Kurtajdan sonra tup bebek yaptiranlar?

İnşallah canım
Hala kanamam devam ediyor
İnşallah hemen iyileşir ve anne olurum
2018 benim için güzel başlamıştı
Üzülmemek elde değil elbet
Umudumuz var elhamdülillah
Canım seni hep görüyodum topiklerde durumundan haberim vardı geçmiş olsun dua edicem senin için

Aynı şeyi söyledim
İlk defa adet olmayacaktım ki
Gününü şaşırmadı bile
Hıçkırıklarım hastanede yankılandı
Sabrin sonu selamettir. Bakalim daha neler yasicaz. Pozitif hikayeler bizi guclendirir. Stres hat safhada su an ama sakinlesmeliyiz diger yavrularimiz icin

Sabrin sonu selamettir. Bakalim daha neler yasicaz. Pozitif hikayeler bizi guclendirir. Stres hat safhada su an ama sakinlesmeliyiz diger yavrularimiz icin

İnanır mısın bilmem ama
Doktorum bana o kadar pozitif enerji veriyor ki
Düşük gününe kadar aklımda hiç negatif bir durum olmadı
aşılamao kadar yıpratıcı geçti ki benim
Tüp bebek daha stressiz geçti
Doktoruma borçluyum
Sağolsun yakından ilgileniyor
inşallah sonuç da güzel olur
Rabbim güç versin

Merabalar ben de de pihtilasma var.ama her seferinde onlemini aldim ignedir koraaspirindir.ama ona ragmen kalp atisi durdu.ayni haftalarda kaybettigim icin dokdirum embriyolarda problem olabilecegini soyledi.ayni durumu yasamak istemedigimden dolayi suan embriyolarim cgh ye gitti.merak ettim acaba pihtilasma icin bi oneriniz mi var paylasabilir misiniz

Kaçıncı haftalarda duruyor :(
Çok geçmiş olsun canım. 4 tane heterezigot var bende. Hafif pıhtılaşma dediler. Ama hamilelik öncesi muhakkak coraspirin kullanacaksın dedi bir doktor ve ben dinledim bikac ay öncesinden kullanmaya başladim. Gebe kalır kalmaz iğne de kullandım. Bunun yanında folik asit miktarı artırıldı ve b vitamini takviyesi verildi. Şimdilik iyi gidiyor, tabi korkular devam ediyor yine de. Ben öncesinde ve sonrasında riskli gebelik uzmanına danışmanı öneririm.

İnanır mısın bilmem ama
Doktorum bana o kadar pozitif enerji veriyor ki
Düşük gününe kadar aklımda hiç negatif bir durum olmadı
aşılamao kadar yıpratıcı geçti ki benim
Tüp bebek daha stressiz geçti
Doktoruma borçluyum
Sağolsun yakından ilgileniyor
inşallah sonuç da güzel olur
Rabbim güç versin
Aynen benim doktorum da oyle. Tontos ak sacli yuzunden bilgi akiyor sevgi dolu.Allahtan doktorum boyle yoksa bi de suratsiz dr hic cekemem

Kaçıncı haftalarda duruyor :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. 4 tane heterezigot var bende. Hafif pıhtılaşma dediler. Ama hamilelik öncesi muhakkak coraspirin kullanacaksın dedi bir doktor ve ben dinledim bikac ay öncesinden kullanmaya başladim. Gebe kalır kalmaz iğne de kullandım. Bunun yanında folik asit miktarı artırıldı ve b vitamini takviyesi verildi. Şimdilik iyi gidiyor, tabi korkular devam ediyor yine de. Ben öncesinde ve sonrasında riskli gebelik uzmanına danışmanı öneririm.
Riskli gebelik drunun normal doktordan farki nedir canim. Daha mi detayla inceliyor

Kaçıncı haftalarda duruyor :KK43:
Ilki 8 de 2. Si 9. Haftalarda dokdorum embriyolarda sikinti olabilecegini dusunuyor yakin haftalarda oldugu icin

Riskli gebelik drunun normal doktordan farki nedir canim. Daha mi detayla inceliyor

Canım geçen sene bana kanamam olduğu için clexane yani kan sulandırıcı iğneyi biraktirdilar. Bıraktıktan 2 hafta sonra bebeğin kalbi durdu. Ben gebe kalmadan önce başladım riskli gebelik uzmanına gitmeye ve bana clexane ile vajinal kanamanın ilgisi olmadığını söyledi. Kan pıhtılaşması olanlar çıkan tahlil sonuçlarına göre değişik ilaçlar kullanabiliyor ve ayrıcı sadece diyet yapıp çocuk sahibi olan bile var.

Canım geçen sene bana kanamam olduğu için clexane yani kan sulandırıcı iğneyi biraktirdilar. Bıraktıktan 2 hafta sonra bebeğin kalbi durdu. Ben gebe kalmadan önce başladım riskli gebelik uzmanına gitmeye ve bana clexane ile vajinal kanamanın ilgisi olmadığını söyledi. Kan pıhtılaşması olanlar çıkan tahlil sonuçlarına göre değişik ilaçlar kullanabiliyor ve ayrıcı sadece diyet yapıp çocuk sahibi olan bile var.
Tamam canim sen diyince buldum bir dr bundan sonra kan tahlillerim cikinca bi ona gidip danisayim. Simdi kurtaj yapan dra kontrole geldim sira bekliyorum insallah her sey iyidir

Ilki 8 de 2. Si 9. Haftalarda dokdorum embriyolarda sikinti olabilecegini dusunuyor yakin haftalarda oldugu icin

Anladım canım, embriyolar genetik yapılması şansı büyük oranda artıyor zaten. Rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün.

Back
X