• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulamadığım Boy Kompleksi

Merhaba arkadaşlar,evet çoğu derde göre bir hayli saçma ve basit bir sorun ama iyice kafaya takmış bulunmaktayım.21yaşına geldim hala boyumla derdim.1.57boyundayım. Kendimi çok kısa ve biçimsiz hissediyorum.Böyle boyu orta veya uzun olanlara çok imreniyorum.Öyle görünmek için neler vermezdim...Bu kompleksle nasıl başa çıkılır bana yol gösterin,bir de bu yaştan sonra boyu uzatabilecek her hangi bir ürün biliyor musunuz piyasada?:5:

Ben de kısa boyluyum. Ama bu eşimin çok hoşuna gidiyor. :69:
Boyun öyle kompleks yapılacak kadar kısa değil. Ayrıca bir bayana minyonluk da çok yakışır canım.
Dert etme bunları canım. Herkesin kendine göre bir havası vardır. Minyonluk da senin bir özelliğin ve eminim ki sana ayrı bir hava katıyordur. :34:

yaş olmuş 21 boy uzarmı daha hiç. kendinle barışmalısın. kusursuz kim var ki ?
elbette uzun boylu görünce imreneceksin bundan daha doğal ne olabilirki.
kimimiz kilolu kimimizin burnu büyük eğri kiminin ağzı büyük. kiminin göğsü çok küçük. kiminin ki çok büyük. kimide çok güzel ama aklı yok.
güzel olmak herkes ister. ama sadece güzellikte nereye kadar dimi ama..:1:

güzel olmasına zaten güzelim.kendimi zaten beğeniyorum,yüzümü falah çok beğeniyorum ,uzun boyluyu gördüğümde de imrenmiyorum ayrıca.sadece aynaya baktığımda yüzüme bu boyun yakışmadığını düşünüyorum o kadar,paça boylarını kısaltmaktan da bıktım sürekli.sadece bunlar için uzamak istiyorum.çevremdeki uzun boyluların çoğundan güzelim,ne imrencem

neden takıyorsun ki bunu bende hep 1.60 boylarında olmak isterdim neden ? Çünkü topuklu giyersin yakışır,öyle çok ilgi çekmezsin,bayanın minyonu makbuldur :1:

bende 21 yasındayım ve 176 boyundayım.halimdende cok memnumum.ama tek sıkıntım topuklu giyince eşimden uzun olmam:D ama yinede uzun olmak güzel.bence tek mesele kendine güven.canım bence 157 kısa sayılmaz ülkemizde hem önemli olan boy değil iş zekada biter.insanlıkta biter.halimize şükürler olsun elimiz ayağımız sağlam daha ne olsun.bence minyon bayanlar da cok tatlı ve sevimli oluyo

canım benim ben uzunum topuklu giyince sırık gibi duruyorsun minyon bayanlar hoş oluyorlar:) her şeyin kendince güzellikleri var uzunlara da babet çok tatlı duruyor her durumun avantajları ve dezavantajları var neden bu kadar olumsuz bakıyorsun ki ben minyon olmak için neler vermezdim oysaki:)

magazada dev gibi baby facelerin yanında minyon minyon kızlar vardı hep.. avantajını kullan. uzun olsa ayakkabıdan pantolon pacasına hersey sorunn. uzunlar havalı olur ama minyonlarda zariftir.. herseyin bi iyisi bi kötüsü vAr .. doktora git bi danıss. ben levrek falan var ya onların üst kısımları siyah olurr etininn. o kısımların yenmesi gerktigini duymustumm. bol bol da elma toplama egzersizi diolar. ama sakınnn haplara jellre para vermee piyasadakii. umut tacirligi

hadi yaa vay be (:
Bende 17 yasındayım 155 flanım uzamak istiyorum artık /:
Uzar mıyım sizce /:

uzun boylu olmak güzel ama dezavantajları da var mesela:
benim boyum 1 74 davetlerde falan topuklu giyince diğer kadınlara göre gerçekten yalı kazığı gibi oluyorum
ister istemez dikket çekiyorum ve rahatsız oluyorum
ben uzun etekleri çok seviyorum .yere kadar olacak işte boyuma göre etek bulmak biraz zor oluyor
sonra evde perdeleri mutlaka ben takarım :27:
bir de diğer kızlar tarafından ay boyun çok sen boyuna göre koca bulamazsın falan deniliyor( abartıyorlar aslında )ama zayıf olduğğum için kendi boyumdan daha uzun duruyorum.
ama 1 57 boy kısa değil bence 1 45 lik kızlarda var onlar napsın ?
ha boy uzatmaya gelince de bol bol zıpla yani havadaki bir hedefi tutmaya çalışıyomuş gibi yap
birde birkaç defa bana sen sulak yerde mi büyüdün diye saçma sorular soruldu :15:

hem uzun boylu olupta fiziği kötü olanda var. kısa boylu olup çok güzel olan kızlar var etrafımda

Son düzenleme:
öncelikle canım bende 1.72yim topukluda çok severim ve hangi ortama girse uzun boy ve düzgün fizikle bütünleşince gerçekten inanılmaz bir albeni oluyor...ancak benim ark.da var ki 1.57çok kısa sayılmaz ki kısa boylularda da güzel olduktan sonra sadece çok güzel olsalarda belki dikkat çekmezler direkt ama çok güzeller de var boyun uzaması için pilatesin etkili olduğnu biliyorum ve topuklu ayakkabı da kullanıp kamufle edebilirsin günlük hayattada spor ayakkabılarda da dolgu topuklu sporlar var vede çok hoş öyle yap çok rahatsız oluyorsan dik yürümekte çok önemli ama kafaya takma güzellik boy pos geçici akıl bakii zerafetle beraber..........

kızlar plates boy uzatıyor. kuzenim 28 yaşında ve önceleri1.74cm di boyu.Benimle aynıydı oradan biliyorum.sonra platese başladı ve boyu uzadı. benden 2-3 cm uzadı.artık onun yanında kısa kalıyorum.Biz plates uzatmıştır dedik.bu yaştan sonra uzamasını ona bağladık.1.78 olmuştur kesin.

bende platese basladim)))) 22 yasindayim, boyumm 1.62)) bende soyle 1.65 falan olamk istiyom. ins bi 3 cm alirim yaaa:27:

cnm pilates uzatmıyormus aslında (20 yas ve üzeri için tabi) ama omurga düzeldigi için boy uzuyormus.. aslında o normal boyunuzz esnemeye ihtiyac var. benim görümcemde 3 cm atttı. oktor böyle acıklamıstı yani:97:

ben 160 ım kardeşim de 155 falan ama o hiç sorun etmiyor bende çünkü gerçekten normal bu boylar ben rizede yaşıyorum 23 yaşındayım hep kızlar bu boyda rizede :) uzunda var kısada ama herkese yakışanı bence:) kendimi çok uzun hayal edemiyorum direk bir 5 yaş dezavantaj bence minyon olmak çok güzel hem adını feriha koydum hazal kaya da senin boyunda yani derd etme derim :3:

cnm pilates uzatmıyormus aslında (20 yas ve üzeri için tabi) ama omurga düzeldigi için boy uzuyormus.. aslında o normal boyunuzz esnemeye ihtiyac var. benim görümcemde 3 cm atttı. oktor böyle acıklamıstı yani:97:

valla oda olur))))

ben 160 ım kardeşim de 155 falan ama o hiç sorun etmiyor bende çünkü gerçekten normal bu boylar ben rizede yaşıyorum 23 yaşındayım hep kızlar bu boyda rizede :) uzunda var kısada ama herkese yakışanı bence:) kendimi çok uzun hayal edemiyorum direk bir 5 yaş dezavantaj bence minyon olmak çok güzel hem adını feriha koydum hazal kaya da senin boyunda yani derd etme derim :3:

evet annem der di kii bodur tavuk her dem piliçç... hiçbi zamann yasını göstermiyosunn:51:

uzun boylu olmak güzel ama dezavantajları da var mesela:
benim boyum 1 74 davetlerde falan topuklu giyince diğer kadınlara göre gerçekten yalı kazığı gibi oluyorum
ister istemez dikket çekiyorum ve rahatsız oluyorum
ben uzun etekleri çok seviyorum .yere kadar olacak işte boyuma göre etek bulmak biraz zor oluyor
sonra evde perdeleri mutlaka ben takarım :27:
bir de diğer kızlar tarafından ay boyun çok sen boyuna göre koca bulamazsın falan deniliyor( abartıyorlar aslında )ama zayıf olduğğum için kendi boyumdan daha uzun duruyorum.
ama 1 57 boy kısa değil bence 1 45 lik kızlarda var onlar napsın ?
ha boy uzatmaya gelince de bol bol zıpla yani havadaki bir hedefi tutmaya çalışıyomuş gibi yap
birde birkaç defa bana sen sulak yerde mi büyüdün diye saçma sorular soruldu :15:

hem uzun boylu olupta fiziği kötü olanda var. kısa boylu olup çok güzel olan kızlar var etrafımda

aynı dertlerden muzdaribiz :D

Back
X