- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Fedakarlık olarak gördüğüm şeylerin taviz olduğunu anladığımda iş işten geçmişti. Tecrübe oldu diyeceğim artıkÇok ama çok iyi etmişsin.. aslında sanki bu bir güç savaşıdır. Sen nasl karakterini korursan onunda sana saygısı o kadar artar.. ne olursa olsun önce ben demek lazımmış bende geç anlamştım bunu. Gittikçe özgüvenin artacak. Arttıkça başarıların artacak ve oh be diyeceksin. Boşluk mutlaka olur ama zamanla o bile azalacak
Beni korkutan da bu. Şimdi iyi hoş da 1 ay sonra özlediğimde böyle hissedememekİlk ayrıldığında bu özgürlük hissi hep olur.
Sonradan alışkanlıklar dürtmeye başlar ama sakın geri dönme bak sana verdiği zararları sıralamışsın dönüp konunu oku tekrar tekrar.
Evet kızlar , kurtuldum sonunda. 4 yıldır sevgilim olan , beni sevdiğini sandığım ve bu yüzden her türlü kısıtlamasına hakaretine sustuğum sevgilimden sonunda kurtuldum.Anladım ki böyle sevmek olmaz. 2 ay önce ayrılacaksınız deseler asla inanmazdım , yapamam gibi geliyordu. Her şeyime karışır, söylenirdi. Sürekli kavga çıkarır , sinirlenir küfrederdi. Sonunda da kendini haklı görür , hak ettin der kenara çekilirdi. Ne kadar da aptallık yapmışım susarak , alttan alarak. Şimdi görüyorum ki özgür olmanın , istediğin yere istediğin kıyafetle gitmenin verdiği mutluluğu bana asla veremezmiş. He bi yandan da içimde bi burukluk var , yok değil. Tek endişem bu burukluğun daha da artması kizlarbenzer durum yasayan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi ? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
Evet kızlar , kurtuldum sonunda. 4 yıldır sevgilim olan , beni sevdiğini sandığım ve bu yüzden her türlü kısıtlamasına hakaretine sustuğum sevgilimden sonunda kurtuldum.Anladım ki böyle sevmek olmaz. 2 ay önce ayrılacaksınız deseler asla inanmazdım , yapamam gibi geliyordu. Her şeyime karışır, söylenirdi. Sürekli kavga çıkarır , sinirlenir küfrederdi. Sonunda da kendini haklı görür , hak ettin der kenara çekilirdi. Ne kadar da aptallık yapmışım susarak , alttan alarak. Şimdi görüyorum ki özgür olmanın , istediğin yere istediğin kıyafetle gitmenin verdiği mutluluğu bana asla veremezmiş. He bi yandan da içimde bi burukluk var , yok değil. Tek endişem bu burukluğun daha da artması kizlarbenzer durum yasayan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi ? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum
inşallahCok iyi olmus böyle
Insanin babasi esi bile bukadar karisamazken o bu haki nerde bulmus , zamanla buruklugunda gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?