bende sıfırlanması tam 40 gün sürdü, daha sonra adet oldum. Ama benimki 10-11 haftada kürtaj oldu, değerlerim çok yüksekdi, yani
Ya sonra ne oldu lütfen cevap verin benimde aynı şey başıma geldiÖncelikle Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve isteyen herkese
10gün sonrası kontrole gitmiştim temizdi. Ağrılardan sonra ben bugün muayene oldum tekrar, kist oluşmuş halbuki 1 hafta önce gittiğimde bu yoktu. Dr 1hafta sonra yine gel dedi fazla açıklama yapmadı onun dışında idrar tahlili vs temiz çıktı..
Benimde başıma aynı şey geldi sonra ne oldu sizin lütfen cevap verinÖncelikle Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve isteyen herkese
10gün sonrası kontrole gitmiştim temizdi. Ağrılardan sonra ben bugün muayene oldum tekrar, kist oluşmuş halbuki 1 hafta önce gittiğimde bu yoktu. Dr 1hafta sonra yine gel dedi fazla açıklama yapmadı onun dışında idrar tahlili vs temiz çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?