Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arkadaşlar çamaşır makinemde problem var.. renkli çanaşırlarım aynen kusmuk gibi kokuyo...ne yapacağımı şaşırdım.. deterjenımı değiştirdim yumuşatıcımı değiştirdim kar etmedi...giysilerimizi giyinemez hale heldik.. lütfen yardım ...:enbuyukkk:
benimde kusmuk gibi değilde tuhaf bir koku olmuştu deterjan gözüne sirke koyup boş çalıştırdım pırıl pırıl oldu makinam ve koku falan kalmadı bu bulaşık makinesindede geçerli canım
ay anacım bilemedim sebebini bi türlü....sirke ne kadar döktün ki arkadasım.. ben de limon tuzuyla yıkadım bi defa...pek bi değişiklik olmadı maaalesef...
belki içindeki kullanılan lastiğinde vs problem olabilir servisi arayıp sorun bi baktırın
bende ya sirke yada limon tuzu ile boş olarak çalıştırın yazacaktım ama servisi aramak en iyi çözüm
bende yaşadım bunu yıllar önce makinanın tahliye hortumu yüksekte kalıyordu yani mutfak tezgahındaydı evyenın hemen altına takılıydı gider hortumu kırli su içinde biyerlerde biriktigi içinmiş taşınınca geçti sebep buymuş iğrenç kokuyordu gerçekten
bence icine bir de su alirken domestos dok canim, iyice mikroplari kirilsin. yalniz benim gibi yapma, cok dokmustum ben sonra deterjan gozunden tasan kopukleri silcem diye ugrasmistim butun gun.
bir pazar gunumu boyle heba etmistim :)