- Konu Sahibi fataldanger
-
öncelikle canım bende 1.72yim topukluda çok severim ve hangi ortama girse uzun boy ve düzgün fizikle bütünleşince gerçekten inanılmaz bir albeni oluyor...ancak benim ark.da var ki 1.57çok kısa sayılmaz ki kısa boylularda da güzel olduktan sonra sadece çok güzel olsalarda belki dikkat çekmezler direkt ama çok güzeller de var boyun uzaması için pilatesin etkili olduğnu biliyorum ve topuklu ayakkabı da kullanıp kamufle edebilirsin günlük hayattada spor ayakkabılarda da dolgu topuklu sporlar var vede çok hoş öyle yap çok rahatsız oluyorsan dik yürümekte çok önemli ama kafaya takma güzellik boy pos geçici akıl bakii zerafetle beraber..........
magazada dev gibi baby facelerin yanında minyon minyon kızlar vardı hep.. avantajını kullan. uzun olsa ayakkabıdan pantolon pacasına hersey sorunn. uzunlar havalı olur ama minyonlarda zariftir.. herseyin bi iyisi bi kötüsü vAr .. doktora git bi danıss. ben levrek falan var ya onların üst kısımları siyah olurr etininn. o kısımların yenmesi gerktigini duymustumm. bol bol da elma toplama egzersizi diolar. ama sakınnn haplara jellre para vermee piyasadakii. umut tacirligi
bende platese basladim)))) 22 yasindayim, boyumm 1.62)) bende soyle 1.65 falan olamk istiyom. ins bi 3 cm alirim yaaa
senden boş konuşan da yok burda farkındaysan,konu hakkında ciddi bir önerin yoksa burda işin ne?ne la..vuklar var arkadaşyaş olmuş 21 boy uzarmı daha hiç. kendinle barışmalısın. kusursuz kim var ki ?
elbette uzun boylu görünce imreneceksin bundan daha doğal ne olabilirki.
kimimiz kilolu kimimizin burnu büyük eğri kiminin ağzı büyük. kiminin göğsü çok küçük. kiminin ki çok büyük. kimide çok güzel ama aklı yok.
güzel olmak herkes ister. ama sadece güzellikte nereye kadar dimi ama..
Merhaba arkadaşlar,evet çoğu derde göre bir hayli saçma ve basit bir sorun ama iyice kafaya takmış bulunmaktayım.21yaşına geldim hala boyumla derdim.1.57boyundayım. Kendimi çok kısa ve biçimsiz hissediyorum.Böyle boyu orta veya uzun olanlara çok imreniyorum.Öyle görünmek için neler vermezdim...Bu kompleksle nasıl başa çıkılır bana yol gösterin,bir de bu yaştan sonra boyu uzatabilecek her hangi bir ürün biliyor musunuz piyasada?
Selam arkadaşlar sevgilinizle boy farkınız nedir?
Sevgiliniz sizden çok uzun olsa 20-25 veya hatta 30 cm kadar,bu sizin için sorun olur muydu? Ya da görüntünün yanısıra başka açılardan da sorun olabilir mi?
herşeyde dengi dengine olmalı bu konuda da mı dersiniz? Çok merak ediyorum düşüncelerinizi :)
Selam arkadaşlar sevgilinizle boy farkınız nedir?
Sevgiliniz sizden çok uzun olsa 20-25 veya hatta 30 cm kadar,bu sizin için sorun olur muydu? Ya da görüntünün yanısıra başka açılardan da sorun olabilir mi?
herşeyde dengi dengine olmalı bu konuda da mı dersiniz? Çok merak ediyorum düşüncelerinizi :)
Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum, benim de boyum 166,ben de kısa boyluyum. Ama eğer zayıfsan,olduğundan uzun gösterebilirsin. Bir de mini bir elbisenin altına topuklu giyersen daha uzun gösterebilirsin. Ben de topuklu giymek istiyorum,annem izin veriyo ama şöyle 10 cmlik lere izin vermiyor,yaşına gitmiyor,komik duruyorsun diyor.(Yaşım 15) Sen şanslısın,kimseye sormadan topuklu giyinebilrsin çünkü yetişkinsin. Ben geçen yaz 3-4 cm uzadım,şu anda boyum 166. Annemle babamın boyunu topladım, 2'ye böldüm, 168,5 çıktı. İnternette yazıyor ki bu bizim olabileceiğimiz tahmini boymuş. Acaba 170 olur muyum? Ben şu an 9.sınıfım,8.snıfta ergenliğe girdim bu arada.
Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum, benim de boyum 166,ben de kısa boyluyum. Ama eğer zayıfsan,olduğundan uzun gösterebilirsin. Bir de mini bir elbisenin altına topuklu giyersen daha uzun gösterebilirsin. Ben de topuklu giymek istiyorum,annem izin veriyo ama şöyle 10 cmlik lere izin vermiyor,yaşına gitmiyor,komik duruyorsun diyor.(Yaşım 15) Sen şanslısın,kimseye sormadan topuklu giyinebilrsin çünkü yetişkinsin. Ben geçen yaz 3-4 cm uzadım,şu anda boyum 166. Annemle babamın boyunu topladım, 2'ye böldüm, 168,5 çıktı. İnternette yazıyor ki bu bizim olabileceiğimiz tahmini boymuş. Acaba 170 olur muyum? Ben şu an 9.sınıfım,8.snıfta ergenliğe girdim bu arada.
sevgili rainstar arkadasimiz bir tavsiyede bulunuyorsa, mutlaka dikkate al derimmalum kendisi 166 boyunda 170 gösteriyor, isin uzmani yani
yani demek istedigim, halinden en iyi rainstar anlar o da sikayetci halinden
evet haklısın,halimden şikayetçiyim,özellikle de şu son günlerde. Hem yüzümü çirkin buluyorum,hem de bu hafta sınav haftası,sınavların stresine girdimnapıcam ben? yüzümü çirkin buluyorum, sanki yaptığım hiçbir saç modeli suratıma yakışmıyo gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?