Suan askerdeyse belkı kendını bır boslukta hıssedıyodur.
Kendı dusen aglamaz derler.. bellıkı sımdı cok pısman.
Senden sonra kesın bırınden darbefelan yemıstırde degerını sımdı daha ıyı anlamıstırr..
Godoş bile az kalmış.Alsın bendende bir godoooşşşş..Ağzına sağlık tatlım.Ve ben bir bayan olarak seninle gurur duydum azminden dolayı.Hiç ağlama bence zevk bile al bundan kapında köpek oluyo şuan senin sende hiççç umursamadan yoluna bak hayatındaki kişiyle mutlu ol.O böyle ah vah yansın dursun.
Aman boş versene dolansın şimdi kuçu kuçu arkandan çatlasın emi
Bu arada nasıl verdin 34 kg yaa ben 4 kg versem yarabbi şükürde veremiyomVarmi bir önerin püf noktan:)
madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz size msj atmasından, o zaman cvp vermeyin siz deyazdığınızdan anladığım kadarıyla bütün msjlarına cvp vermişsiniz.. çocuk Ben o anlamda aramıyorum sadece çok iyi bir insansın o yüzden arıyorum diyormuş üstelik size.. belki de zamanında sizi çok üzdüğü için vicdan azabı duyuyordur sadece neyse. başta da dediğim gibi aramasını msj atmasını istemiyorsanız eğer, cvp vermeyin hiçbirşekilde . o da bir arar iki arar baktı ki sizden ses çıkmıyor aramaz bi daha.
canım öncelikle kilo konusundaki azmini kutluyorum
bırak sürünsün seni kilona göre seven bir adamın sevgisinin hiç gereği yok sakın yumuşama ve önüne bak derim şuanda sevgilinle mutlu olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?