Kürtajdan oldum yardım lutfen

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhabalar, 8 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık kalbi durduğu için. 1 hafta kanama oldu donra bidaha ne leke ne kan hiç bişey gelmedi. Bugün kürtajın 34. Günu ama 4 gundur kahverengi akıntı tarzında lekelenmeler var. Ne zaman adet olucam veya ilk adet böyle mi oluyo ne zaman düzene biner. Açıkçası parça kalmasından korkuyorum. Sizin nasıldı yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba, benim kurtajdan sonra hic kanamam olmamisti yaklasik 50 gun sonra ilacla adet oldum, benim doktorum normal demisti herkeste farklilik gosterebilir diye. Bende zararsiz kist olusmustu adetle atilacak cinsten zaten ilac eritti sonra da adetle atmistim. Bu tarz gecikmeler ve lekelenmeler cok normal diye biliyorum sonucta kurtaj bir operasyon. Ama iciniz rahat etmiyorsa gidip bir muayene olun derim ben.

Merhaba bende de kürtajdan sonra kist oluştu, doktor bana herhangi bir ilaç vermedi kendiliğinden atılacağını söyledi. Siz bir ilaç kullandınız mı? Bu konudaki fit ve tecrübelerinizi öğrenmek isterim.

Merhaba bende de kürtajdan sonra kist oluştu, doktor bana herhangi bir ilaç vermedi kendiliğinden atılacağını söyledi. Siz bir ilaç kullandınız mı? Bu konudaki fit ve tecrübelerinizi öğrenmek isterim.
Merhaba, doktor bana da beklersen kendiliginden atilir demisti ama benim artik siskinligim ve psikolojik gerginligim hat safhadaydi maalesef, halimi gorunce en iyisi sana ilac verelim demisti duphaston diye bir ilac kullandim ben bir kutu bitirdim bir kac gun sonra da adet gordum biraz daha sancili ve yogundu sadece.

İlaçla atıldığı hiç aklıma gelmemişti, doktor da bana en son kontrolde büzüştüğünü ve artık atılacak gibi gördüğünü söyledi. Hatt kist hamileliğe engel mi dediğimde de engel değil demişti. Ama bu zararsız kistler yumurtanın olgunlaşıp çatlamaması durumunda oluyormuş ve çatlamadan yumurtadan nasıl hamilelik olacak onu da anlamamıştım hala da anlamadım :) sizin kistin boyutu neydi? Hatırlıyor musunuz?

Neredeyse 1 sene olacak inanin hatirlayamiyorum boyutunu :) evet anlayamamakta haklisiniz garip geliyor insana belki de kist olustugunda iki yumurta catliyor biri kist oluyor gibi bir durum vardir hatta birkac ay sonra yumurta takibi ve sonrasinda catlatma ignesi yaptirmistim hamilelik olusmayinca o yumurta kiste donusmustu ayni sekilde ilacla atmistim onu da :) ama bana doktorum bunu kist gibi degilde sanki kucuk bir kan pihtisi kalmis gibi dusunebilirsin demisti doktorum sanirim operasyonla alakali bir durum :)

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, vakti zamanı geldiğinde en doğru zamanda anne olabiliriz inşallah

Benim ilk 2 adetim çok çok azdi. Hem de adet gibi değildi. Hatta 2ci adetim dufastona rahmen çok azdi. Haftasi buyukdu geç toparlandi. Asherman sendromu olduğunu dusunduk. Doktorum olma ihtimali çok az dedi. Çunki bende normal dogum oldu. 3cu adetim dufastonla oldu ama tamamen normalleşdi. Doktorum zaten dusuk sonrasi adetin normalleşmesi zaman ala bilir demişdi

Merhabalar bende 15 temmuzda vakumlu kürtaj oldum kanamam çok olmadı 1 hafta lekelenmem oldu şimdi bgün 32.oldu adet hala olamadım doktora söyledim 25 ne kadar bekle olmazsa gel dedi böle bir durum yaşayan var mı

Merhabalar bende 15 temmuzda vakumlu kürtaj oldum kanamam çok olmadı 1 hafta lekelenmem oldu şimdi bgün 32.oldu adet hala olamadım doktora söyledim 25 ne kadar bekle olmazsa gel dedi böle bir durum yaşayan var mı
Merhaba canım bende 8 temmuzda vakumlu kürtaj oldum. Bı hafta çok az kanama lekelenme şeklinde oldu bitti. 32. Günden itibaren 9 gündür lekelenme kahverengi akıntı şeklinde gidiyo hala kan yok doktora gittim rahim toparlanmis gozukuyo dedi bı hafta daha bekle olmazsa dufaston kullan dedi. Bilmiyorum olacakmi olmayacak mı biran önce duzelip tekrar denemek istiyorum

Merhaba canım bende 8 temmuzda vakumlu kürtaj oldum. Bı hafta çok az kanama lekelenme şeklinde oldu bitti. 32. Günden itibaren 9 gündür lekelenme kahverengi akıntı şeklinde gidiyo hala kan yok doktora gittim rahim toparlanmis gozukuyo dedi bı hafta daha bekle olmazsa dufaston kullan dedi. Bilmiyorum olacakmi olmayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…