Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Bana öncesinde bir ilaç verilmedi. İnşallah kurtulabilirim bilmiyorum ama pek bir yol katedemedim

Ay ben dün yazmamışmıyım çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusun ilk düşüğünmüydü peki nedeni araştırmaya verildi mi
Sağol canim ilkti evet. İlk gebeliklerde olabiliyormus tüp bebekte risk biraz daha fazlaymis arastirilmadi çünkü olası bir riskti. Üst uste devam eden dusuklerde araştırıyorlar diye biliyorum

Sağol canim ilkti evet. İlk gebeliklerde olabiliyormus tüp bebekte risk biraz daha fazlaymis arastirilmadi çünkü olası bir riskti. Üst uste devam eden dusuklerde araştırıyorlar diye biliyorum

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım şimdi aklıma geldide benim bir arkadaşım var geçen sene onunda bebeği karnında ölmüştü 10 haftalıkken Zeynep kamil'de yatmış orda düşük yapsın diye ilaçlar vermişlerdi çok acı çekmişti tam 6 gün boyunca orda yattı of ya ya banada öyle yaparlarsa korkuyorum oraya gitmesemmi acaba ben hastanede yatamam zaten napsam nereye gitsem bilemiyorum

Devlet hastaneleri oyle. Ama uzulme bence. Benim bir dogumum capada oldu. Bir gecede o kadar cok dogum yapiyorlar ki asistan olmalarina ragmen bayagi tecrubeliler. Iciniz rahat olsun.
Hatta plasenta gelmedi dedim ya. Onu kaziyarak aldilar. Ona ragmen kisa sure sonra hamile kaldim. Tabi aksilikler de cikabilir. Insallah sizin icin en acisiz ve uzuntusuz olan olur.

Amin çok teşekkür ederim kaç ay sonra hamile kaldınız peki adet düzeni değişmedi dimi? İnşAllah bende kolay ve sorunsuz bi şekilde atlatırım

Yani bnde devletteydim ama yatmadim 12 de kurtaja girdim 3-4 gbi ciktim hastaneden bence onda farkli bir durum gelismistir

Peki adetinizde herbangi bir değişiklik var mı acaba ?

Yani bnde devletteydim ama yatmadim 12 de kurtaja girdim 3-4 gbi ciktim hastaneden bence onda farkli bir durum gelismistir

Sağol canım içimi biraz rahatlattın anestezi verdikleri için birkaç saat geçmesi normal tabi
Sordumda ona detayını 10 haftalık zannediyordum 14 haftalıkmış bebeği karnında ölünce suni sancı verip doğurtmuşlar 6 gün yatmış hastanede Allah sabrını arttırsın

Buyukmus ama epey belli bir haftadan sonra kürtaj degilde dogurtma yapıldığını biliyorum seninki daha küçüktü dimi yukarda yazmıştım ama unuttum endiselenmene gerek yok her bunye her gebelik farklidir ki kurtajla suni sanci alip dogurmanin arasında da baya bi fark vardir anestezi alip bisey hatrlamiyosun digerinde resmen dogum yapmis kadin Allah yardimcisi olsun onun psikolojisi cok daha zordur

Aynen öyle canım amin Allah daha beterinden korusun hepimizi ...
Benimki bugün son adetime göre 9+4'tü ama kesem 7-8 haftalıkmış bebekde 5+5'te kalmış
En son gittiğim doktor öyle dedi 2 gün önce

Aynen öyle canım amin Allah daha beterinden korusun hepimizi ...
Benimki bugün son adetime göre 9+4'tü ama kesem 7-8 haftalıkmış bebekde 5+5'te kalmış
En son gittiğim doktor öyle dedi 2 gün önce
Haftan büyük olsada kese kucukmus bebekte geride kalmis benimde 3 hafta geride kalmiati bebek varsorun yasamazsin Allahin izniyle endiselenme

Haftan büyük olsada kese kucukmus bebekte geride kalmis benimde 3 hafta geride kalmiati bebek varsorun yasamazsin Allahin izniyle endiselenme

Dimi kesenin boyutu önemli ..çok sağol Allah razı olsun canım tez zamanda Allah sanada hayırlı sağlıklı evlat versin

Kürtajdan sonra ne kadar süre korundunuz. Ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Bu arada rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Doktor korunmanı önermedi mi kürtajdan sonra

Canım sana korunma vermedi mi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…