Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Allah razı olsun kardeşim teşekkürler
çok geçmiş olsun sanada Allah aynı durumu tekrar yaşatmasın fakülte de ücretli oluyor değilmi düzelmişsindir inşaAllah...adet oldunmu peki

Çok geçmiş olsun .
Bende 13 kasımda genel anestezi ile vakum yöntemiyle kürtaj oldum .
Kürtaj sonrası hemen ayaktaydım nir ağrım sızım olmadı .
2 ay sonra da hamile kaldım .
tavsiyem bekleme .
İnan çok ağrılı bir sürecin olur .
Bende bekledim inanmadım çünkü benden gittiğine en son kontrole gittiğimde doktor bugun almazdam çok ağrıyla geleceksin belki içerde parça kalıcak yine kürtaj olucaksın dedi .
O an hemen oldum .
İnan hiç ağrın sızın olmuyor .
Ama devlette bilmşyorum o konu hakkında yorum yapamam

Ben kalbi durdugu icin bir kere 9, bir kere 10 haftalik kurtaj oldum. Iki dogum yaptim. Servikal yetersizlik yasamadim. Doktor kendi duserse cok agrili kanamali olur ve icerde parca kalma riskine karsi kendi dusse de yine de kurtaj yapiyoruz dediler. Ilk dogumumdan sonra plasenta gelmedi. Onu da kurtajla aldilar.
Devlet hastanesinde yaptirmadim onu bilemiyorum.

Amin Allah razı olsun canım doğru söylüyorsun tabiki ben herzaman Allah'tan hayırlısını diledim zaten .. hayırlısı buymuş çok şükür her hale Allah'ın dediği olur
Geçmiş olsun sanada hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun
İnşaAllah devlet hastanesindede dediğin yöntemlerle yapıyolardır

Allah razı olsun kardeşim teşekkürler
çok geçmiş olsun sanada Allah aynı durumu tekrar yaşatmasın fakülte de ücretli oluyor değilmi düzelmişsindir inşaAllah...adet oldunmu peki
Fakülte de normal şartlarda ücretsiz ben profosere gittim muayene ve kürtaja üçyüz ödedim muayene 122 165 de kürtaj gayrete memnunum kürtaj olalı bir ay oldu bir kez kontrole gittim herşey normal dendi ongün kadar lekelenmem olmuştu sonra evde yapılan testler ile düşüş takibi yaptım hcg sıfırlanmıştı bu aralar adetimi bekliyordum bişey dürttü benim ve evde olan testten yaptım hafif silik ikinci çizgi belirdi hemen gidip kan verdim değer 9’6 çıktı yarın tekrar yaptıracam inşaallah yükselir . Eğer yükselir se yeniden hamile kaldım anlamına gelir heralde kafam çok karışık bu anlamda

Teşekkür ederim canım inşAllah bende senin gibi kısa zamanda toparlanıp sağlıklı bir gebelik geçiririm sanada geçmiş olsun
Hamileliğin nasıl gidiyor bu arada cinsiyet belli oldumu? Senin hamilelikle ilgili açtığın konuya daha önceden yazmıştım birkaç defa ordan biliyorum seni.... İnşallah herşey yolundadır. Sen kürtajı kaç haftalıkken olmuştun? Bana dünkü doktor ilk defa dedi kürtajı haftaya olursun dedi zaten öyle yapıcam o yüzden Zeynep Kâmil'den randevu aldım ama oraya gidince hemen kürtaja almıyolar sanırım 1 hafta sonrasına gün veriyolarmış diye duydum of ya beklemek istemiyorum olacaksa olsun artık

Reactions: H E
Cinsiyetimiz belli oldu canım kız .
Ben 8 haftalıkken kürtaj oldum canım . Kontrollerde kanama alanları oluşmaya başlamıştı bende .
Okdr bekletilirse kanaman başlar gibi zaten :/
Rabbime şükğrler olsun 1 evladın var .
Onu size bağışlasın.
Hüç üzülme biliyorum ne kadar desemde üzülünülmez mi ben kendımden biliyorum kahroldum .
Dünyam karardı.

Ama bak noldu ?
Kızım dünyama güneş gibi doğdu ..

Hiç acın olmayacak Allahım izniyle .
Düşün benım tek ahh deidğim yer rahım yumuşasın diye biriey yerleştirdiler orda bir ah dediö bide sakinleştirici iğne vurdular orda .
Onun dışında hiçbir ağrım sızım olmadı .
Bide anestezi sonrası ayılmada çok ağladım psikolojik olarak

Ne güzel darısı başıma inşaAllah
İnşaAllah hamilesindirde sağlıkla yükselir değerin hayırlısıyla

Ne güzel darısı başıma inşaAllah
İnşaAllah hamilesindirde sağlıkla yükselir değerin hayırlısıyla
İnşaallah hayırlısıyla hamileyimdir ama içimde bir korku eşime bile anlatmadım tahlil yaptırdığımı alınan bebek genetiğe gönderildi bu üçüncü kaybımdı araştırılıyor. Sonrasında da bizim genetiğimiz incelenecekti tekrar kaybetmekten korkuyorum bide belirsizlik can sıkıcı belki de değerler sıfırlanmamıştı gene bir hayal kırıklığı olursa diye bu arada yedi yaşında bir oğlum var çok şükür ikinci bebeğimiz olsun çok istiyoruz

Ay maaşallah ne güzel Rabbim sağ salim kavuştursun seni meleğine
İnşAllah benimde hayırlı sağlıklı bir kızım olur aynen canım hamdolsun oğlum var çok çok şükür inşAllah devlet hastanesinde benim kürtajımda seninki gibi hayırlısıyla kolay geçer

İnşallah canım . Olmadan önce bı sorarsın nasıl yapıyorsunuz dıye ..
anestezılı mı ?
Anestesız mı ?
Kazıma yöntemıyle mı ?
Vakumla mı ?

Anestesızse yaptırmanı önermrm canım zaten psikolojikman çok zor bir süreç birde canlı canlı o ana tanık olma

3 kayıp olmadan araştırılmıyor değilmi?
Çok haklısın kim olsa korkmazki çok zor durum ama değerlerinin sıfırlandığını söylemiştin? Kontrole gittinmi peki orda belli olmazmı rahmin temizlendiği zaten adetlerin düzene girdiyse sıfırlanmama ihtimali yok
Oğlunu da Allah size bağışlasın benimde oğlum var çok şükür .. Rabbim korktuğuna uğratmasın

Ay yok kabul etmem zaten inşAllah anestezili ve vakumla yaparlar soracağım canım
Yoksa olmam orda

Reactions: H E

Geçmiş olsun canım nasıl yaptılar acaba kazıdılar mı? Genelde herkes memnun kaldığını söylüyor vakum yöntemiyle
Sen devlet hastanesi'nde mi oldun? Kaç haftalıktı?
Nar suyu rahimi kalınlaştırıyomuş onu içsene prof.saraçoğlu hocadan duymuştum bi bak sitesine istersen... Ama adet döneminde içilirse kanamayı arttırırmış adet döneminde içilmemeliymiş

Çok geçmişler olsun canım Allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende bu işin Zeynep kamil'de sonlanmasını istiyorum inşAllah hayırlısıyla kolayca atlattım beklemek için diretmiyorum zaten ordaki son muayenemde ne derlerse onu yapıcam. İnşAllah bundan sonra sağlıklı gebeliklerimiz olur

Sizin evladınızıda bağışlasın inşaallah. Evet sıfırlandı evde yaptığım gebelik testi ile kan vermemiştim sonuçta . Aslında ilk düşükten sonrada üç düşüğüm var dense anlaşılacak değil ya .... benim ilki oğlumdan önce ikiside oğlumdan sonra oğlumda ilk üç ay kahve lekelenmelerim vardı ilaç bile kullanmadım sonraki ikisindede ilaçlara rağmen düştü doğacak çocuk herhalukarda doğuyor dünyaya gelmeyeceksede sebep bahane çok oluyor ben 38 yaşındayım artık treni kaçırmak üzereyim acelem bu yüzden bir kayıp daha istemiyorum Allah kimseye yaşatmasın çok zor

He bu arada kontrole gittim geçen hafta rahim temiz yakında adet olursun dedi doktor malum hamileliktede adet öncesindede rahim duvarı kalınlaşıyor yani parça falan kalmamış rahim temiz dedi

Vakumla yapıyorlar artık. Kazıma daha güvenli o eski bir yöntem. Ben de sizin gibi olumlu yorumlar okumuştum kürtajla ilgili olarak kürtaj dan önceki dönemde ama kürtaj olduktan sonra incelik problemi gelişti ve öğrendim ki benim gibi vakalar da azımsanmayacak boyutta. Hiçbirşey kalınlarştırmadı. Nar suyunu ve birçok şeyi uyguladım. Tedavi gördüm. Endometriyuma çözüm bulamıyorlar.

Kürtaj dan korkuyorsan gripin ve adaçayı çocuk düşüren şeyler.. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…