canım geçmiş olsun benim ilk kürtajımdan sonra 9 kanamam oldu ilk iki üç gün fazla oldu sonra azaldi leke gibi geldi doktora gittim bir hafta sonrra kntrole küçük bir kist oluşmuş dedi ilaç verdi adet olunca tekrar gel dedi yaklaşık üç sonra adet gördüm kntrole gittim kistde kalmamıştı ikinci kürtajımdada kanam baya oldu bir hafta sonra geçti yine üç haftaya yakın adet oldum ama benim ikinci kürtajdan sonra cok fazla agrım oldu yürüyemiyecek kadar hemde hep sıcak uyguladım öyle geçti eger için rahat değilse bir kürtaj yaptırdığın hastanede kadın doktoruna sorabilirsin veya başka bir doktora için rahatlar en azından
Herkese merhaba.Ben 3 hafta önce kürtaj oldum. Kürtajdan sonra çok kanama olmadı.2 gün önce adet oldum.Ama o kadar çok kanamam varki.Evden dışarı bile çıkamıyorum o derece yani.Acaba kürtajdan sonra ilk adet olduğu için mi böyle olmuştur.Bu durumda olan var mı?Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar ben de 12 gün önce kürtaj oldum ama hiç bir kanama yaşamadım.Sadece 2 gün kahve rengi lekelenme oldu o kadar..
öncelıkle gecmıs olsun ben kurtaj olmadım ama bıldıgım kadarıyla kurtajdan sonra 35 yada 40 gun kanama gorursunuz ama eger cok sıddetlıyse bı dr a gıdın cunku parca kalmıs olabılır
aaaaaaaa daha neler öle şe olurmu yaaa yanlış bilgi vermeyin yaaa....zaten kanayan bölge alınyo.. kürtajdan sora aşırı kanamsı olanlar lütfen doktorunuza görünün içinizde parça kalmış olabilir ve buda endometriat hastası olmanıza sebep olur oda rahim yapışıklığıdır ve hamile kalamazsınız
arkadasım benım yengem kurtaj oldu 35 gun cok asırı olmamak sartıyla kanaması oldu daha sonra 1 ay sonra hamıle kaldı zaten
arkadaslar bende dün zorunlu kürtaj oldum.kürtaj öncesi rahim agzi yumusatici ilaçlar verdiler.hem agizdan hemde vajinal bölgeden.kürtaja girene kadar çok kanamam oldu.bacaklarimdan süzüldü.bugün ikinci günüm ve günlük ped kullanmami gerektircek kadar az kanamam var.sanci arada bir oluyor.birde idarara çiktigim zaman sancim oluyor.bu normalmi.dktorum ayrica suda eriyen antibiyotik ve kan hapi birde agri kesici verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?