Kürtajdan sonra kasıklarımda dinmeyen ağrı lütfen yardım edınnnnnnn

Oprato

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
8
0
16
Tokat
Ben sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdim 13 haftalıkken bebeğimi almak zorunda kaldılar bebeğin vücudu ödem toplamıştı ve boyun arkasında bir kitle vardı yani kısacası risk çok fazla olduğu için 18 Ocak'da 2012 de kürtaj yapıldı.Daha sonra ertesi hafta kontrole gittiğimde parça kalmış tekrar kürtaj yapılacak dediler 27 Ocak'da ikinci kürtaj yapıldı.İlk başlarda sorun yoktu ama tahminimce 15-20 gün sonra kasıklarımda sancı olmaya başladı.Doktoruma sorduğumda iki defa kürtaj oldun biraz zaman alır dedi ama hala devam ediyor kasık bölgemi çok zayıf hissediyorum çok fazla hareket ettiğimde ağrı çoğalıyor.Ev işlerimi bile yapamıyorum ,çok fazla yürüyemiyorum farklı doktorlara gittim ama ultrasond a hersey normal gorunuyor ama ben cok acı cekıyorum normal hayatıma devam edemıyorum
arkadaşlar yaşadığım sehır kücük bir yer oldugu için çok fazla doktor yok devlet hastanesınde 3 dk bakmıyorlar bıle, üniversite hastanesınde yapışıklık mı var acaba çok agrım oluyor dedım HİSTERESKOPİ (rahime kamerayla bakmak) yapabılırmısınız dedım siz gıdın deneyın 1 yıl boyunca cocugunuz olmazsa gelın bakarız dedıler , her zaman gittiğim özel doktorumda hiçbir sorunun yok demek ki yapın böyle dedi kafayı yememek elde degıl derdınden anlayan bırtane bıle ınsan yok evımde ısımı bıle yapamıyorum regl donemımde cok sancım oluyor bu olaydan sonra ıstanbvulda yada ankarada çok ıyı bır kaadın hastalıkları uzmanı bulmam gerek tavsıye edebılecegınız bır doktor olursa cok sevınırım Acaba bana tavsiye edebileceğiniz birşey varmı yada yapmam gereken herhangi birşey

canım öncelikle geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun
bende 2 defa kürtaj oldum sonrasında hafif ağrım oldu ama dr 1 hafta dinlenmemi
söylemişti ben tabi2 gün yattım sonra dayanamadım bende evimin işini fln yaparken hafif sızım oldu
öyle çok rahatsız edici bi agrım olmadı dr ağrı kesicide vermişti ama 1.gün içtim sadece adet agrısı gibiydi
bnm doktorum 2 defa oldugunda önce kürtaj materyalini incelemeye gönderdi,sonra kürtajdan bir süre sonra(en az 40 gün)genetik inceleme testleri istedi en son olarakta hsg çektirdim ve tabi korunma verdi bitti bizde deniyoruz allahtan hakkımızda hayırlısı
benim düşüklerim kromozom boz.olmuş yani doğal düşük dediler birde bende kan pıhtılaşması çıktı gebelikte iğne olmam gerek
benim bildiklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…