• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajdan sonra ilişki

melikoddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
32
2
1
28
Kürtajdan sonra 19. Gunumdeyim kanamam 4 gün önce bitti. Doktor beklemek eskidenmis betan sifirlandiginda normal yaşamınıza donebilirisniz dedi bu konuda deneyim yaşayan varmı nasıl olmalı? Ve adet görmeden hamile kalınırsa sağlıklı olmaz mi

Kanaman bitince iliskide sorun yok canim yani onemsiyorsan dini olarak da yok cunku normal sureni tamamlamadigin icin 40 durumu olmuyor kanama bitince bitiyor adet olmadan hamile kalan cok var doktorlar toparlanmak acisindan istemiyor bence de bir adette olsa bekle hem psikolojik hem de sagligin icin toparlan

Kürtajdan sonra 19. Gunumdeyim kanamam 4 gün önce bitti. Doktor beklemek eskidenmis betan sifirlandiginda normal yaşamınıza donebilirisniz dedi bu konuda deneyim yaşayan varmı nasıl olmalı? Ve adet görmeden hamile kalınırsa sağlıklı olmaz mi
Benimde kanamam 32 günde bitti. Bir kere adet oldum hemen hamile kaldım. Komşum düşükten 20 gün sonra hamile kaldı kızı da gayet sağlıklı ama bana kalırsa bi adeti bekleyin en azından rahim kendine gelsin biraz.

Doktor durumunuza göre 1 2 hafta cinsel ilişki önermiyor daha sonra tekrar hamile kalmak için en az bir regl geçmesi en sağlıklısı sonuçta vücudunuzun da toparlanmaya ihtiyacı var. Ben korunmadım kürtaj sonrası ama 4. Ayımda tekrar hamile kaldım tabi belli olmaz 1 adet görüp öyle denemenizi tavsiye ederim

Back
X