- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
Kürtaj dan korkuyorsan gripin ve adaçayı çocuk düşüren şeyler.. Allah sabır versin
Evet o şekilde ağrı çekiyorsun daha zor olabilirAmin sağolo tür şeylere cesaret edemem cnm çünkü sonuçları benim için daha zor olabilir doktor kontrolünde olayım en iyisi napacaklarsa orda yapsınlar hayırlısıyla inşAllah
Evet o şekilde ağrı çekiyorsun daha zor olabilirinşallah canım, rabbim metanetini artırsın...
Sizin evladınızıda bağışlasın inşaallah. Evet sıfırlandı evde yaptığım gebelik testi ile kan vermemiştim sonuçta . Aslında ilk düşükten sonrada üç düşüğüm var dense anlaşılacak değil ya .... benim ilki oğlumdan önce ikiside oğlumdan sonra oğlumda ilk üç ay kahve lekelenmelerim vardı ilaç bile kullanmadım sonraki ikisindede ilaçlara rağmen düştü doğacak çocuk herhalukarda doğuyor dünyaya gelmeyeceksede sebep bahane çok oluyor ben 38 yaşındayım artık treni kaçırmak üzereyim acelem bu yüzden bir kayıp daha istemiyorum Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Kan uyuşmazlığımız yok kan pıhtılaşması testlerimiz genetik raporundan sonra yapılacak bir tane evladım var ama işte ikinci biraz uğraştırıyorAmiinnn Allah yardımcın olsun
Evet yaş bizler için önemli tabi Allah verince her yaşta verir ama ne kadar erken o kadar iyi
Yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak çocuk bakmak büyütmek hepsi daha zor oluyor
Bu düşüklerin nedeni kan pıhtılaşması mı acabakan uyuşmazlığınız yok dimi
Rabbim in aldığına da verdiğine de şükür canımAllah razı olsun canımRabbim yavrunu sağ salim kucağına almanı nasip etsin
Napalım nasip böyleymiş Allah'ın dediği olur
O neylerse güzel eyler
He bu arada kontrole gittim geçen hafta rahim temiz yakında adet olursun dedi doktor malum hamileliktede adet öncesindede rahim duvarı kalınlaşıyor yani parça falan kalmamış rahim temiz dedi
İnşaallah tabbim tüm isteyenlere nasip etsinSevindim senin adına gözün aydın
Hayırlara vesile olur inşaallah beklediğine kavuştursun Rabbim
Ben kalbi durdugu icin bir kere 9, bir kere 10 haftalik kurtaj oldum. Iki dogum yaptim. Servikal yetersizlik yasamadim. Doktor kendi duserse cok agrili kanamali olur ve icerde parca kalma riskine karsi kendi dusse de yine de kurtaj yapiyoruz dediler. Ilk dogumumdan sonra plasenta gelmedi. Onu da kurtajla aldilar.
Devlet hastanesinde yaptirmadim onu bilemiyorum.
Vakumla yapıyorlar artık. Kazıma daha güvenli o eski bir yöntem. Ben de sizin gibi olumlu yorumlar okumuştum kürtajla ilgili olarak kürtaj dan önceki dönemde ama kürtaj olduktan sonra incelik problemi gelişti ve öğrendim ki benim gibi vakalar da azımsanmayacak boyutta. Hiçbirşey kalınlarştırmadı. Nar suyunu ve birçok şeyi uyguladım. Tedavi gördüm. Endometriyuma çözüm bulamıyorlar.
11. Hafta kontrolune gittim bebegin 8+3 de kaldığını öğrendim cuma günüydü. Doktorun kürtaj yapicaz ama pazartesi yapalim bugun daha fazla yormayalim seni dedi. Hic bir sekilde agri sizi sandım olmadi pazarteaine randevu aldik eve geldim cumartesi gec hafif lekelenme basladi pazar aksamdan sancim basladi kanamam artti o gece acile gittim sancim siddetleniyordu dayanamadim daha geceyi acilde gecirdim sancılı hafiflettiler ama kanama o bicim buyuk parçalar halinde doktor panik yapma düşük basladi sabaha kadar burda gözetim altinda kal sabah randevuna burdan gönderecek seni dedi ayni hastanedeydi zaten. Sonraki gun 12 de kurtaja girdim artik kanamam kesilmişti zaten büyük oranda dusuk yapmıştım doktor sadece icerde kalanları Temizledi ve sanirim düşük kendiliginden baslasin diye eve yolladi beni doktorumda tüp bebek uzmanı bir doçenti. Panik yapma bisey olmaz. Kazıyarak alma tekniği artik kullanılmıyor diye biliyorum araştırdım cnku kurtaja gitmeden vakumla alıyorlar bnde devlet hastanesindeydim. Kisa bir işlem asla hissetmiyorsun ki anestezi veriyolar. Kürtaj olmazsanda daha buyuk sorunlar olabilir doktoruna güven aklinda şüphe varsa baska doktorada git kendi kendine düşse bile ki benimki oyle oldu icerde parca kaliyor oda basina daha buyuk dert acar
Tesekkurler. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bana sonunda nasip oldu. Insallah siz de saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz. Bu kotu gunleri unutturur bir gulusu.Çok geçmiş olsun...Allah bağışlasın
Çarşamba günü ne karar verilecekse ona göre hareket edicem
Kürtaj olursanız eğer benim gibi bir problemle karşılaşabilme ihtimalini göz önünde bulundurun. Çünkü bu tip vakalar azımsanmayacak boyutta ve endometriyum inceliğine tıp çare bulmuş değil henüz.Allah yardımcınız olsun şifa versin☹
Tesekkurler. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bana sonunda nasip oldu. Insallah siz de saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz. Bu kotu gunleri unutturur bir gulusu.
Kürtaj olursanız benim gibi bir problemle karşılaşabileceğiniz göz önünde bulundurun.
1 martta özelde vakumla kürtaj oldum bos keseden dolayi kanamam cok az vardi. Agrilarim coktu hamilelikte kurtajdan sonra siknti yasamadim 3 gun az kanamm oldu o kadar çok gecmis olsun
Benim amacım korkutmak değil. Ben kürtaj istemedim başka yöntem var mı dedim ille de olmalısın dedi bir Dr. Çevremden sorguladığımda kürtaj sonrası hemen hamile kalan bir çok vaka olduğunu gördüm. Bana rahimin de problem gelişebilir ilaçla düşük deneyelim diyen bir Dr olsaydı emin olun olmazdım. Ben de bir sağlıkçıyım ama kürtaj sonrası bu tip problemler olacağı ve çözümsüz olabileceğini bilmiyordum. Bu sitede endometriyum inceliği ile bir tarama yapın ne kadar çok vaka olduğunu ve insanların mücadelesini göreceksiniz. 2 senedir mücadele ediyorum bu sorunla. Benim amacım kürtaj sonrası böyle kötü bir tablo oluşabileceğini bilmeniz. Ben bilmiyordum çünkü. Sizi korkutmak gibi bir amacım yok.Ay Allah korusun ya ☹ korkutmayın nolur zaten yeterince korku ve üzüntü içindeyim
Kendi başıma ne kadar bekleyebilirimki kafama göre ilaç içmek mantıklı mı
Zaten düşük bile olsa için temizlenmiyormuş
Bide haftalar ilerledikçe zaten içinde daha çok parça kalıyo daha zor oluyo
Siz nerde yaptırdınızki ben şimdi bide Zeynep Kâmil'e gidicem inşAllah orda bi karar verilir
Benim amacım korkutmak değil. Ben kürtaj istemedim başka yöntem var mı dedim ille de olmalısın dedi bir Dr. Çevremden sorguladığımda kürtaj sonrası hemen hamile kalan bir çok vaka olduğunu gördüm. Bana rahimin de problem gelişebilir ilaçla düşük deneyelim diyen bir Dr olsaydı emin olun olmazdım. Ben de bir sağlıkçıyım ama kürtaj sonrası bu tip problemler olacağı ve çözümsüz olabileceğini bilmiyordum. Bu sitede endometriyum inceliği ile bir tarama yapın ne kadar çok vaka olduğunu ve insanların mücadelesini göreceksiniz. 2 senedir mücadele ediyorum bu sorunla. Benim amacım kürtaj sonrası böyle kötü bir tablo oluşabileceğini bilmeniz. Ben bilmiyordum çünkü. Sizi korkutmak gibi bir amacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?