• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtajsiz düşükten ne kadar sonra regl oldunuz ?

Pihtilasma var mi diye test yapiliyormus. O kan sulandirici pihtilasma sorunu olanlarda bebegin kalbi durmasina sebep oldugunadan kan sulandirici igne veriliyor. Bende kanama oldugu icin dusuk onleyici igne yapiliyor sadece kan sulandirici kanamam olmasaydi verilecekti bana da
E onu bile sormadı doktor bana. Eşimden sperm testi istedi. Başka da bsey demedi yani

E onu bile sormadı doktor bana. Eşimden sperm testi istedi. Başka da bsey demedi yani
Canım bazi doktorlar rahat oluyor ben kayip yasadigimdan arastirarak ogrendim çoğu seyi.buradaki hamilelere hayranim o kadar sey biliyorlarki.cogu bilgiden burda haberdar oldum.

30 Haziran pazar günü kalbi duran bebeğimi ilaçla düşük yaptım. Bugün tam 12 gün oldu fakat az az da olsa kanamam devam ediyor. Bazen koyu bazen açık renkli. Kontrol ve düşük sebebini araştırmak için yarına randevu aldım. Kanama tam durmadan gitsem bsey olur mu ki? Fikrinizi merak ettim
Size geçmiş olsun bende 11 haftalık bebeğimi kalbi durdu 2 temmuz ilaçnan düştu ve 28 gun geçti adet yok benimde 2 ağustos randevum var

Size geçmiş olsun bende 11 haftalık bebeğimi kalbi durdu 2 temmuz ilaçnan düştu ve 28 gun geçti adet yok benimde 2 ağustos randevum var
Benim de 29 gün geçti düşükten sonra. 30 haziranda değil de 6 temmuzda yapmışım düşüğü. 30 Haziran kalbinin durduğunu öğrendiğim gündü. Ben de randevu almak istiyorum çünkü 2 hafta önce gittiğim doktor hiç bi kan testi istemedi. Oysaki Düşükten sonra kan değerlerine bakılmalıymış. Hem belki şu an yumurtlama dönemimdeysem belki hemen bi gebelik oluşabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. 11 haftalık da epey büyükmüş

Benim de 29 gün geçti düşükten sonra. 30 haziranda değil de 6 temmuzda yapmışım düşüğü. 30 Haziran kalbinin durduğunu öğrendiğim gündü. Ben de randevu almak istiyorum çünkü 2 hafta önce gittiğim doktor hiç bi kan testi istemedi. Oysaki Düşükten sonra kan değerlerine bakılmalıymış. Hem belki şu an yumurtlama dönemimdeysem belki hemen bi gebelik oluşabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. 11 haftalık da epey büyükmüş
Geçmiş olsun size de 3 ağustos adet oldum 2 ağustos doktora gittim bir sonuç çekmiş ikinci sonuç 10 gun sonra gel dedi bebeğin neden kalbi durdunu söyleyecek ona göre konuşuruz dedi

Merhaba,

2 kez düşük yapanlarda pıhtılasma sorunu mu var diye bakıyorlar. İlgilenen bölüm: genetik tıp

Bende 1 kere düşük yaptım. 8 ay oldu bir daha hamile kalamadım. Ama tedbir amaçlı bölüme giderek test vereceğim.
(1 kere derseniz yapmıyorlarmış) Sonuç 1 ay sonra cıkıyormuş
Bilginize,

Canım çok geçmiş olsun😔 Allah sabır versin bende ilk düsük yaptiğimda arastirma olmadi 3 düsukten sonra yapiliyor doktor ilk gebeliklerde olabilir dedi kanın sıfırlanmasına bile bakmadilar Fransada olduğun için diyorum eğer için rahat etmesini istiyorsan kanina baktir pıhtılaşma durumu varsa önlem almış olursun ama burada sonuç çok geç gelebilir.

Canım çok geçmiş olsun😔 Allah sabır versin bende ilk düsük yaptiğimda arastirma olmadi 3 düsukten sonra yapiliyor doktor ilk gebeliklerde olabilir dedi kanın sıfırlanmasına bile bakmadilar Fransada olduğun için diyorum eğer için rahat etmesini istiyorsan kanina baktir pıhtılaşma durumu varsa önlem almış olursun ama burada sonuç çok geç gelebilir.
Çok teşekkür ederim. Pıhtılaşma testi sonucu mu çok geç geliyor? Zor bir test mi?

Back
X