Kurtulamadığım Boy Kompleksi

benimde boy sorunum var doktora gıttım barfıks falan ıse yaramaz hepsı genetık kemık arasındakı boşluk boylarla alakalı bu regl ıle beraber boy uzayınca bosluk kapanıyo ve uzama duruyo doğal olarak

dikkat çekmek de bir takıntı mıdır nedir kadınlarda,bütün beğeniler bunun üzerine kurulu,bu çok saçma.ki bir de şu var çirkin olduğu halde boyu uzun diye de dikkat çekenler de vardır ilk görüşte. ama böyle sadece fiziki bir özelliğim için beğenilmediğim halde dikkat çekmektense,minyon tipli çok güzel hemen dikkat çekmeyen ama görüldüğü zaman da insanı kalbinden vuran güzellik olmayı yeğlerim...

öyle zaten.mesela sınıfta bir çocuk var tam benim tipim diyordum tamam mı,böyle çok hoş tarzı falan da benim tarzım ama bana göre uzun,hem yakışıklı bana bakmaz diyordum ama inanır mısın ilk gördüğüm günden beri gözgöze gelip duruyoruz,onu bana bakarken buluyorum veya ben ona bakarken ona yakalanıyorum sizce hoşlanıyor mudur kızlar?:98:

Son düzenleme:
senden boş konuşan da yok burda farkındaysan,konu hakkında ciddi bir önerin yoksa burda işin ne?ne la..vuklar var arkadaş

benim boyumda aynı ve eskiden bende çok kompleks yapardım ama zamanla insan alışıyor.ayrıca ben sürekli platform topuk giyiyorum ve tabiiki daha uzun görünüyorum.ve sıkı durun eşimin boyu ise 189 cm ama bunu hiçte problem yapmıyoruz,yanyana gelince gayette uyumlu görünüyoruz,tek sıkıntım çok istsemde babet tarzı ayakkabılar giyememek.

bu arada arkadaşlar üzgünüm ama 20 yaşından sonra boy uzamaz.

Son düzenleme:
Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum, benim de boyum 166,ben de kısa boyluyum. Ama eğer zayıfsan,olduğundan uzun gösterebilirsin. Bir de mini bir elbisenin altına topuklu giyersen daha uzun gösterebilirsin. Ben de topuklu giymek istiyorum,annem izin veriyo ama şöyle 10 cmlik lere izin vermiyor,yaşına gitmiyor,komik duruyorsun diyor.(Yaşım 15) Sen şanslısın,kimseye sormadan topuklu giyinebilrsin çünkü yetişkinsin. Ben geçen yaz 3-4 cm uzadım,şu anda boyum 166. Annemle babamın boyunu topladım, 2'ye böldüm, 168,5 çıktı. İnternette yazıyor ki bu bizim olabileceiğimiz tahmini boymuş. Acaba 170 olur muyum? Ben şu an 9.sınıfım,8.snıfta ergenliğe girdim bu arada.

bak bak sen şimdi banada hakaret ediyn benimde boyum 1.56 ne yapalım yaradan bize bunu uygun görmüş bende uzun olmak isterdim ama ne yapalım bunada şükür bizden daha kısalarıda var üzülme canımmmmmm

sevgilin seni o boyda kabul etmişse sorun yok derm

valla benim sevgilimle aramda rahatlikla 20 cm vardir, hatta daha fazla ama hiic rahatsiz olmadim simdiye kadar Istedigim topuklu ayakkabilari giyebilirim avantajim da bu

1,58 filanım mutluyum huzurluyum
Hatta bugün boyun uzamıs dediler stajda dalga geçtim kendimle onlar bile şaşırdı.kendinle barışık olmalısın önce.

Senin 2 metreye kadar yolun var kardeşim.

Sen de yetişkin olunca kimseye sormadan istediğin uzunlukta topuklu ayakkabıyı giyebilirsin.

Hemen heyecanlanma biraz sabret fazla kafana takma.

Son düzenleme:

sevgili rainstar arkadasimiz bir tavsiyede bulunuyorsa, mutlaka dikkate al derim malum kendisi 166 boyunda 170 gösteriyor, isin uzmani yani

yani demek istedigim, halinden en iyi rainstar anlar o da sikayetci halinden

sevgili rainstar arkadasimiz bir tavsiyede bulunuyorsa, mutlaka dikkate al derim malum kendisi 166 boyunda 170 gösteriyor, isin uzmani yani

yani demek istedigim, halinden en iyi rainstar anlar o da sikayetci halinden

evet haklısın,halimden şikayetçiyim,özellikle de şu son günlerde. Hem yüzümü çirkin buluyorum,hem de bu hafta sınav haftası,sınavların stresine girdim napıcam ben? yüzümü çirkin buluyorum, sanki yaptığım hiçbir saç modeli suratıma yakışmıyo gibime geliyor.

kafana bi po$et gecir öyle dola$ etrafta, hem cevreni hem kendini göz felcinden korumus olursun

yalnız rainstar'ı tebrik ediyorum yaşı küçük olmasına rağmen bu kadar üstüne gidiyor herkes ve kız asla asaletini bozmuyor tüm metanetiyle cevap veriyor ve çok düzgün bir türkçesi var yaşına rağmen.helal olsun rainstar.

fataldanger 1.58 ideal kadın boyudur istediğin kadar topuklu giyebilirsin istersen 20 cm giy hiç abzürt durmayacak.ve 1.58 çok ideal bir boy ya çok güzel bence ilerde eğer kilo alıp büzüşmezsen formunu korursan her dem piliç dedikleri harika bir kadın olcaksın:)

evet kısa boylu olmak bır dezavantaj ama bunu takarak yasayamazsınkı bı psıkolaga gıt onlar cok ıyı telkınler verıcektr.

uzayacagını sanmıyorm artık.
hıc kılo almamaya calıs
bıde fazla topuklu gıyme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…