Sivilceli Ciltler Kurtulamadim sivilcelerden

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lilyummmm37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
48
5
36
Mrb kızlar uzun süredir sivilcelerden muzdaribim valla artık kızarıklık sivilce görmek istemiyorum en sonunda cildiye gittim bana clindoxly , sivex, imex ve advantan losyon verdi advantan günde 2kere kullanacakmisim yalnız eczacı bana gündüz mümkünse kullanma evde bile kalsan leke yapar güneş görürsen dedi tedirgin oldum şimdi napiym gündüzden kullanımını yoksa sadece geceki kullanım bilemedim

clindoxyl ve sivex kullandım sivex hic bir işe yaramıyor canım söyleyim şimdiden. gezmediğim pahalı doktor bile kalmadı ama hala çare bulamadım. sivilcelerin neyden kaynaklı ilk bunu belirle. çoğu cildiyeci her gelene merhem yazıp krem yazıp yolluyor. clindoxyl 2 sene önce işe yaramıştı sivilcelerim azdı şuan çok fazla o yuzden sivilce durumuna göre değişir ama evde uygulayabilirsin abartıyolar sanki güneşin alnınamı çıkıyosun evde. evde oldugunda kullan rahatca

Tşk ederim canım bendeki demir ilacından kaynaklı alerjiymis deriyi inceltmis ve güneşe çıktığımda yüzüm yanmış advantan konusunda haklısın evde sürdüm balkonda çıktım mecbur kalıyorsun bazen bide bakalım artık 15 gün beklicem olmadı bana tekrar doktor yolu gözükür

benimde 10 ay önce demir iğnesi vuruldum 8 tane sonra ergenlikte çıkarmadığım sivilceyi çıkardım ama hala kurtulamadım. iğneden önce hiç bi sorunum yoktu şuan uzun zaman geçmesine rağmen bile hala çıkıyorlar. ama doktorlar kanul etmedi iğneden dolayı olduğunu ama ben eminim onların yaptığına. sivilcelerin tam olarak nerde çıkıyor senin birde karaciğerini korumak için akşamları yemekten 2 saat sonra lavanta çayı iç

Benimkiler alnında ve devlet şakalarına yakın yerlerde çıkıyor kızarıklık daha fazla bende 2gundur advantan sürüyorum biraz kızarıklık gitti karaciğer için kuru üzüm suyu yapıyorum 4 gün yapcam o temzliyomus off bende eminim demir hapı yaptı ondan önce sıkıntı yoktu bende benim doktor doğruladı ama deriyi inceltir ve yakar dedi

Merhaba kızlarrrr! Ben kullandığım ve şiddetle tavsiye ettiğim bir üründen bahsedeceğim.''''Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik'''' çok fazla sivilce sorunum yok ama ara sıra cıkanlarda benı rahatsız edıyordu denedım ve sıvılcelerı kuruttugunu bızzat gördüm.çok fazla sivilce sorunu yasayan bir arkadasıma tavsiye ettim ve gözle görülür derecede onunkinide azalttı.benım cildim cok kuru cildi kuru olanlar mutlaka toniği kullandıktan sonra nemlendırıcı sursunler. çünkü tonikte kurutuyor. arkadasımın cildi ise cok yağlıydı o nemlendirici kullanmadan kullandı.her iki cilt tipinede oldukcaaaa ! iyi geldı.ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum,hiç bir kötü etkisini görmedim.sivilce sorununuz varsa kesınlıkleee deneyın derım :) fiyatıda gayet uygun indirime denk gelırsenız 8 tl normal fıyatı 14,90 diye hatırlıyorum..

aa bide tüm yüzünüze kullanmadan önce küçük bi bölgede deneyın ne olur ne olmazz

O sivilceleri geçirecek tek ilaç aknetrent. Ama çok yan etkisi var

Back
X