kürtajdan sonra hamile kalmaya çalışanlar buraya!!!

Merhaba kızlar. Ben 2 hafta önce malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileligim 10haftalik olmuştu ama gelismemisti. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.kkürtaj olduktan sonra kaç ayda hamile kaldınız ya da kaç aydır hamile kalmaya çalışıyorsunuz burda paylaşalım ...
ayni durumu ben yasadim ve allaha sukur simdi 5 aylik hamileyim kurtajdan 5 ay sonra hamile kaldim.ama her sey kafada bitiyo ne zaman stresi biraktim hamilw kaldim darisi basina

Canım test yaptım doktora da gittim.. Allah razı olsun... hcg değerim çok yüksek çıktı mol gebelikten şüpheleniyorlar o yüzden çok okrkuyorum bat günümde bile hcg değerim 2779 çıktı :S :53: Perşembe kontrole gideceğim duacı olun kötü bişi çıkmasın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
yaa canım dua edicem umarım kötü bişey çıkmaz inşallah erken döllenme falandır.haber ver kesin

Hmm inşallah sen de gebe kalırsın hemencecik
amin canım amin isteyen herkese nasip etsin Allahım

Merhaba kızlar. Ben 2 hafta önce malesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Hamileligim 10haftalik olmuştu ama gelismemisti. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.kkürtaj olduktan sonra kaç ayda hamile kaldınız ya da kaç aydır hamile kalmaya çalışıyorsunuz burda paylaşalım ...

Arkadaşım 3 kurtajdan sonra hamile kaldi ve bu ay sonunda dogum yapıcak üstelik son iki kürtajı 2ay arayla oldu. Yani ilk kürtaj in dan 1 ay sonra hamile kaldi. Insan bünyesine göre farklılık gösterebilir tabi ama umutsuzluğa da kapilmamalı

Arkadaşım 3 kurtajdan sonra hamile kaldi ve bu ay sonunda dogum yapıcak üstelik son iki kürtajı 2ay arayla oldu. Yani ilk kürtaj in dan 1 ay sonra hamile kaldi. Insan bünyesine göre farklılık gösterebilir tabi ama umutsuzluğa da kapilmamalı

haklısın canım. sağol...

Back
X