Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim bnde cok.korkuyorum cok tedirginim ayni seyleri yasamk istemiyorum bndr yarin gidicem doktora insallah sorunsuz bi hamilelik olur ve saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimiziBende 8 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim bende çok korkuyorum aynı şeyleri yasarım diye Çarşamba günü doktora gidecem doktora söyleyecem inşallah hiç bi problem olmaz bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız
İnşallah Can'ım yaInsallah canim bnde cok.korkuyorum cok tedirginim ayni seyleri yasamk istemiyorum bndr yarin gidicem doktora insallah sorunsuz bi hamilelik olur ve saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
En az 6 ay korun ve 3 ay oncesindede folik asite basla demisti banada korunuyoduk ama bu tamamen surpriz oldu palnli degildi yarin gidiecm bakalim ne olacak bnmde pskolojim hala duzelmedi sevinemedim bile korkudan insallah ters bisey olmaz cunku bu duyguyu ancak yasayan anlarben boş kese nedeniyle operasyon geçirmiştim. en az 1 yıl hamile kalmamaya dikkat et demişti doktorum. neye istinaden dedi hiç sorgulamadım zaten yıpratıcı olduğu için tekrar düşünmüyordum. 13 haftalık operasyon sonrası 5 ay kısa bir süre gibi geldi. onunla ilgili de bi görüşün bence. benim 2 yıl geçti ona rağmen ilk gidişimde belirtmiştim operasyon geçirdiğimi. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Çok haklısın inşallah hiç bi terslik olmaz sağlıkla doğurursun ben hala inanamıyorum hamile olduguma çünkü korkuyorum bişey olursa diyeEn az 6 ay korun ve 3 ay oncesindede folik asite basla demisti banada korunuyoduk ama bu tamamen surpriz oldu palnli degildi yarin gidiecm bakalim ne olacak bnmde pskolojim hala duzelmedi sevinemedim bile korkudan insallah ters bisey olmaz cunku bu duyguyu ancak yasayan anlar
Bol bol dua edicez Allhim ins bi daha yasatmasin bize o aciyi.senin neden oldu karnindaaÇok haklısın inşallah hiç bi terslik olmaz sağlıkla doğurursun ben hala inanamıyorum hamile olduguma çünkü korkuyorum bişey olursa diye
Sağlıksız gebelik dediler 12 hafta olmam gereken yerde 9 hastalıkken kalbi durmuşBol bol dua edicez Allhim ins bi daha yasatmasin bize o aciyi.senin neden oldu karnindaa
Anladim cnm uzulme ins bu bebegine bisey olmazSağlıksız gebelik dediler 12 hafta olmam gereken yerde 9 hastalıkken kalbi durmuş
İnşallah şeninde benimde tüm hamilelerin her hangi sorun olmadan rabbim bebeklerini sagsalim kucaklarına almayı nasip etsinAnladim cnm uzulme ins bu bebegine bisey olmaz
Aminn canmmİnşallah şeninde benimde tüm hamilelerin her hangi sorun olmadan rabbim bebeklerini sagsalim kucaklarına almayı nasip etsin
En az 6 ay korun ve 3 ay oncesindede folik asite basla demisti banada korunuyoduk ama bu tamamen surpriz oldu palnli degildi yarin gidiecm bakalim ne olacak bnmde pskolojim hala duzelmedi sevinemedim bile korkudan insallah ters bisey olmaz cunku bu duyguyu ancak yasayan anlar
Aminn. bizde kimseye soylememe karari aldik en az 3 4 ay kendi derdi kendine yetiyo cunku insanin merakli gozler nasihatlar sorular iyice bunaltiyo insanievet insan öyle oluyor benim ilk kızım korunurken oldu iki yıl sonra yine korunurken boş kese oluştu. bebek olmadığı halde operasyona girmeden çok ağladım. şimdiki hamileliğim de korunurken yani planlı değil. kalp atışları duyulamadı falan baya stresli hala hafif kanama da var. insan korkuyor bende kendimi kaptırmayayım diyorum ama Rabbim ne yazdıysa yaşıyacağız. bişey olursa bari aileleri üzmeyelim diye kimseye söylemedik. 5 ay sonra diyorum ama o da garanti değil. doğumdan sonra kaybediyor insanlar bebekleriniRabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah. ilk gebeliğimde hiç tedirgin değildim ama bunda bi garibim. çekemeyeceğimiz dertlerle sınamasın Rabbim.
Ben hemen soyledim dayanamamkiSen esine Nasıl söyledin ben daha bugün ögrendim hamile olduğumu
Aminn. bizde kimseye soylememe karari aldik en az 3 4 ay kendi derdi kendine yetiyo cunku insanin merakli gozler nasihatlar sorular iyice bunaltiyo insani
Akşam diyecem aşkım hamile olsam Nasıl olur 2. Bi çoçuğumuz olsa diyecem bakalım tepkisi Nasıl olacakBen hemen soyledim dayanamamki
Canim sakin ol 5 ay rahmin toparlanmasi icin yeterli bir sure. Sevin bence insallah saglilla kucagina alirsinEn az 6 ay korun ve 3 ay oncesindede folik asite basla demisti banada korunuyoduk ama bu tamamen surpriz oldu palnli degildi yarin gidiecm bakalim ne olacak bnmde pskolojim hala duzelmedi sevinemedim bile korkudan insallah ters bisey olmaz cunku bu duyguyu ancak yasayan anlar
Insallh canim seviniyorum ama korkularim daha agir basiyo gunler gecmez oluyoCanim sakin ol 5 ay rahmin toparlanmasi icin yeterli bir sure. Sevin bence insallah saglilla kucagina alirsin