kurtajdan sonra kanama

Merhaba arkadaşlar benim 6 haftalık gebeliğim sonlandırıldı bhcg 30000lerdeydi 6 gün sonra bakıldı 1500cikmisti. Aradan 15 gün gecti 1500 çıktıktan sonra hala testlerim pozitif çıkıyor 1kere 17. Gün Korunmasiz ilişki oldu o kadar. Şu an kürtajın 23.gunu .ekte size fotoğraf paylaşıyorum sabah idrari değil

Eklentiler

• IMG_20220511_212311.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 34
muhtelemen kürtajiniz başarısız olmuş başka dokyora gidin

Sukur bir anda düştü testle kontrol yapıyorum çok silik çıkıo artık . Siz kürtaj veya duuskten sonra ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Regl olacak gibiyim inşallah kendi zamanında olur

Sukur bir anda düştü testle kontrol yapıyorum çok silik çıkıo artık . Siz kürtaj veya duuskten sonra ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Regl olacak gibiyim inşallah kendi zamanında

Sukur bir anda düştü testle kontrol yapıyorum çok silik çıkıo artık . Siz kürtaj veya duuskten sonra ne kadar zaman sonra regl oldunuz ? Regl olacak gibiyim inşallah kendi zamanında olur
17 gün sonra regl oldum ama son 2 gündür kahverengli akıntıyla beraber inceciknkan geliyo normalmi bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…