Kurtulmak istiyorum artık...

Cloudsofpink_sky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
106
-28
11
24
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ama belki farklı kişiler yardımcı olur veya daha anlaşılır olur diye tekrar açmak istedim, ailevi sorunlarım var, ailemdeki herkes psikopat bu evden sonsuza kadar kurtulmak istiyorum, birdaha bu evdeki kimseyi görmek istemiyorum, benden küçük kardeşlerim var onları da kurtarmak istiyorum. Ama çok korkuyorum bunda sonra ki hayatım için çok endişe duyuyorum, sizce sabretmelimiyim ? yoksa hiç düşünmeden kurtulmalimiyim ? Polise falan gidersem nasıl olcak durum ve süreç hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ama belki farklı kişiler yardımcı olur veya daha anlaşılır olur diye tekrar açmak istedim, ailevi sorunlarım var, ailemdeki herkes psikopat bu evden sonsuza kadar kurtulmak istiyorum, birdaha bu evdeki kimseyi görmek istemiyorum, benden küçük kardeşlerim var onları da kurtarmak istiyorum. Ama çok korkuyorum bunda sonra ki hayatım için çok endişe duyuyorum, sizce sabretmelimiyim ? yoksa hiç düşünmeden kurtulmalimiyim ? Polise falan gidersem nasıl olcak durum ve süreç hakkında bilgi sahibi olan var mı?
şiddet mi görüyorsunuz?

Aile içinde ne gibi sorunlar var size karşı ve genel olarak durum ne , aynı yaştayız ama önce sakin olun😕🙏🏻

Eğer şiddet, taciz vs varsa 5 dakka bile durmayın, kardeşlerinizi de kendinizi de kurtarın...

Hem fiziksel hem psikolojik şiddet her türlüsü var ayrıca doktorun bana yazmadığı ilacı beni kandırarak içerdiklerine dair bir rapor aldım
Diğer sorunuzu okumuştum da çok yazıldı diye aynı şeyleri yazmak istememiştim. Concerta değil miymiş ilaç?

Hem fiziksel hem psikolojik şiddet her türlüsü var ayrıca doktorun bana yazmadığı ilacı beni kandırarak içerdiklerine dair bir rapor aldım
Siz şu ağır ilaçlar aldığınız için yanılsamalar gördüğü düşünülen üye misiniz. Abinizle geçen sene tanışmıstınız aileniz uyuşturucu ticareti falan yapıyordu sınır dışı mı ne edilmistiniz. Polisi arayacaktınız en son aramadınız mı?

Siz şu ağır ilaçlar aldığınız için yanılsamalar gördüğü düşünülen üye misiniz. Abinizle geçen sene tanışmıstınız aileniz uyuşturucu ticareti falan yapıyordu sınır dışı mı ne edilmistiniz. Polisi arayacaktınız en son aramadınız mı?
Evet o benim polisi arayacaktım, bugün tek başıma çıkma imkanım oldu (dışarıya yani) normalde çıkamıyordum da, ama karakolun önünden geçince yine lanet olası cesaretimi toplayamadım! Şimdi de az önce yine yediğim laftan ve amcamla babamın bana bakışlarından dolayı bu lanet olası evden gitmeye karar verdim o yüzden soruyorum size şimdi sabretmeli miyim ? yoksa arkama bakmadan gitmeli mi?

Doktor bana concerta yazmamış Cipralex yazmış Ama abim bana konserta veriyormuş amacının Ne olduğunu anlamadım hiç sormadım da umurumda da değil En azından elimde raporum var
İmkansız. Concertayı nereden buluyor abiniz?? Yahu ben mi anlamıyorum yoksa konuda bir tuhaflık mı var? Psikiyatristler öyle kolay kolay concerta ve ritalin denen ilaçları yazmazlar. Yazıyorlarsa kişide gerçekten dehb vardır. Kırmızı reçeteli ilaçlar bunlar, sıkı denetlenir ve asla ama asla reçetesiz satılmaz. Abiniz size concerta yazılmadıysa nereden buluyor bu ilacı da size veriyor???

Ayrıca concerta çok pahalı bir ilaç, size başka ilaç verecekse bile neden pahalı bir ilaç tercih ediyor? Hele ki temin edilmesi çok zor olan bir ilacı.

Birkaç gün giremedim siteye, bu konuya da ortadan daldım konunuzu okumadan, ama alıntıladığım yorum aşırı mantıksız ya.

İmkansız. Concertayı nereden buluyor abiniz?? Yahu ben mi anlamıyorum yoksa konuda bir tuhaflık mı var? Psikiyatristler öyle kolay kolay concerta ve ritalin denen ilaçları yazmazlar. Yazıyorlarsa kişide gerçekten dehb vardır. Kırmızı reçeteli ilaçlar bunlar, sıkı denetlenir ve asla ama asla reçetesiz satılmaz. Abiniz size concerta yazılmadıysa nereden buluyor bu ilacı da size veriyor???

Ayrıca concerta çok pahalı bir ilaç, size başka ilaç verecekse bile neden pahalı bir ilaç tercih ediyor? Hele ki temin edilmesi çok zor olan bir ilacı.

Birkaç gün giremedim siteye, bu konuya da ortadan daldım konunuzu okumadan, ama alıntıladığım yorum aşırı mantıksız ya.
Satan Eczacı abimin arkadaşıymış zaten konu başında 4 kutu aldığını söylemiştim Bana sadece birkaç haftadır veriyor zaten diğer kutuları kendisi kullanıyormuş küçük kardeşim burnundan çektiğini söyledi

Satan Eczacı abimin arkadaşıymış zaten konu başında 4 kutu aldığını söylemiştim Bana sadece birkaç haftadır veriyor zaten diğer kutuları kendisi kullanıyormuş küçük kardeşim burnundan çektiğini söyledi

Eczacı arkadaşın olsa bile doktor kendisi olsa bile eczacılar birliğinin haberi olup özel rapor çıkmadan o ilaçlar alınamıyor

Arkadaşlar Yeter artık bıktım!!! ilacın neden Nasıl Niçin alındığını ne önemi! var sonuç itibariyle bana öyle bir ilaç yazılmadı! olaylar zincirini sorgulayıp herkesin kafasını karıştırıyorsunuz sizin yüzünüzden Benim de kafam karışıyor!!! neden bu kadar herkesi yalanlamak peşindesiniz? Hiç mi hayatınızda değişik olaylar görmediniz? Haberde çiksa inanirsiniz ama , ilacın fotoğrafını da attım kırılmış halini de gördünüz, Daha ne yapayım yani isterseniz inanmayın çok da umurumdaydı, birkaç abladan tavsiye almaya çalışıyorum burada, yok yalan, yok Seneryo bilmem ne İnanmazsanız inanmayın, zorlamı? sanki burada Size yalan senaryo yazınca elimize ne geçiyor? bir şey kazanıyoruz sanki! İşimiz gücümüz yok hayatımızı böyle sitede saçma sapan senaryoları uydurmaya veriyoruz, şizofreniz zaten, size inandırmak zorunda değilim başka insanların konularını da okuyorum, konu ne kadar normal olsa da İlla her konuda birkaç detaycı detayları inceleyen kişi çıkıp Sizin olayınız doğru olamaz inanmıyorum bana inandırıcı gelmedi gibisinden şeyler söylüyor? asıl oyuncu varsa o da sizsiniz yazan kişiler değil herkes burada kendi karakterini Ortaya koymuş oluyor.

Ahh canım benim. Nasıl birşeyin içindesin böyle? Hangi ülkede hangi ildesin? Kaç yaşındasın? Mesleğin, para kazanabileceğin bir işin, devam eden okulun var mı?

Yardım istemek için yanlış yerdesiniz. Kadınları koruyan dernekler var. Oralara başvurup, sonra da dava açabilirsiniz. Böylelikle kardeşlerinize de yardımcı olabilirsiniz.

Back
X