kurtulmak istiyorum :((

roseiera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
141
132
33
Arkadaslar merhaba
Kurtulmaya calistigim onemli bi sorunum var artik bu durumun bende bir hastalığa dönüştüğünü düşünmeye başladım
Aylar öncesinde bi iliskim vardi nisan öncesinde bitti nasil bir yere koyup nasil inandiysam hayatimdan çıkarma konusunda basarili olamiyorum..üzerimde cok emegi, yaptigi yasattigi cok degerli zamanlar var sürekli o zamanlari ozluyorum nasıl bu hale geldigimize hâlâ inanamiyorum.(hâlâ=7 ay)
Agzi bozuk, sözünde durmayan, kötü niyetli bi insan fakat ondan bi türlü vazgecemiyorum unutmak hayatimi kurtarmak adina 1 hafta önce sehir degistirdim artik farkli sehirlerde yasiyoruz ama hâlâ üzülüyorum hâlâ özlüyorum..icimden vazgecmek duygusu gelmiyor..Bana ettigi kufurler kötülükler vicdansizliklara ragmen hangi kafayla hala onu sevebiliyorum bu nasil bi zayıflık onursuzluk karaktersizlik bu yanlisi nasil yapabiliyorum bilmiyorum
Kendimden nefret etme sınırında kendime kıza kıza yaşıyorum
Iliski devam etmiyor,3 gun konusmasak 4.gün arıyorum bi insan annesine küfür eden birini nasil hâlâ sevdigini düşünebilir nasil sevmeye devam edebilir dupe düz hastalik saplanti bu..
Nasil kurtulurum bu durumdan profesyonel bir yardim almadan sizlerin önerilerini bekliyorum(suan icin maddi durumum hic ama hic uygun degil)
Yaptığım cok cok buyuk yanlış bunun farkindayim ama bence psikolojik bi rahatsizlik olusturdu bende vazgecemiyorum sanki tutuldum olmuyo yapamiyorum anlam veremiyorum bu duruma artik dayanamıyorum.

Öncelikle mutluluğun ön şartının bir erkek olmadığını kavramalı, sonra bir ayna karşısına geçerek kendinizi iyice süzüp varlığınız için şükrettikten sonra, şahsi değerinizi kavramak için neler yapabileceğinizi düşünmelidir.

Son düzenleme:
Oncelikle tesekkur ederim oneriniz icin mutlaka denicem..Ilgili konularda Okudugum kitaplarin yaptığım çalışmalarin haddi hesabi yok sanki cerrahi mudahale gerekiyor artık profesyonel bir yardim gerekiyor farkındayım..

Bi insan unutmak isterse unutabilir ancak.
Siz guzel gunleri hatirlayarak ,bilinc altiniza unutmak istemediginizin sinyalini veriyorsunuz ve duygulariniz sizin yonettiginiz dogrultuda ilerliyor.
evvela unutmak isteyip istemediginize bi karar verin ,gerisi kebdiliginden gelir zaten

Yapılacak herşeyi yapmışsın.Şehir bile değiştirmişsin ki bu bence en önemlisi; şimdi yapacağın tek şey zamana bırakmak. Zaman geçtikçe ona karşı için soğur. Mutlu olacağın gerçek ilişkiler yaşayacağını kendini inandır,unutamayacağına değil...

Canim bu ende bağımlılık olmus.insan yaşadıkça güçlenir.ilk baş zor olur ama sonra doğru yaptığını anlarsin

Devlet hastanelerinde sanırım ücretsiz psikolog hizmeti vardı. Bazı yerlerde kadın sağlığı merkezlerinde de var.

Merhaba, bu şehirde yeniyim araştırdim aslinda ama henüz böyle bir hizmetle karsilasmadim devlet hastanelerinde daha cok pskiyatr hizmeti olduğu için antidepresan tedavi istemiyorum devlet hastanelerinde kisi başına düşen tedavi süresi cok kisa psikiyatri icin yeterli olmaz diye düşünüyorum. .

Deveye diken insana hakaret eden demek ki iyi oluyor.
Psikolojin bozulmuş bacım senin

İlk olarak telefonunu, ona ulaşma kanallarınızı ortadan kaldırın, silin
Kafanızda öldürün, böyle bir insanın sizin hayatınıza yeri yok
Aklınıza sizi mutsuz ettiği zamanları getirin, ama artık bitti, öldü diyin ve bir Fatiha okuyun,

Yeni bir şehre taşınmışsınız, onu keşfedin, nerde ne var ? Zamanınızı nasıl geçiriyorsunuz ? Çalışıyorsanız yeni işinize odaklanın, yeni insanlar var. Kadın veya erkek, tanımak için yeni insanlar, sevgili anlamında söylemiyorum, tanımak için etrafınızda pek çok insan var. İyi kötü onları tanımalısınız, arkadaşınz, komşunuz olacaklar.

Hobiniz var mı? Ona yönelin. Hobisiz insan olmaz, yoksa ilgi alanınızı keşfedin ve bir hobi edinin. Yapacak çok şey var, o hobiyi en güzel şekilde yapın, her gün daha da güzelleştirerek... Kusura bakmayın, bitenin arkasından düşününecek vaktiniz kalmadı, yapmanız gereken çok şey var

(bence böyle.... )

Buna sevgi demeyelim bu takintinin altinda yatan sebebi aramalisin bunu da ancak iyi bir psikolog ortaya çıkarabilir.

Cok tesekkur ederim fikirleriniz icin..elimden gelenin fazlasini yapıyorum sınırlarımi astım sehir degistirdim ailemden akrabalarimdan ayrildim tek istegim artık olmasi gereken olsun ve ondan ebediyen vazgeceyim..

Devlet hastanelerinde psikolog var. Bulunduğunuz şehirdeki hastaneleri araştırırsanız psikolog bulabilirsiniz.

cok haklisiniz belki de çeşitli olumlamar da yapmaliyim..

eğer hayatının merkezine koyduysan küt diye boşluğa düşmen normal
bence ilk olarak onu unutmak için adım atmamayla başlamaslısın bana göre unutmaya çalıştıkça unutmadığını farkedip daha çok düşünebilirsin
sonra kendine uğraşlar bul mesela kendini geliştirmek için kursa git ya da hobi edin tiyatro kursu oluyor belediyenin (hem oyuncu olursun belki )

Size zarar verdiğinin ve gelecekte dahada zarar vereceğinin (psikolojik anlamda) farkındasınız, kurtulmak istemeniz, kurtulmanızın yarısı.. Bundan sonrası sizin iradenize kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…