• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra hastalanmadım.

turkan2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
75
0
86
İstanbul
Merhaba ben 23 Nisanda spiralle hamile kaldığım için kürtaj oldum.Ertesi gün doğum kontrol hapına başladım.21 gün kullandım.22. gün aylık iğne yaptırdım.Ama hala kürtajdan beri haslanmadım.Hapım bittiğinde doktora kontrol için gittim sorun yokmuş.Ama devlet has. olduğu için doktor sorun yok dedi yolladı.Hiç birşey sormama fırsat bile vermedi.Adet olmamam normalmidir?Nezaman olurum acaba?Şimdiden teşekkür ederim size...

önceden gittiğiniz bi doktor varsa ve iyiyse işinde ona görünün derim. ama devlet hastanesi olsa bile yanlış bişey gördükleri zaman size söylerlerdi mutlaka

Teşekkürler arkadaşım ama ben daha önceden yine devlet hastanesindeki doktorlara gidiyordum.Yani belirli sabit doktor olmuyor orada.Randevu alıyorsun kim gelirse şansına.Doktorada kürtaj sonrası kontrole gittim.(Herhangi bir parça felan unutulma riskine karşı)Benim asıl sorunum kürtajdan beri hasta olmayışım...Ve doğum kontrol hapının hemen ertesi günü aylık iğne yaptılar sorun olur mu acaba?Hap bittikten sonra 7 gün ara vermem gerekiyordu.Ama sağlık ocağı hemen ertesi gün iğneyi yaptı.Acaba adet olmamamın sebebi aylık iğne mi?

Bence özel bir hastaneye gidin bir muayene olun..Normalde kürtajdan sonra 4-6 hafta sonra adet olunması gerekiyor ama nadiren 50 güne kadar bile çıkabiliyormuş..Kürtaj sonrası adet olamama rahim içi yapışıklık yüzünden olabilir..Doktor gerekli testleri yapar zaten..Ama bence hemen gidin..

Merhaba ben 23 Nisanda spiralle hamile kaldığım için kürtaj oldum.Ertesi gün doğum kontrol hapına başladım.21 gün kullandım.22. gün aylık iğne yaptırdım.Ama hala kürtajdan beri haslanmadım.Hapım bittiğinde doktora kontrol için gittim sorun yokmuş.Ama devlet has. olduğu için doktor sorun yok dedi yolladı.Hiç birşey sormama fırsat bile vermedi.Adet olmamam normalmidir?Nezaman olurum acaba?Şimdiden teşekkür ederim size...

merhaba geçmiş olsun. yapılan iğne öncesinde kullandığınız doğum kontrol hapı adet görmenizi engellemiş büyük ihtimalle. eğer rahim içinde sorun yok se beklemeniz gerekecek. ben tercihan kürtajdan sonraki ay hastamnın kendi normal adetini görmesini beklerim ki sorun varsa erken dönemde müdahale edebilelim.

Back
X