Kurtuldum!!!

Hep iyi bir baba olabileceği ihtimali vardı benim için. Beni bile inandırıyordu bırakın boktan çevresini hatanın bende olduğuna deccalin oğlu
Sizin balayında gördüğünüz mesaj, size deli gibi aşık olup sizden başkasını düşünmemesi gereken düğün günü ya da arefesinde atılmış mesaj. Bunu görmüşsünüz ve bebek yapmışsınız. Çok yanlış olmuş. O gün yallah deyip tatile onsuz devam edip bunların hiçbirini yaşamayacaktınız.
Bu kişi size ne olduğunu hep göstermiş, siz razı olmuşsunuz. Geçmiş olsun. Hepsini okuyamadım, inş. Nafaka alıyorsunuzdur.

şu yorumu okurken size çok üzüldüm. gerçekten haliniz o kadar harap ki. fıstık gibi şirketten ayrılmışsınız, böylece iş fırsatı kaçmış. sonra onlarca kez dayak yiyip oturmuşsunuz, onlarca küfür hakaret hak getire zaten. sonra onlarca kez hamile kalmaya çalışmışsınız, bu kadar ucuz adama kaçmışsınız ve ailenizi karşınıza almışsınız. sonra aileniz kabul etmiş ama dayak tatlı gelmiş olacak ki özleyip geri dönmüşsünüz. hayatın rezilliğini tahmin edemiyorum. yani kendin edil kendin bulmuşsun üstüne kocanla da ayrılmamışsın. ben bu kadar dayak yiyen kadınların sabahını merak ediyorum, kocanız siz dışarı çıkmadan önce size kapatıcı veriyor mu yoksa görünsün diye çıkıyor musunjz? veya onları kapatırken ben ne yapıyorum diyor musunuz?

Konu eski ama akışa düşmüş. Yarısını okudum çok çok sinirlendim okurken yazdıklarımı okur musunuz bilmem ama çocuklarınıza berbat bir baba seçmişsiniz. Çok yazık çocuklara çok üzüldüm. Böyle bir babanın çocuğu olmayı eminim haketmemişlerdir ömür boyu bu utanç ve eksiklikle yaşayacaklar. Siz belki kurtuldunuz ama çocuklarınız hiçbir zaman kurtulamayacak. Berbat bi babayı geçtim berbat bi babanne dede amca vsvsv çok kötü bir anneanne dede var ortada nerden baksan elinde kalıyo ya.

`