Kurtulmak istiyorum artık...

Hem fiziksel hem psikolojik şiddet her türlüsü var ayrıca doktorun bana yazmadığı ilacı beni kandırarak içerdiklerine dair bir rapor aldım
Bu ilacı size içirince abinizin eline ne geçecek?
Madem abiniz ilacın yarısını kendi kullanıyor, size niye versin hepsini kendi kullanmak varken?

Bana biraz delüzyonel geldi yazılanlar, sağlığınızdan şüphe duydum bir ruh sağlığı uzmanı olarak. 18 yaşında iseniz kendi kendinize (mümkünse üniversite hastanelerinde) bir psikiyatra gidip görüşmenizi öneririm.

Hoşunuza gitmesede de çoğu kişinin sorduğu sorular ve verdiği yanıtlar gayet makul, size bu ilacın verilmesindeki amaç ne? Dediğiniz gibi işler dönüyor olabilir ama bu işlerin dönüyor olma ihtimali %5 ise sizin gerçekliği değerlendirmenizde bir problem olduğu için böyle algılıyor ve böyle savunmacı ifadeler kullanıyor olma ihtimaliniz %20. Tabi aileniz ihmal ve istismarda bulunuyor olabilir, buna inanırım, çok da muhtemel ama bu ihmal ve istismar ruh sağlığınızı etkilemiş olabilir. Ne yazık ki ifadeleriniz bana psikolojik bir sorun yaşıyor olabilirsiniz gibi geldi, insanlık hali, herkes sorun yaşayabilir. Bu site de size kendinizi ifade etme alanı sunmuş ama bu size iyi gelmeyecek. Dediğim gibi bir sorun yaşıyorsanız gerçekliği değerlendirmenizin zedelenmesi, birileri size kötülük yapacak gibi hissetmeniz, güvensiz hissetmeniz sizin suçunuz değil ancak olabildiğince çabuk destek almanız gerekir.

Son düzenleme:
Back
X