- Konu Sahibi camdankalp2013
-
mecburen birlikte olmak zorundayim bir is bulup para biriktirene kadar. o evde yasiyorum ekmegini yiyorum adam yaklasiyor ne yapim yok mi diyim sokagami atsin.bosanicam ama simdi degil kendimi iyice saglam aldigim zaman. gidebilseydim zaten o evde durmazdim.
çok riskli, denemeyin bile...[/QUOT
internetten baktim bayag bir bitki cayi ictim ama yok hicbi agrim sizim yok dusmuyor sanirim .bitki caylari hamilelikte zararsiz bosuna korkutuyolar kadinlari. maydonoz suyu ictim vs...hicbirsey olmuyor.
belki de bu süreçte evliliğini yoluna sokabilirsin
aynı evde istemediğin bir adama tahammül etmekten daha zor değil bir evliliği kurtarmak için çaba göstermek
gerçekten elinden geleni yaptığına inanıyor musun?
senin durumunda gerçekten olmak istemezdim.
bir kadın için cidden zor ve onur kırıcı olsa gerek.
kürtaj olmak isteyenler çok tepki görür burda... pişman olacağına eminim konu sahibinin burda konu açtığına... kesin bir tartışma çıkar ve konu kapanır
Bende öğle düşünüyorum:)
Ama ne kadarda olumlu bakmazsak, keşke bazıları sessiz davransa.
Sonuçta bayan, alayimmi, almayayimmi diye sormuyor.
Direk hücum edip, saldırmak bazilari icin daha sevkli olsa gerek..
Ben konuyu görünce direk tahmin ettim.
,
Keşke küçük bir araşdirma yaşamış konu sayibi..
ama konu sahibi tecavüze uğramamış. birlikte olma gündemleri olduğu belli bariyer korunma yöntemi uygulamasından
çok akıllıca bir yöntem çocuk sahibi olmamak için
benim anlamadığım boşanmak istediği sevmediği bir adamla gönüllü ilişki yaşaması
demek ki yeteri kadar boşanmayı düşünmüyor
Hemen de nasil yargisiz infaz yapilmis ...
Arkadasin diger konusunu okuyun sonra yorum yapin lutfen ...
Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez
Arkadas esiyle mutsuzsa bir cocuguyla zaten ne olacagi mechulse 2. cocuga da bunu yasatmaya hakki yok ve eminim kendisi de bu nedenle kurtaji dusunuyor
Belki esi zorla birlikte oldu nerden biliyorsunuz?
Belki korundugu halde hamile kaldi
Ve eger benim esim ondan ayrilmayayim diye birliktelik esnasinda kondomu cikarip atsin, beni istegim disinda bilincli olarak hamile biraksin ,
gunahi boynuna der gozumu kirpmadan aldiririm
Ayrica gunah olup olmayacagini Allahtan baskasi bilemez
Aldirmamak saygi duyulan bir kararsa, aldirmak da aynidir bence ...
Kisi kendi bedeni hakkinda karar verebilir diye dusunuyorum ...
Dogurup dogurup yurtlara atilan cocuklar var.
Eee ne oldu simdi guya kurtaj olup gunah islemedi yani oyle mi ?
Ilginc....
Arkadasim ben oglumdan sonra kizimdan once bos gebelikten kurtaj oldum
Uyutuyorlar ve uyandiginda kasiklarinda agri olacak...
daha cok yeni evde yapabilecegim birseyler biliyormusunuz peki dusmesi icin?bitki cayi felan ise yararmi acaba
internetten baktim bayag bir bitki cayi ictim ama yok hicbi agrim sizim yok dusmuyor sanirim .bitki caylari hamilelikte zararsiz bosuna korkutuyolar kadinlari. maydonoz suyu ictim vs...hicbirsey olmuyor.
konu sahibi bir önceki konusunda adamın ona yaklaşmadığından bahsetmiş.şimdi burda adam yaklaşıyor diyor
kurtaj olanlar tecrubelerinizi yazin lutfen .caniniz cok yandimi nasil oluyor. sonrasi nasil oluyor psikolojik olarak cok kotu olurmuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?