Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtajdan sonra rahimde kalan pıhtılar kendiliğinden düşer mi?
Kürtaj dan 1 hafta sonra doktora gittim ultrason da rahimde pıhtılar kaldığını söyledi. 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi. Hiçbir ilaç da vermedi. Düşer mi peki? Ne yapmam lazım?
Kürtaj dan 1 hafta sonra doktora gittim ultrason da rahimde pıhtılar kaldığını söyledi. 10 güne kadar kendiliğinden düşer dedi. Hiçbir ilaç da vermedi. Düşer mi peki? Ne yapmam lazım?
Kanaman bitmediyse dusebilir diye dusunuyorum. Benimde bi defasinda pihti kalmisti adet olmayinca kontrole gittigimde gormustu doktorum o anda lokal anestezi ile almisti kucucuk biseydi zaten
Kanaman bitmediyse dusebilir diye dusunuyorum. Benimde bi defasinda pihti kalmisti adet olmayinca kontrole gittigimde gormustu doktorum o anda lokal anestezi ile almisti kucucuk biseydi zaten
Kürtajdan 6-7 hafta snra adet olmak gerekiyor olmadiysa bi doktora gidilmeli bence bunu bekleyebilirsin veya kanaman tamamen bitince tekrar kontrole gidersin. Pihti olmasi pihtili kanaman olacak anlaminda degildir bence