kürtajdan sonrası sorunlarım var yardım edin lütfen !............

haddime değil sadece meraktan soruyorum istemezseniz cevap vermemenizide anlarım daha önceki mesajlarınıza baktımda nişanlıymışsınız ve yaza evlenicekmişsiniz neden aldırdınızki sonucta cocugun babasıyla evlenicektiniz yani bir cana kıymak yerine simdiden nikah yapabilirdiniz diye düsünüyorum tabi belkide baska saglıksal sebepler vardı bilmeden yanlıs yorum yaptıysam kusura bakmayın acil şifalar

haddime değil sadece meraktan soruyorum istemezseniz cevap vermemenizide anlarım daha önceki mesajlarınıza baktımda nişanlıymışsınız ve yaza evlenicekmişsiniz neden aldırdınızki sonucta cocugun babasıyla evlenicektiniz yani bir cana kıymak yerine simdiden nikah yapabilirdiniz diye düsünüyorum tabi belkide baska saglıksal sebepler vardı bilmeden yanlıs yorum yaptıysam kusura bakmayın acil şifalar

nişanlım hastalandı...Bu durumlardan önce ameliyat olmuştu sonra o kitleler patolojiye gitti ve lenf kanseri dediler...Durmadan tenkitler yaptılar ve Ankara'ya gönderdiler...Orada sonuçlara baktılar onlarda anlam veremedi...Hacettepe gönderdiler....Biz bu patoloji sonuçları beklerken hamile olduğumu öğrendim...Nişanlımı ne olacağı belli değildi...bir doktor kemoterapi alsın diyor diğeri başka bir şey diyor...Nişanlım aldırmayalım dedi,hemen nikah yaparız dedi ama bu durumdayken olmazdı...Çünkü hamilelikte benim bakıma ihtiyacım varken nişanlım kemoterapi görürken benim ona bakmam lazım...Ne zaman nasıl iyileşeceği belli değil....bu durumda nasıl dünyaya getirebilirdim...Düzensin,ne olacağımız belli olmayan bir düzene...Bu yüzden aldırdım...

duygu ve düşünecelerinize saygı duyuyorum....Özelden yazmak istedim ama mesaja kapalısınız.
nişanlım hastalandı...Bu durumlardan önce ameliyat olmuştu sonra o kitleler patolojiye gitti ve lenf kanseri dediler...Durmadan tenkitler yaptılar ve Ankara'ya gönderdiler...Orada sonuçlara baktılar onlarda anlam veremedi...Hacettepe gönderdiler....Biz bu patoloji sonuçları beklerken hamile olduğumu öğrendim...Nişanlımı ne olacağı belli değildi...bir doktor kemoterapi alsın diyor diğeri başka bir şey diyor...Nişanlım aldırmayalım dedi,hemen nikah yaparız dedi ama bu durumdayken olmazdı...Çünkü hamilelikte benim bakıma ihtiyacım varken nişanlım kemoterapi görürken benim ona bakmam lazım...Ne zaman nasıl iyileşeceği belli değil....bu durumda nasıl dünyaya getirebilirdim...Düzensin,ne olacağımız belli olmayan bir düzene...Bu yüzden aldırdım...

Merhaba arkadaşlar ,
Ben 06.03.2011 de 6 haftalık bebeğim için genel anestezi ile kürtaj oldum.Birde kan grubum negatif olduğu için ANTİ-D İĞNESİ vuruldum.O gün hiç ağrım olmadı.Yanlızca çamaşırıma biraz kan geldi ondan sonra hiç kanama olmadı.19.03.2011 e kadar hep koyu akıntı oldu.O gün doktora gittim kontrole.Ona da söyledim normal dedi.Kanamam yoktu çünkü.Rahim tertemiz dedi.Ultrasonla baktı.Ama o gün akşamdan beri hep adet kanaması gibi kanamam oluyor.Bugünde devam ediyor.Aradım doktorumu birkaç gün daha devam ederse gel dedi......Ağrım,acım hiç olmadı....Psikojik acımdan başka
Sizce bu durum ne bayanlar....Acaba adet mi görmüş oluyorum,yoksa kötü birşeyler mi oluyor....Çok tedirginim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Başka bir yerde açmıştım bu konuyu yalnız cevap yazılmadığından dolayı buraya taşıdım.

Canım mrb seninle aynı durumdayız ama ben kürtaj olmadım inş da olmam...Bende 05.03.2011 de 6 haftalık bebeğimi kaybettim, benim kendiliğinden düştü ve ogünden beri kanamam adet gibi devam ediyo tam 29 gündür...Dr.um haftada b-hcg ölçümü yapıyo...Değerler düşüyodu ama dün yeniden kan verdim düşmemiş olduğu gibi kalmış nerdeyse... Değerlerim; 512, 289,90,43 dü, dün ölçüldüğünde 42 çıktı...10 günde hiç düşmemiş...Dr.um parça kalmış olabilir haftaya yeniden bakalım kanda düşmezse ya ilaçla düşürürüz ya da kürtaj olacaksın dedi...Benimde p.tesiden beri kasıklarımda , bacaklarımda adet sancısı gibi sancı var ve normal adet zamanıma denk geliyo...Benim kanamam hiç kesilmedi 29 gündür ama annemde adet görüyosun adetin karıştı kanamana dedi...Var mıdır böyle bişey acaba?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimizede...

bende 10 mart ta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durduğu için
hergün adet olacak gibi karnımda çok az ama belimde müthiş bi ağrı var ama hala olmuyor
sinir kat sayım tavanda resmen
sağa sola çatıyorum
psikolojim bebekten solayı bozulmuştu
bide bu regl meselesi oldumu olacakmı kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım mrb seninle aynı durumdayız ama ben kürtaj olmadım inş da olmam...Bende 05.03.2011 de 6 haftalık bebeğimi kaybettim, benim kendiliğinden düştü ve ogünden beri kanamam adet gibi devam ediyo tam 29 gündür...Dr.um haftada b-hcg ölçümü yapıyo...Değerler düşüyodu ama dün yeniden kan verdim düşmemiş olduğu gibi kalmış nerdeyse... Değerlerim; 512, 289,90,43 dü, dün ölçüldüğünde 42 çıktı...10 günde hiç düşmemiş...Dr.um parça kalmış olabilir haftaya yeniden bakalım kanda düşmezse ya ilaçla düşürürüz ya da kürtaj olacaksın dedi...Benimde p.tesiden beri kasıklarımda , bacaklarımda adet sancısı gibi sancı var ve normal adet zamanıma denk geliyo...Benim kanamam hiç kesilmedi 29 gündür ama annemde adet görüyosun adetin karıştı kanamana dedi...Var mıdır böyle bişey acaba?

canım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın...İnşallah ağrıların geçer....Kürtaja gerek kalmaz.....

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimizede...
Amin canım Allah kimseye yaşatmasın....

arkadaşlar bende 7haftalık hamileydim. kese var bebek yok bende yarın gtcem kürtaja. Allah yardımcımız olsun
Canım Benim Allah yardımcın nasıl...Nasılsın iyi misin....İnşallah bir sorun ulaşamamışsındır kürtajla ilgili..Allah bir daha yaşatmasın.Geçmiş olsun.

bende 10 mart ta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları durduğu için
hergün adet olacak gibi karnımda çok az ama belimde müthiş bi ağrı var ama hala olmuyor
sinir kat sayım tavanda resmen
sağa sola çatıyorum
psikolojim bebekten solayı bozulmuştu
bide bu regl meselesi oldumu olacakmı kafayı yicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Geçmiş olsun canım.....Bende ağrı olmadı....psikoloji meselesi gerçekten berbat bir şey....Allah kimsenin başına vermesin....

Dün tam 32gün oldu ver adet kanaması gibi kanama başladı....Hafif adet sancımda var...Ve ayın 19/3 de aynı kanamayı yaşamışdım...sizce nedir bu durum ? Yani 15gün sonra yine kanama.Ve kan rengi de açık renk..........Geçen hafta kontrole gittiğim de doktor rahim tertemiz demişti....

Back
X