Sivilceli Ciltler Kurtulamadığım sivilcelerim. RESİMLİ

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kirazzzz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
19
3
1
31
22 yaşındayım 1 yıldır çok fazla sivilcem var izleride duruyor. Doktora gitmiştim ama ilaç işe yaramamıştı. Bunları nasıl geçirebilirim. Tavsiye edebileceğiniz bir maske falan var mı evde yapabileceğim doğal. Yardımcı olursanı sevinirim

Ben de uzun süre sivilcelerden çektim . En son doktor bana la roche posay toleriane yüz yıkama jelini onerdi bir de güneş koruyucusunu aldım memnunum şimdilik sivilcem yok memnunum

Aynilari bende var bende kullanmadigim temizleme urunleri kalmadi biktim arti sanki cok az derdim var gibi ustune bide onlar kac kere cilt doktoruna gittim her seferinde farkli farkli urunler.verdi kullandim geciyor aonra yine cikiyor stresli hayatin varsa stres tetikliyor kesinlikle ama ben son olarak bi jinekologa gidecegim haftaya hormon testinden de bisey cikmazsa ilac isteyecegim 25 yasina geldim hala ayni ustelik ergenlik donemimde yoktu ama nerden baksan 4 5 yil simdi var

Eger kist varsa yumurtaliklarda o da sivilce yapıyor . Benimde ergenlikte yoktu sonradan çıkmaya başladı . Doğum kontrol hapı kullanmak istiyorsanz kullanmayın bence hiç masum bir ilac değil . Yaz kış güneş koruyucu kullandım dediğim ürünlerle temizledim . Beslenme de çok onemli

Bilmiyorum bakalim doktor nendiycek cunku daha once dogum kontrol hapi kullanmistim sanirim ondan sonra sivilceler akneler olustu sadece yuzde degil kollarimda sirtimda gogus bolgemde yillardir gecmiyo eger doktorum gerek gormuyosa dogum kontrol hapina kullanmam tabikide ama tekrar cilt doktoruna gidip ilac istiycem baska carem kalmadi

Merhaba
Ben de 35 yaşında biri olarak her regl döneminde çıkan çoğalan sivilce ve izlerimden muzdariptim. LR ın microsilver yüz yıkama ve krem setini aldım. İçindeki gümüş bakterileri barındırmıyor. Ben kurtuldum.. yine regl döneminde çıkıyor ama düzenli yıkayıp krem sürdüğüm için büyümeden küçülüyor ve izi kalmıyor. Bu ürünle sivilcelerinden kurtulan çok oldu ben de tavsiye ederim

Tesekkur ederim ama benim sadece regl doneminde cikmiyor surekli var o yuzden napicsm bilemiyorum ilaca baslamak istiyorum artik yillardir boyle cunku gecmiyor buyuk buyuk sert sivilceler oluyor boynuz gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…