kurtajdan sonra hamileyim.

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
merhaba arkadaslar
ben 13 ocakta bebegim gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim..dr um 3 ay beklememi soylemisti ama ...25 gun sonrasinda 7 subatta ilk adetimi oldum simdi hamileyim ve korkuyorum ins. bebegim sagliklidir var mi boyle kurtaj sonrasi hamile kalan..

canım benim hayırlı olsun hiçç korkma içinede korku getirme sağlıklı olur inşallah bebeğin bizdede kan uyuşmazlığı vardı bebeğim gelişmedi kalbi durdu kürtaj olmuştum bundan 10ay önce falan veeee sonra hamile kaldım korku getirmedim ama aklıma hep dua ettim maşallah bebişimde sağlıklı 3günüm kaldı doğumuma sende sağ salim alırsın inşallah kucağına

insallah canim cok umut verdin bana... sen de oglunu kolay ve saglikli bir dogumla kucagina alirsin insallah

ben de 2 ay önce bebeğim düştüğü için 6 haftalıkken kalan parçaları almak için kürtaj oldum ve adet görmeden 3 hafta sonra hamile kaldım. bir hafta sonra doktoruma ilk kez gideceğim. doktorumla son konuştuğumla 6 haftalıkken düştüğü için erken bir gebelikti ve kanül ile vakumla alındığı için rahme zarar vermemişler. eğer kendimi hazır hissedersem erken gebe kalabilirmişim ama ben ilk adet tarihimden sonra düşünmüştüm adet görmeden kaldım. ailemde böyle durumlar olmuştu. sağlıklı doğdular. inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…