kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Islak mendille biryeri sildiysem mutlaka elimi yıkarım.
Çiçekleri sulamaya basladiysam mutlaka hepsine dokmem lazım. Az sevenede çok sevenede. .)

Toz alırken örtüleri mutlaka camdan cirparim.

Çarşaf lari değiştirdigim gün evi supermessem rahat edemem. Sanki toz dolmuş deri döküntüleri burnuma girecek gibi tik olurum

Saçlarımı duş sırasında tararim asla çıkınca tarak deydirmem. En azından tamamen kuruyana kadar.sebebini bilmiyorum yapamadığım şeyler arasında

Biriyle konuşurken yan baktığımı söylerler ve nekadar hatrlatsalarda asla o kafa dönmez . Kim konuşursa o tarafa gözümu çeviriyorum başımı değil :) şuan oğlum öyle ve çok komik geliyor bana
ay şu son yazdığına güldüm baya:D

Aman hee sinirlenme tatli kadin ol:) bende kafama gote birileri olursa konusurum. Arada ugra ablam yoluna su dokeyim:temizlik: su bulamadim:KK70:
Sinirlenince soluksuz konuşuyorum :KK70:vıdı vıdı cır cır :KK70:sonra sırtımda bir el fark ediyorum, kızım anne sakiniz, sakin, geçti, konuyu değiştiriyoruz dediğini duyuyorum :KK70:

Ay ama öyle kolay kolay dellenmem, sıra beklerken sıramı gasp etmeye kalktıklarında vb durumlarda geliyor bu çıldırma:KK70:

Suya gerek yok, alıntıladıkça su dökmüş gibi oluyorsun, çağırma beni :KK70:

Yemek yaparken eldiven takma takıntım var. Elimi yağlı bir şeyin içine sokamıyorum. Örneğin tavuk doğrarken, kıyma/hamur yoğururken eldiven takmadan yapamıyorum. Ellerim temiz kalsın istiyorum. Kapı çalınca veya telefon gelince de çıkarıyorum eldiveni oh tertemiz :D Tuvalet temizlerken de eldivensiz asla yapamam. Bir de garip bir takıntım daha var. Elimi yıkadıktan sonra musluğu dirseğimle kapatırım evde bile. Temiz olmadığından değil de musluğun sapı ıslanmasın diye. Islak kalmasından nefret ediyorum:sus::olamaz:

evi kontrol etmekten 45 dk evden çıkamamisligim var hem de eşim dışarıda arabada beklerken. zamanla azalttım ama yalnızsam ve evden çıkmam gerekiyorsa kontroller en az 3 dk sürüyor, defalarca kettle 'ın fisi ve ocağa bakıyorum.
ellerimi günde belki 50 defa yıkarım, bi yere dokunduysam çamaşır astiysam bulaşık yerlestirdiysem vs.
bir de yatmadan mutlaka kk ya bakıyorum hatta eşim takılıyor admin misin napiyosun bu kadar diye :) o görmeden giriyorum bazen, çenesini çekmektense diyorum görmesin :)

Selam dostlar : )
Hemen hemen hepimizin vardir tuhaf tuhaf takintilari, ocagi binlerce kez kontrol etme, bi esyaya 2-3kez dokunma, icinden bazi cumleleri tekrarlama vs vs.. :p :KK53:
Paylasirsak hem guleriz hem de anlamsizligini iyice farkedip birakiriz belki :KK48:
Buyrunuz :KK53:
Anaam konu 4 yaşındaymış:rolleyes:
Anaokulu çağı gelmiş:D

Yemek yaparken eldiven takma takıntım var. Elimi yağlı bir şeyin içine sokamıyorum. Örneğin tavuk doğrarken, kıyma/hamur yoğururken eldiven takmadan yapamıyorum. Ellerim temiz kalsın istiyorum. Kapı çalınca veya telefon gelince de çıkarıyorum eldiveni oh tertemiz :KK70: Tuvalet temizlerken de eldivensiz asla yapamam. Bir de garip bir takıntım daha var. Elimi yıkadıktan sonra musluğu dirseğimle kapatırım evde bile. Temiz olmadığından değil de musluğun sapı ıslanmasın diye. Islak kalmasından nefret ediyorum:sus::olamaz:
Ahaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisiniz:D

Ahaa esimin ruh ikizini buldum o musluk islanmayacak. Lavabonun yanina kuru bez koyarim hep. Cocuklar dikkat etmez pesinr gider bakarim. İkiz olabilirmisiniz:KK70:
ayy ben de banyo kapısı ıslaksa tilt olurum hatta midem kalkar. biri mesela tokalaşmak ister ve eli ıslaksa iygghhh :kusmuk:

Gicik oluyordum kiza. Sanki dovcek gibiydi.:KK70:
Yaaa işte aynı öyle duruyor asla düz bakamıyorum. Birde sanki dövecek gibi sanki büyüklük taslar gibi, sanki sen konuş ben iplemiyorum der gibi ama asla öyle değil. Birkaç kez bakışlarımi videoda yakaladım. Karşımda adam olsa kesiyo ben der:rolleyes:

Yaaa işte aynı öyle duruyor asla düz bakamıyorum. Birde sanki dövecek gibi sanki büyüklük taslar gibi, sanki sen konuş ben iplemiyorum der gibi ama asla öyle değil. Birkaç kez bakışlarımi videoda yakaladım. Karşımda adam olsa kesiyo ben der:rolleyes:
Aynen cok gicik bisey karsidan bakan icin. Ne bakiuon yamuk yamuk drrdim:KK70:

Kuzu eski tarihli olduğu için moderasyon kayıtlarında birşey göremedim ama acaba sen buraya mı açmıştın topiği, ondan mı göremedim taşınma işlemini?
Geyik diyorsanız hay haaayyy taşırız gari, lafı bile olmaz :)))
Ben galiba o zamanlar yeni uyeyim, tabii serde genclik var, Bdv'ye filan açmışımdır, onlar da beni buraya sürmüştür:KK53:
Taşı taşı bi zahmet, cok tesekkur ederiz:spor:Arada da gel, deliliklerini anlat:KK70:

Back
X