Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Kürtaj dan korkuyorsan gripin ve adaçayı çocuk düşüren şeyler.. Allah sabır versin

Amin sağol o tür şeylere cesaret edemem cnm çünkü sonuçları benim için daha zor olabilir doktor kontrolünde olayım en iyisi napacaklarsa orda yapsınlar hayırlısıyla inşAllah

Amin sağol o tür şeylere cesaret edemem cnm çünkü sonuçları benim için daha zor olabilir doktor kontrolünde olayım en iyisi napacaklarsa orda yapsınlar hayırlısıyla inşAllah
Evet o şekilde ağrı çekiyorsun daha zor olabilir inşallah canım, rabbim metanetini artırsın...

Evet o şekilde ağrı çekiyorsun daha zor olabilir inşallah canım, rabbim metanetini artırsın...

Allah razı olsun canım Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almanı nasip etsin
Napalım nasip böyleymiş Allah'ın dediği olur
O neylerse güzel eyler

Amiinnn Allah yardımcın olsun
Evet yaş bizler için önemli tabi Allah verince her yaşta verir ama ne kadar erken o kadar iyi
Yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak çocuk bakmak büyütmek hepsi daha zor oluyor
Bu düşüklerin nedeni kan pıhtılaşması mı acaba kan uyuşmazlığınız yok dimi

Kan uyuşmazlığımız yok kan pıhtılaşması testlerimiz genetik raporundan sonra yapılacak bir tane evladım var ama işte ikinci biraz uğraştırıyor

He bu arada kontrole gittim geçen hafta rahim temiz yakında adet olursun dedi doktor malum hamileliktede adet öncesindede rahim duvarı kalınlaşıyor yani parça falan kalmamış rahim temiz dedi

Sevindim senin adına gözün aydın
Hayırlara vesile olur inşaallah beklediğine kavuştursun Rabbim

Çok geçmiş olsun...Allah bağışlasın
Çarşamba günü ne karar verilecekse ona göre hareket edicem

Allah yardımcınız olsun şifa versin

Ay ben dün yazmamışmıyım çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusun ilk düşüğünmüydü peki nedeni araştırmaya verildi mi

Çok geçmiş olsun...Allah bağışlasın
Çarşamba günü ne karar verilecekse ona göre hareket edicem
Tesekkurler. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bana sonunda nasip oldu. Insallah siz de saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz. Bu kotu gunleri unutturur bir gulusu.

1 martta özelde vakumla kürtaj oldum bos keseden dolayi kanamam cok az vardi. Agrilarim coktu hamilelikte kurtajdan sonra siknti yasamadim 3 gun az kanamm oldu o kadar çok gecmis olsun

Tesekkurler. Hakkinizda hayirlisi olsun. Bana sonunda nasip oldu. Insallah siz de saglikla yavrunuzu kucaginiza alirsiniz. Bu kotu gunleri unutturur bir gulusu.

Amin inşAllah sağolun. Ben Zeynep Kâmil'den randevu aldım ama internetteki şikayetlere baktım doktordan randevu alınınca doktor değil asistanlar bakıyormuş of canım sıkıldı ben doktorun adına randevu aldım neticede

Kürtaj olursanız benim gibi bir problemle karşılaşabileceğiniz göz önünde bulundurun.

Ay Allah korusun ya korkutmayın nolur zaten yeterince korku ve üzüntü içindeyim
Kendi başıma ne kadar bekleyebilirimki kafama göre ilaç içmek mantıklı mı
Zaten düşük bile olsa için temizlenmiyormuş
Bide haftalar ilerledikçe zaten içinde daha çok parça kalıyo daha zor oluyo
Siz nerde yaptırdınızki ben şimdi bide Zeynep Kâmil'e gidicem inşAllah orda bi karar verilir

1 martta özelde vakumla kürtaj oldum bos keseden dolayi kanamam cok az vardi. Agrilarim coktu hamilelikte kurtajdan sonra siknti yasamadim 3 gun az kanamm oldu o kadar çok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. Keşke bende özele gidebilsem fiyatlar yüksek dimi adetin kaç gün sonra geldi peki?

Benim amacım korkutmak değil. Ben kürtaj istemedim başka yöntem var mı dedim ille de olmalısın dedi bir Dr. Çevremden sorguladığımda kürtaj sonrası hemen hamile kalan bir çok vaka olduğunu gördüm. Bana rahimin de problem gelişebilir ilaçla düşük deneyelim diyen bir Dr olsaydı emin olun olmazdım. Ben de bir sağlıkçıyım ama kürtaj sonrası bu tip problemler olacağı ve çözümsüz olabileceğini bilmiyordum. Bu sitede endometriyum inceliği ile bir tarama yapın ne kadar çok vaka olduğunu ve insanların mücadelesini göreceksiniz. 2 senedir mücadele ediyorum bu sorunla. Benim amacım kürtaj sonrası böyle kötü bir tablo oluşabileceğini bilmeniz. Ben bilmiyordum çünkü. Sizi korkutmak gibi bir amacım yok.

Kürtaj öncesi önce ilaç verip kanamayı başlatıp sonra kürtaja aldıklarını duydum size öyle yapmadılar mı peki özelde mi oldunuz?
Ben geçen gün doktora düşük ilacını sordum o piyasadan kaldırıldı dedi bana
Kendiliğinden kanaması başlayıp çok ağrı sancı çekip içi tamamen temizlenmeyen çok insanın yorumunu okudum böyle bişeyle karşı karşıya kalmakda ne kadar iyi olabilirki?
Bunu yaşayan insanlar da yine kürtaj olmak zorunda kalmışlar
Elden ele de fark eder belki size yapanlar iyi yapamadı
Allah yardımcınız olsun inşAllah bu sorundan tez zamanda kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…