Kürtajdan sonra cinsel ilişki

Mervvvenur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
1
0
1
tüm kadınlara merhabalar diliyorum. 1 yıllık evliyim istenmeyen bir gebelik sonucunda kürtaj oldum, doktorum 10 gün cinsel ilişkinin yasak olduğunu söyledi. 12. Günde cinsel ilişki yaşadık. Geri çekme yöntemi ile sözde korunduğumuz bir ilişki oldu. Tekrar hamile kalmak istemiyorum ertesi gün hapı almalımıyım? okuduğum bazı sitelerde hala tehlikeli olabileceği enfeksiyon riski olduğu gebeliğin yeniden gerçekleşebileceği yazıyor. Ertesi gün hapı alsam zararlı Mıdır veya yeniden hamile kalır mıyım? Önerilerinizi ve fikirlerinizi bilmek isterim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

kurtaj sonrası hamile kalmak çok kolay oluyor. ben kalmıştım hatta doktor diğer gebeliğin hormon değerleri düşmemiş olabilir ondan pozitif demişti ama hamileydim. sonuç gene bir düşük tabi. gebelik istemiyorsun madem nasıl ihmalkar davranırsın ertesi gün hapı hiçbir işe yaramıyor benim arkadaşım onu denemesiyle halimele kaldı. hatta doktor yanlış kullanım demiş ona gebeliği boyuncada çocukta sorun çıkacak korkusuyla yaşadı çok şükür sağlıklı şimdi 2 yaşında bir oğlu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…