Ilk hamilelik ve kürtajla sonuçlanmışsa internette bakılkmamış site kalmamıştır.. kimileri kürtajdan sonra hamile kalınmadığını bile yazmıştır.. okursun okursun için karadıkca kararır.. kürtajdan korkarsın, kendiliğinden düşsün istersin..bir umut kk ya yazarsın herkes başından geçen iyi kötü bütün deneyimleri yazar..bunlardan etkilenirsin...
Gelelim bana evet benim de ilk hamileliğim tüp bebekle gerçekleşti, kalb durması nedeniyle kürtaj oldum.. aslında sanal alemde kürtajla ilgili o kadar şey okudum ki kendisi düşsün istiyordum.. drum kendisinin düşmesini beklemek risk dedi, kanaman çok yoğun olabilir ve buda istemediğimiz bır durumdur şeklinde açıklama yaptı.. çok güzel bir hastaneden randevu aldım, kürtaj için randevu vermeden tekrar ultrasonla kontrol edildi ve kürtaj onaylandı. 1 gün öncesi kanamanın başlaması için ilaç verdiler, ertesi gün hastaneye gittim, korktuğumu söyledim 15 dk lık bir işlem.. narkozu alıyorsun bşr varmış bir yokmuş.. gözlerinizi açtığınızda herşey bitmiş oluyor.. kanamam 1 hafta şeklinde sürdü sonra ara ara lekenmelerim oldu. Ama bu kişinin bünyesine göre değişiyor.
Kürtajla 2 tüp bebek arası 45 gün sürmedi dondurulmuşumuz vardı.. elhamdulillah pozitfke sonuçlandı.. temmuzda doğum yaptım kızım oldu.. şuan 7 aylık olduk..
Unutmadan 2. Tedavi için çok korktum aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama nasipte varsa bi şekilde şlerliyor.. dr hiç bir teste gerek görmedi.. yaşadığımız bu olayı normal yolla gebe kalanlarında yaşadığını söyledi.. druma güvendim..