Çok geçmiş olsun canım bende 1 buçuk ay oldu düşük yapalı 15 haftalık hamileydim parça kaldığı için de kürtaj oldum hastanede kaldım 3 gün ilaç serum verdiler 10 gün falan devam etti kanamam sonra durdu ilaçlarımı kullandım şuan iyim çok şükürkızlar merhaba yeni üyeyim buraya :) benım ilk hamileliğim kürtaj oldu 4 hftlık. kanama pek olmuyor yanı 2 günde bır braz dün test yaptım tek çizgi oldu tamamen temızlenmıs demek mı bu ? bıde kanama ne kadar surer.
Şuan karnım ağrıyor kusasım varHamile olduğunuzu sanmıyorum. Biraz daha bekleyin kendinizde bir rahatsızlık, sıkıntı hissetmiyorsanız sorun yoktur muhtemelen. Çünkü herkes bu süreci aynı yaşamıyor.
İnanın bilemiyorum bir acile gidin isterseniz. Çok geçmiş olsunŞuan karnım ağrıyor kusasım var
Hamile olduğunuzu sanmıyorum. Biraz daha bekleyin kendinizde bir rahatsızlık, sıkıntı hissetmiyorsanız sorun yoktur muhtemelen. Çünkü herkes bu süreci aynı yaşamıyor.
ben kanama vatken ilaç kullandım sorun olurmu kiÇok geçmiş olsun canım bende 1 buçuk ay oldu düşük yapalı 15 haftalık hamileydim parça kaldığı için de kürtaj oldum hastanede kaldım 3 gün ilaç serum verdiler 10 gün falan devam etti kanamam sonra durdu ilaçlarımı kullandım şuan iyim çok şükür
Geçti şimdi sadece karın ağrısı var regl oldum sanırım birde çok yoruyorum. Aam ben ilaçlarmı kurtajin 1 gün sonrası kullandım ya sorun olurmuİnanın bilemiyorum bir acile gidin isterseniz. Çok geçmiş olsun
Bi 35Çok geçmiş olsun canım bende 1 buçuk ay oldu düşük yapalı 15 haftalık hamileydim parça kaldığı için de kürtaj oldum hastanede kaldım 3 gün ilaç serum verdiler 10 gün falan devam etti kanamam sonra durdu ilaçlarımı kullandım şuan iyim çok şükür
Yok olmaz canm benimde vardı lekem kullanıyordm antibiyotik birde rahmin içini iyileştiren içeriyi temizleyen bir ilaçtiben kanama vatken ilaç kullandım sorun olurmu ki
Sorun olmaz çok geçmiş olsun düşünmeyin artıkGeçti şimdi sadece karın ağrısı var regl oldum sanırım birde çok yoruyorum. Aam ben ilaçlarmı kurtajin 1 gün sonrası kullandım ya sorun olurmu
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Gebelik haftası 7 idi fakat kese gelişmemişti beta da düşmüştü 5000 lerde idi kürtajdan iki gün önce. Haftaya artık baktırcam umarım sıfırlanmış tırÇok geçmiş olsun. Gebelik haftası çok ileri değilse beta HCG değeri çok yüksek olmadığı için kısa sürede sıfırlanır. Ben 9 haftalık kürtaj olmuştum beta kırk günde sıfırlanmıştı.
Ben sanırım adet oldm ya 17 gününde normql miÇok geçmiş olsun canım bende 1 buçuk ay oldu düşük yapalı 15 haftalık hamileydim parça kaldığı için de kürtaj oldum hastanede kaldım 3 gün ilaç serum verdiler 10 gün falan devam etti kanamam sonra durdu ilaçlarımı kullandım şuan iyim çok şükür
Erken gibi geldi bana ben 35 40 a yakın gün sonra adet oldumBen sanırım adet oldm ya 17 gününde normql mi
Ultrasonda sorun yok demişti nasıl anlaya bilitim regl mi yoksa kanama mı buErken gibi geldi bana ben 35 40 a yakın gün sonra adet oldum
Sorun yoksa iyi kaç gündür böyle devam ediyorUltrasonda sorun yok demişti nasıl anlaya bilitim regl mi yoksa kanama mı bu
ulrrasona gidersem anlarmi doktorErken gibi geldi bana ben 35 40 a yakın gün sonra adet oldum
2 gün olduSorun yoksa iyi kaç gündür böyle devam ediyor
doktora sordum ola bilir değişebilir diyorSorun yoksa iyi kaç gündür böyle devam ediyor
Öyledir o zmn canım takma kafana doktor daha iyi bilir her insanın vücudu bir değil ki herkes de farklılık gösterebilirdoktora sordum ola bilir değişebilir diyor
Senide yordum canim ama kan açık kırmızı geliyo normalmi acabaÖyledir o zmn canım takma kafana doktor daha iyi bilir her insanın vücudu bir değil ki herkes de farklılık gösterebilir
Yok önemli değil canım ne yaptım ki yorulaymSenide yordum canim ama kan açık kırmızı geliyo normalmi acaba
Unuttum söylemeyi canım kürtaj sonrası böyle düzensizlikler olabiliyorms öyle okumuştum adet vs şeylerdeYok önemli değil canım ne yaptım ki yorulaym
Rengi normal adet kanından farklı mı yani
Evet canım bende adetmiş. Fark ettim teşekkür ederim desteğin içinUnuttum söylemeyi canım kürtaj sonrası böyle düzensizlikler olabiliyorms öyle okumuştum adet vs şeylerde
Rica ederimEvet canım bende adetmiş. Fark ettim teşekkür ederim desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?