- Konu Sahibi Cloudsofpink_sky
Hangi ülkeden nereye sınır dışı edildiniz? Uyuşturucu ticareti nedeniyle sınır dışı edilirken reşit olmayan çocuklar varsa sosyal hizmetler almadı mı çocukları? Konuya hakim olanların dediğine göre çok pahalı ve sıkı denetlenen bir ilaç nasıl "4 kutu ver oradan bana" denerek alınabiliyor? Hangi ülke olduğunu bilmiyorum ama Avrupa ülkelerinde sıkar biraz abinin eczacı arkadaşından el atından kırmızı reçeteli ilaç, hem de 4 kutu. Ben evliyim, 1 kez ertesi gün hapı istedik ve bizzat kadının kendisi orada değilse vermiyorlar. Gidiyorsun form dolduruyorsun, eczacı arka odada sorular soruyor tecavüz olmadığına ikna olursa kutusundan çıkarıyor ve bizzat görüyor hapı içtiğini. Niye hapı vermiyorlar diye eşime sordum, başka bir kadının yerine alınmasın diye dedi.Evet o benim polisi arayacaktım, bugün tek başıma çıkma imkanım oldu (dışarıya yani) normalde çıkamıyordum da, ama karakolun önünden geçince yine lanet olası cesaretimi toplayamadım! Şimdi de az önce yine yediğim laftan ve amcamla babamın bana bakışlarından dolayı bu lanet olası evden gitmeye karar verdim o yüzden soruyorum size şimdi sabretmeli miyim ? yoksa arkama bakmadan gitmeli mi?
Kardeşleri fiziksel şiddet gören biri nasıl polis merkezine girmeden kapıdan geri dönüyor, çocuklara yardım imkanı varken niye etmiyorsunuz? Ayrıca gitmenize de gerek yok, buraya yazdığınız şeyleri polis veya sosyal hizmetler hattına da yazabilirsiniz. Sizin baştan aşağı hayal dünyasında yaşadığınızı düşünüyorum. Tek başınıza dışarı çıkma imkanınız olmuş, normalde zincirle mi bağlısınız? Kaç tane konu açtınız sosyal medya internet kullanıyorsunuz. Her ülkenin yardım ihbar hatları var. Siz yapmıyorsanız verin özelden detaylarınızı yönetime, onlar yapsın. Ya da ner gün yeni konu açın kafanızda kurduğunuz her senaryoyu yazın buraya. Bir iki ilgi çeker ama sonra tutarsızlık tespit edilirse üyeler konunuzu bile okumaz.