kurtajdan sonra hamilelik

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
selam arkadaslar benim size danismam gereken bu durumu yasayanlardan yardim istiyorum ben iki kez bebegimi kaybettim ilk düsügüme kurtaj gerekmedi ikinci düsügüm 6 ay önceydi kurtaj oldum ve 3 aydir korunmuyorum hala hamile kalamadim cok endiseliyim sizce kurtaj yuzunden mi hamile kalamiyorum

selam arkadaslar benim size danismam gereken bu durumu yasayanlardan yardim istiyorum ben iki kez bebegimi kaybettim ilk düsügüme kurtaj gerekmedi ikinci düsügüm 6 ay önceydi kurtaj oldum ve 3 aydir korunmuyorum hala hamile kalamadim cok endiseliyim sizce kurtaj yuzunden mi hamile kalamiyorum
Hamile kaldınız mı acaba?allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kürtaj olduğunuzda doğum yapmış gibi oluyorsunuz ,hormonlar ancak dengeleneyiyor ,acele etmeyin stres yapmayın

Hayir malesef hala hamile kalamadim
neden bilmiyorum doktora da gittim sorun olmadigini söyledi yinede kac aydir bekliyorum ümitsizlige kapiliyorum artik
Canım nerdeyse 1 yıl olmuş ancak ilk bebeğine kaç ayda hamile kalmıştın.belki de kürtajdan değildir vakti vardır.
Ben 5 ay beklemiştim meleğimi.dr normal diyorsa denersin bir kaç ay daha.
İnşallah hayırla gelir bebeğin.yaşın kaç?ben 30.

Canım nerdeyse 1 yıl olmuş ancak ilk bebeğine kaç ayda hamile kalmıştın.belki de kürtajdan değildir vakti vardır.
Ben 5 ay beklemiştim meleğimi.dr normal diyorsa denersin bir kaç ay daha.
İnşallah hayırla gelir bebeğin.yaşın kaç?ben 30.
24 yasindayim evlendikten 3 ay sonra hamile kalmistim bi aylikken düstü sonra tekrar hamile kaldim o da 13 haftalikti kalbi Durdu kurtaj oldum kontrollere gittim neden oldugunu arastirmak icin kann pihtilasmam varmis kan sulandirici kulaniyorum suan 3. bebegi saglikla kucagina alacan dedi Doktor ama kac aydir hamile kalamayinca da ister istemez bidaha olmicak gibi his ediyorum

24 yasindayim evlendikten 3 ay sonra hamile kalmistim bi aylikken düstü sonra tekrar hamile kaldim o da 13 haftalikti kalbi Durdu kurtaj oldum kontrollere gittim neden oldugunu arastirmak icin kann pihtilasmam varmis kan sulandirici kulaniyorum suan 3. bebegi saglikla kucagina alacan dedi Doktor ama kac aydir hamile kalamayinca da ister istemez bidaha olmicak gibi his ediyorum
Canım kürtaj olmak çok üzücü ama şükür ki hamile kalabiliyoruz
Vakt gelince rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

Back
X