Kurtajdan sonra tup bebek yaptiranlar?

Süphelendiyse muhakkak istemiştir. Ha oldu da yapılmamışsa kendin bile yaptırabilirsin. Şuan kafanda bir sürü soru var biliyorum. Ama her şey zamanla rayına oturacak biraz olsun rahat olmaya çalış.
Dogru diyosun canim iyi ki sen ve senin gibiler hep var.

Canım ben yeni öğrendim :KK43: Eylül annelerinde söylediler. En azından ilerlemeden fazla acı çekmeden oldu diye avut kendini. Çok beklemene de gerek yok üstelik. Güzel haberlerini bekliyor olacağız :dua:

İnşallah canım
Hala kanamam devam ediyor
İnşallah hemen iyileşir ve anne olurum
2018 benim için güzel başlamıştı
Üzülmemek elde değil elbet
Umudumuz var elhamdülillah

Canım ben yeni öğrendim :KK43: Eylül annelerinde söylediler. En azından ilerlemeden fazla acı çekmeden oldu diye avut kendini. Çok beklemene de gerek yok üstelik. Güzel haberlerini bekliyor olacağız :dua:
Eses07 Eses07 benim tup bebek drum uzulme en azindan gebe kalabildigini gordum bu muhim bisey dedi. Kendimizi bununla avutabiliriz

Bu birçok kişinin başına geliyor tüp veya normal. Rabbim tekrarını yaşatmasın. Mühim olan neden olduğunu tespit edip doğru adımlarla devam etmek. Gecelerde gizli gizli aglamalarım, oğlum diye yakarışlarımın, bana uzatılan bir el arayışlarımın hepsi bitti gitti. Yavrularımız bize şefaatçi olacak inşallah.
Kan pıhtılaşması çıkarsa unutma yaz olur mu sana söyleyeceğim şeyler olacak o zaman.
Merabalar ben de de pihtilasma var.ama her seferinde onlemini aldim ignedir koraaspirindir.ama ona ragmen kalp atisi durdu.ayni haftalarda kaybettigim icin dokdirum embriyolarda problem olabilecegini soyledi.ayni durumu yasamak istemedigimden dolayi suan embriyolarim cgh ye gitti.merak ettim acaba pihtilasma icin bi oneriniz mi var paylasabilir misiniz

Doktorum gençsin dondurulmuş da var
Canını sıkma tekrar deneriz dedi
İnşallah olur canım
Tek eksiğimiz
Karnimda 2 aylik bi bebegin olmasi bile sanki eve nese getirmisti sanki simdi o nesemiz silindi supuruldu. Esim de harap oldu. Ben anne olmaktan cok esim baba olsun istiyorum. Belki de sorun bende diye boyle hissediyorum. Aman ne bilim ya dokunsalar aglicak moddayim her an

Karnimda 2 aylik bi bebegin olmasi bile sanki eve nese getirmisti sanki simdi o nesemiz silindi supuruldu. Esim de harap oldu. Ben anne olmaktan cok esim baba olsun istiyorum. Belki de sorun bende diye boyle hissediyorum. Aman ne bilim ya dokunsalar aglicak moddayim her an

İlaçlar duygusallaştırdı canım
Umutlanmıştık elbette normal
Hüzünlenmek normal
İsyan etmeyelim
Rabbim daha iyisini nasip etsin inşallah

Back
X