Bi insan annesine küfür eden birini nasil hâlâ sevdigini düşünebilir nasil sevmeye devam edebilir
Düşünün o kadar vahim durum..Kontrolum iradem kalmadi..
Psikolog şart benceDüşünün o kadar vahim durum..Kontrolum iradem kalmadi..
Devlet hastanelerinde sanırım ücretsiz psikolog hizmeti vardı. Bazı yerlerde kadın sağlığı merkezlerinde de var.
Cok tesekkur ederim fikirleriniz icin..elimden gelenin fazlasini yapıyorum sınırlarımi astım sehir degistirdim ailemden akrabalarimdan ayrildim tek istegim artık olmasi gereken olsun ve ondan ebediyen vazgeceyim..Yapılacak herşeyi yapmışsın.Şehir bile değiştirmişsin ki bu bence en önemlisi; şimdi yapacağın tek şey zamana bırakmak. Zaman geçtikçe ona karşı için soğur. Mutlu olacağın gerçek ilişkiler yaşayacağını kendini inandır,unutamayacağına değil...
Devlet hastanelerinde psikolog var. Bulunduğunuz şehirdeki hastaneleri araştırırsanız psikolog bulabilirsiniz.Merhaba, bu şehirde yeniyim araştırdim aslinda ama henüz böyle bir hizmetle karsilasmadim devlet hastanelerinde daha cok pskiyatr hizmeti olduğu için antidepresan tedavi istemiyorum devlet hastanelerinde kisi başına düşen tedavi süresi cok kisa psikiyatri icin yeterli olmaz diye düşünüyorum. .
Buna sevgi demeyelim bu takintinin altinda yatan sebebi aramalisin bunu da ancak iyi bir psikolog ortaya çıkarabilir.
Bi insan unutmak isterse unutabilir ancak.
Siz guzel gunleri hatirlayarak ,bilinc altiniza unutmak istemediginizin sinyalini veriyorsunuz ve duygulariniz sizin yonettiginiz dogrultuda ilerliyor.
evvela unutmak isteyip istemediginize bi karar verin ,gerisi kebdiliginden gelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?