kürtajdan sonrası sorunlarım var yardım edin lütfen !............

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar ,
Ben 06.03.2011 de 6 haftalık bebeğim için genel anestezi ile kürtaj oldum.Birde kan grubum negatif olduğu için ANTİ-D İĞNESİ vuruldum.O gün hiç ağrım olmadı.Yanlızca çamaşırıma biraz kan geldi ondan sonra hiç kanama olmadı.19.03.2011 e kadar hep koyu akıntı oldu.O gün doktora gittim kontrole.Ona da söyledim normal dedi.Kanamam yoktu çünkü.Rahim tertemiz dedi.Ultrasonla baktı.Ama o gün akşamdan beri hep adet kanaması gibi kanamam oluyor.Bugünde devam ediyor.Aradım doktorumu birkaç gün daha devam ederse gel dedi......Ağrım,acım hiç olmadı....Psikojik acımdan başka
Sizce bu durum ne bayanlar....Acaba adet mi görmüş oluyorum,yoksa kötü birşeyler mi oluyor....Çok tedirginim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Başka bir yerde açmıştım bu konuyu yalnız cevap yazılmadığından dolayı buraya taşıdım.

canım bende aynı senin gibi bebeğimi kaybettim ve kan uyuşmalığı olduğu için iğne vuruldum ama benim hemen kanamam olmuştu 1 kac günde sürmüştü ama sen normal adet olmuşsun galiba korkma canım inşallah birşey yoktur inşallah gerek kalmaz doktora gitmene ama içinde şüphe olacaksa bi görün bakalım doktora

canım bende aynı senin gibi bebeğimi kaybettim ve kan uyuşmalığı olduğu için iğne vuruldum ama benim hemen kanamam olmuştu 1 kac günde sürmüştü ama sen normal adet olmuşsun galiba korkma canım inşallah birşey yoktur inşallah gerek kalmaz doktora gitmene ama içinde şüphe olacaksa bi görün bakalım doktora

Geçmiş olsun canım sana da,inşallah bir daha ki sefere bebeğini alırsın kucağına...BBanada öyle geldi adet olmuşum gibi ama doktoru aradığımı demedi adetindir diye...Geçmezse gidicem....
Teşekkür ederim cevabın için.

ben de geçen gün düşük yaptım kahverengi akıntı geliyordu sormuştum normalmiş rahim temizleniyormuş

geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın.Kahverengi akıntı kanamam olmadan önce hep gelmişti ama şimdi kan geliyor,anlamadım gitti...Bence de rahim temizleniyor ama,korkuyorum işte...

geçmiş olsun, yani kürtaj sonrası varlı yoklu arasında 15.güne kadar lekelenme kanama olması normalmiş, 16 gün olmuş senin ya adet olmuşsundur yada tamamen temizleniyorsundur diye düşünüyorum. iğneden sonra artış olmuş, bende merak ettim ama kötü bir şey yoktur, en kötü zamanların geride kaldı. acil şifalar,

Geçmiş olsun canım sana da,inşallah bir daha ki sefere bebeğini alırsın kucağına...BBanada öyle geldi adet olmuşum gibi ama doktoru aradığımı demedi adetindir diye...Geçmezse gidicem....
Teşekkür ederim cevabın için.

sen yinede kötü şeyler getirme aklına canım.ben çok üzülüyordum kürtajdan sonra acaba bi daha hamile kalırda yine aynı olurmu diye ama çok şükür olmadı şimdi doğum yaptım 1 haftalık bebişim var inşallah sende sağsalim alırsın kucağına bi dahakı sefere

geçmiş olsun canım,Allah bir daha yaşatmasın.Kahverengi akıntı kanamam olmadan önce hep gelmişti ama şimdi kan geliyor,anlamadım gitti...Bence de rahim temizleniyor ama,korkuyorum işte...

bncede rahim temizleniyordur

geçmiş olsun, yani kürtaj sonrası varlı yoklu arasında 15.güne kadar lekelenme kanama olması normalmiş, 16 gün olmuş senin ya adet olmuşsundur yada tamamen temizleniyorsundur diye düşünüyorum. iğneden sonra artış olmuş, bende merak ettim ama kötü bir şey yoktur, en kötü zamanların geride kaldı. acil şifalar,

teşekkür ederim canım cevabın için.inşallah canım tamamen iyi şeylerdir.Birde şöyle seviniyorum.Hani rahimde yapışıklık falan olsaydı kanama az yada hiç olmazmış..Bende kanama olduğuna göre yapışıklık söz konusu olamaz diyebiliriz.inşallah canım kötü zamanlar geride kalmış olsun.

bu arada belki biraz gülersiniz.

rumuzunu sabahtan beri "aşığımkendime" okuyorum ilk okuduğumda way maşallah ne kadar iddalı dedim; sonra demin farkettim ki "aşığımkralime"ymiş. :))) çok beğendim.

nasıl oldu azalma var mı?

bu arada belki biraz gülersiniz.

rumuzunu sabahtan beri "aşığımkendime" okuyorum ilk okuduğumda way maşallah ne kadar iddalı dedim; sonra demin farkettim ki "aşığımkralime"ymiş. :))) çok beğendim.

nasıl oldu azalma var mı?

canım benim ya güldürdün kız beni gerçekten :60::60::60: Allah da seni güldürsün...

Teşekkür ederim canım beğendiğin için :70:

İlk kanaman gib çok değil,gün geçtikçe azalıyor ama yani tam adet gibi...Adet olduğumda da öyle olurdu...Bir hafta sürerdi ve gün geçtikçe azalırdı.....Bakalım yarında geçmezse önce gidicem...

canım benim ya güldürdün kız beni gerçekten :60::60::60: Allah da seni güldürsün...

Teşekkür ederim canım beğendiğin için :70:

İlk kanaman gib çok değil,gün geçtikçe azalıyor ama yani tam adet gibi...Adet olduğumda da öyle olurdu...Bir hafta sürerdi ve gün geçtikçe azalırdı.....Bakalım yarında geçmezse önce gidicem...

iyi canım adet oldun demek ki :) sevindim. haberdar edersin.

öptüm

Tabi ki canım haber ederim ama adet olmam için erken değil mi?Kürtaj olduğun gün adet sayılıyormuş ondan 30-40 gün sonra kanama oluyormuş...Benimki daha 3 hafta bile olmadı....

valla bende öyle biliyorum hatta bazen 50-60 olanlar bile varmış, banada erken geldi ama kanamanın niteliğinden sen anlarsın eğer vaktin olursa bir dr gitsen süper olur

valla bende öyle biliyorum hatta bazen 50-60 olanlar bile varmış, banada erken geldi ama kanamanın niteliğinden sen anlarsın eğer vaktin olursa bir dr gitsen süper olur

aman ne zor birşey miş bütün bunlar psiklojik sancısı yetmiyormuş gibi birde bu tür anlamsızlıklar...allah kimseye yaşatmasın....

Bugünde devam edersen yarın yada c.tesi randevu alıp gidicem...Zaten oda devam ederse gel dedi.Telefonda anlatmıştım durumu...

slm ben şuan 7 haftalık hamileyim ama bebeği henüz göremediler ve pazartesi gittiğimde de göremezseler kürtaj olmam gerekiyormuş manen şimdi bile kötü oluyorum ama kürtaj sonrası çok ağrılı oluyor mu onu da merak ediyorum bu benim 2. bebeğimdi allah oğluma uzun ömürler versin ama yine de çok zor 1 haftadır ne yeyip ne içtiğimi bilmiyorum

slm ben şuan 7 haftalık hamileyim ama bebeği henüz göremediler ve pazartesi gittiğimde de göremezseler kürtaj olmam gerekiyormuş manen şimdi bile kötü oluyorum ama kürtaj sonrası çok ağrılı oluyor mu onu da merak ediyorum bu benim 2. bebeğimdi allah oğluma uzun ömürler versin ama yine de çok zor 1 haftadır ne yeyip ne içtiğimi bilmiyorum

günaydın canım,inşallah p.tesi bebeğini görürlerde kürtaj olmazsın.Manevi yönü çok kötü.Ben dah akşam rüyamda gördüm.hErgün giriyor,aklımdan çıkmıyor.Ben hiç acı hissetmedim.Genel aneztesi ile yapmışlar.Pazar günüydü kürtaj olduğum gün ve Kan grubum negatif olduğu için pazar günü durmadan nöbetçi eczane aradık,Anti-D iğnesi aradık...İlaçları düzenli kullandım,sanki operasyon geçiren ben değilmişim gibi ağrım,acım olmadı....Ertesi gün de işe gittim...

Allah oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin...Gerçekten zor bir durum,ruhsal çöküntü yaşatıyor insana .....Allah sabırlık versin...Rabbim yardımcın olsun...İnşallah gerek kalmaz kürtaja....

bende senle aynı kaderi paylaşanlardanım 28 şubatta kürtaj oldum bende:(((bebeğim oluşmaya başlamıştı ama son kontrolde göremedi dr ve sağlıksız bebekler kendini yer dedi::(((keseyi kürtajla aldılar bnm biraz karnım ağrıdı az varla yok arası lekelenme oldu o kadar...2ay dinlenin demişti biz 1kere korunmadık acaba ne olur die içim içimi yiyo allaha hep hayırlısını ver die dua ediyordum o zmn şimdide öyle dua ediyorum hakkımda hayırlısı neyse onu versin hepimiz için tabiii

bende senle aynı kaderi paylaşanlardanım 28 şubatta kürtaj oldum bende:(((bebeğim oluşmaya başlamıştı ama son kontrolde göremedi dr ve sağlıksız bebekler kendini yer dedi::(((keseyi kürtajla aldılar bnm biraz karnım ağrıdı az varla yok arası lekelenme oldu o kadar...2ay dinlenin demişti biz 1kere korunmadık acaba ne olur die içim içimi yiyo allaha hep hayırlısını ver die dua ediyordum o zmn şimdide öyle dua ediyorum hakkımda hayırlısı neyse onu versin hepimiz için tabiii

canım benim gelmiş geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin...Hakkımızdaki hayırlısı olsun....Benimde kanamam geçti canım iki gündür tertemiz....İnşallah kötü şeyler olmaz ama canım forumda okudum kimi hemen hamile kalmış,kimi korunmadığı halde kalmamış...Hayırlısı olsun canım...İnşallah bebeğin olur ve sağ salim kucağına alırsın....

Back
X