kurtlar gündüz vakti evimizin altına geliyor korkuyorum ne yapabiliriz ?

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Hanımlar bir köydeyim bu kurtlar gece gündüz demeden evimizin altına geliyorlar eve girerken rastlıyoruz bizi görünce kaçıyor fakat çok korkuyorum ya saldırırsa diye böyle bişey olurmu yoksa korkup kaçmaya devammı eder bunlar ne yapacağımı şaşırdım nasıl gidecek bunlar burdan. Evin çevresinde hiç ev yok bişey olsa sesimi duyan olmayacak dışarı mecbur çıkıyorum çıkarkende eve gelirkende tırsıyorum :18:

Hanımlar bir köydeyim bu kurtlar gece gündüz demeden evimizin altına geliyorlar eve girerken rastlıyoruz bizi görünce kaçıyor fakat çok korkuyorum ya saldırırsa diye böyle bişey olurmu yoksa korkup kaçmaya devammı eder bunlar ne yapacağımı şaşırdım nasıl gidecek bunlar burdan. Evin çevresinde hiç ev yok bişey olsa sesimi duyan olmayacak dışarı mecbur çıkıyorum çıkarkende eve gelirkende tırsıyorum :18:

Korkulmayacak gibi degilki. Hani postacilarin kopekleri uzaklastirmak icin bir aletleri oluyormus. Tiz frekanstan bir ses cikiyormus, kopek saldirmaya falan calisirsa, bu sesi verince kaciyormus. Oyle bir alet alsaniz isinize yarar sanirim.
.

Birde kurtlarin cekindigi kopek cinsleri var sanirim. Boyle bir kopek edinmeyi dusunebilirsiniz.
.

Korkulmayacak gibi degilki. Hani postacilarin kopekleri uzaklastirmak icin bir aletleri oluyormus. Tiz frekanstan bir ses cikiyormus, kopek saldirmaya falan calisirsa, bu sesi verince kaciyormus. Oyle bir alet alsaniz isinize yarar sanirim.
.

Evet abimde söyledi bu aleti fakat merkeze çok uzak bir dağ köyü ulaşım yok gitmek imkansız tatili beklemem gerekecek ama ozamana kadar ne yapacağım ben bu hayvanlar kışın çıkıyor diye biliyorum mayıs ayında ne işi var hemde gündüz vaktı evimin dibinde hiç kimsede uyarmıyor dikkatli ol diye geçenlerde de yolda çnüme çıktı koşa koşa eve vardım.

İnternet bağlantısı varsa birçok şey yapılabilir bence. Denilen alet internette satılmıyor mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnternet bağlantısı varsa birçok şey yapılabilir bence. Denilen alet internette satılmıyor mu

kargo köye gelmiyor merkezde bırakıyor daha öncede bir şey spariş ettim gelmedi oraya gidip almam gerekecek yol çok uzun.

kargo köye gelmiyor merkezde bırakıyor daha öncede bir şey spariş ettim gelmedi oraya gidip almam gerekecek yol çok uzun.

Peki o frekanstaki sesi youtube aracılığı ile falan bulmak mümkün değil mi? Alete özel bir ses midir?

Peki o frekanstaki sesi youtube aracılığı ile falan bulmak mümkün değil mi? Alete özel bir ses midir?

hiç bir bilgim yok aletle ilgili internetten araştıracağım .başka yolu yokmu bu hayvanlardan kurtulmanın yanıma mutlaka bişey almam lazım yoksa parçalar bunlar.

Canim insanlarin algilayamadigi bir ses, yani biz duymuyoruz bile.

Konu sahibi orada tek basina mi yasiyorsunuz? Ihtiyac icin merkeze inan cikan mutlaka oluyordur. Kargo merkeze birakir, cepten sizi ararlar, sonra biri getirir olmaz mi..?

Sivas kangal köpeğinden korkar kurtlar.
Sivasliyim bende buralarda öyle koy evlerinde mutlaka vardır.:34:

tek mi yaşıyorsun o kadar uzak köyde ne yapıyorsun ki :26:

evet tek yaşıyorum öğretmenim mecburuz görev ama kazasız belasız şunlardan kurtulmam lazım benim.geçen yıl komşunun hayvanlarını yemişler gündüz vakti hemde ya nasıl geliyor bunlar insanlarda varken .

Canim insanlarin algilayamadigi bir ses, yani biz duymuyoruz bile.

Konu sahibi orada tek basina mi yasiyorsunuz? Ihtiyac icin merkeze inan cikan mutlaka oluyordur. Kargo merkeze birakir, cepten sizi ararlar, sonra biri getirir olmaz mi..?

hiç sanmıyorum yardımcı olacaklarını yapmazlar biliyorum.memlekete gidene kadar yanımda bişey taşıyacağım artık.

malesef canım program ismi bilmiyorum bilmiyorum ama olduğunu görmüştüm .Biraz baksan bulursun gibi geliyor.

Kuru sıkı tabanca taşıyabilirsiniz. Hayvana değil de yakınına ateş ederseniz korkup kaçar.

Kurtların insanların arasında ne işi var ya:( hadi gece ortalık ıssızken tamamda, gündüz vakti ne işleri var. allah sabır versin, kargo yok, ulaşım yok, kurt var. Birde şeyi merak ettim, kargonun oraya gelmemesi bir nebze anlaşılırda, ulaşım nasıl yok? insanlar o köyden hiç çıkmıyorlarmı? illa herkesin arabasımı var. Her köyde en azından günde 1 kere merkeze dolmuş olmazmı?
Çok zor allah kolaylık versin size.

Back
X