Kürtajdan sonra rahimde kalan pıhtılar kendiliğinden düşer mi?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.722
504
73
Kürtaj dan 1 hafta sonra doktora gittim ultrason da rahimde pıhtılar kaldığını söyledi. 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi. Hiçbir ilaç da vermedi. Düşer mi peki? Ne yapmam lazım?

Kürtaj dan 1 hafta sonra doktora gittim ultrason da rahimde pıhtılar kaldığını söyledi. 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi. Hiçbir ilaç da vermedi. Düşer mi peki? Ne yapmam lazım?
Kanaman bitmediyse dusebilir diye dusunuyorum. Benimde bi defasinda pihti kalmisti adet olmayinca kontrole gittigimde gormustu doktorum o anda lokal anestezi ile almisti kucucuk biseydi zaten

Kanaman bitmediyse dusebilir diye dusunuyorum. Benimde bi defasinda pihti kalmisti adet olmayinca kontrole gittigimde gormustu doktorum o anda lokal anestezi ile almisti kucucuk biseydi zaten
Kanamam azaldı ama hâlâ geliyor ama pıhtı değil normal kan acaba pıhtı mıdır düşen bilmiyorum ki

Kanamam azaldı ama hâlâ geliyor ama pıhtı değil normal kan acaba pıhtı mıdır düşen bilmiyorum ki
Kürtajdan 6-7 hafta snra adet olmak gerekiyor olmadiysa bi doktora gidilmeli bence bunu bekleyebilirsin veya kanaman tamamen bitince tekrar kontrole gidersin. Pihti olmasi pihtili kanaman olacak anlaminda degildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…