kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Neyse, ben gideyim de aç karnimi doyurayim:KK53: yazın deliliklerinizi de sonra gulcem insaAllah..
Mune Mune bi de konumu geyik bölümüne mi taşısak, gayet de guzel muhabbet oluyor, neden "hiçbir başlığa uymayan yazılar" kisminda kalsin ki :63:

Neyse, ben gideyim de aç karnimi doyurayim:KK53: yazın deliliklerinizi de sonra gulcem insaAllah..
Mune Mune bi de konumu geyik bölümüne mi taşısak, gayet de guzel muhabbet oluyor, neden "hiçbir başlığa uymayan yazılar" kisminda kalsin ki :63:
Kuzu eski tarihli olduğu için moderasyon kayıtlarında birşey göremedim ama acaba sen buraya mı açmıştın topiği, ondan mı göremedim taşınma işlemini?
Geyik diyorsanız hay haaayyy taşırız gari, lafı bile olmaz :)))

Tırnaklarımı yiyorum, elma armut vb. meyveleri tümüyle yerim sapı hariç denedim ama sevmedim :)) Ayvanın göbeğinin etrafını yerim sadece. Hep yeme üstüne oldu :))

:
Evden çıkarken veya bir yerden kalkarken birseyleri unutmamak için çantama dokunarak çantam burda, telefonumu elime alarak telefonum burda ve son olarak mutlaka kendime dokunarak bende burdayım tamam çıkabiliriz demeyi bırakamıyorum. :olamaz:

Hahahha:D guzelmis kendini unutmada yrterli gerisi:)

Evet her yerden cikiyoruz. Muhabbetimiz sariyor oyleyse:KK70: haydi ablam kolay gele:)
Takılınca çenem düşüyor, zaten cır cır konuşmaya meyilli bir kadınım, dakikada 300 kelime söyleme kapasitem var hele de heyecanlıysam veya sinirlerim tepeme çıkmışsa :KK70:

Kaçtım gittim, yokum ben :KK53:

Aman hee sinirlenme tatli kadin ol:) bende kafama gore birileri olursa konusurum. Arada ugra ablam yoluna su dokeyim:temizlik: su bulamadim:KK70:
Takılınca çenem düşüyor, zaten cır cır konuşmaya meyilli bir kadınım, dakikada 300 kelime söyleme kapasitem var hele de heyecanlıysam veya sinirlerim tepeme çıkmışsa :KK70:

Kaçtım gittim, yokum ben :KK53:

Anaa yazmissin kiz pardon, bi suru mesaj yazilinca hepsini goremedim..
Konuyu ben de unutmusum ulan tee 2015.. Hayir o zaman yeni bosanmistim bi de, neyin konu açması neyin neşesi esprisi bu :KK53:
Saçını neden kopariyon, yapma:olamaz:
Ne bilem rahatlatıyo adeta bir antidepresan:D

Sen niye seninkileri yapıyon,yapma :P

Back
X